Wpisy 2 651 786 – 2 651 885
20 maja 2016 19:42 → 20 maja 2016 20:32, 100 wpisów
ja tam dzis mam to co zatypowane i cos jeszcze 69 pewniak jak i 12
krasna mam 2 zaklady wyslane zwykle z tymi liczbami co mam zatypowane 1 zakladzik to staly
nie gram tez w ep choc korci nie raz jesli dzis ts dami wygrac powyzej 100 wysle 1 zakladzik na sucho moze cos takiego ............
myslalem by zatypowac ale zrezygnowalem gdyby mozna bylo 10 liczb to bym dal a tak nie ryzykuje a jak trafie
Ciekawe czy system działa
ja w poniedziałek zagram w multi może zdarzy się cud i TS da mi coś wygrać
zobacyzmy czy moj system zadziala o 21:40 nie chce mnie nikt z 1 miejsca zwalic to trza je utrzymac i walczyc o 1 miejsce w lidze typerow narazie jestem daleko 27 miejsce zdaje sie
ja w tym tyg mialem urlopik i sie obijalem od pn 3 dni 1 zm i wolne pare dni
ja mam zakladowo rodzina imprezke 4 czerwca ale tradycyjnie nie ide
odkad pracuje w tej firmie 12 lat bylem jedynie na jubilatce na zadnych innych imprezkach nie bylem
krasna tylko zebys do domu o wlasnych nozeciach dotarla i nie pomylila klatek drzwi
moja miala przymusowa zumbe w nd dali im koszulki nawet wczesniej dobrowolnie musiala zakupic cegielke
w mini jak pisalem mam 5 zakladow najsczesniej pojawiaja sie liczby 38 41 33 09
faral ja planuje od tamtego tyg co mialem 8/10 4/5 2x6/10 raz 7/10 i cos tam jeszcze ugrac ponownie 8/10 ciezko oj ciezko
ost losowania w typowaniach 3 razy pod rzad 4/10 moze cos wypali dzis wiekszego
o 4 bede chrapal ale za to od pn przez 3 dni po 4 pobudka i do pracy
Faral u mnie w firmie jest paru zapalencow wedkarskich jezdza na rozne zawody zdobywaja medale puchary byli nawet na helu czy w Świnoujściu w Lebie ost jakis mieli turniej zakladow z tak zwanej strefy ekonomicznej wygrali