Wpisy 2 651 238 – 2 651 337
19 maja 2016 18:47 → 19 maja 2016 19:24, 100 wpisów
mnie tez cos kolano uwiera. A teraz będę miał remont windy i będę zasuwać 2 miesiące na 8 piętro Z zakupami, z rowerem, etc...
Krasnalek liczby zapisane w stalych zestawach zdjecia jeszcze nie wkleilem mini
Krasnalek
http://webcam.peregrinus.pl/pl/plock-orlen-podglad
podrzucono jej duże
chciałaby przytulić i nie umie
bo za duże
podrzucono jej duże
chciałaby przytulić i nie umie
bo za duże
Jest sposób na szybką operacje udać zapaść przed szpitalem natrzeć ubranie alkoholem i moment badania operacja
Krasnalek sprawdzalas moje zestawy w mini juz nie gram za wygrane puscilem za swoje
u mnie tomografię pijakom robią też od ręki a normalny człowiek czeka kilka miesięcy
najlepsza jest wrona, ktora patroluje moj balkon poszukujac jaj gniazdujacych tutaj golebi
greg ja mialem raz nie dobor potasu nie dobro sodu badania wszystkie jak nalerzy w szpitalu zrobili dopiero wypuscili a mdlalem trzaslem sie jak osika dreszcze babka myslala ze mam nerwice
Krasnalek nie denerwuj sie
u mnie jest winda i dzis w tej windzie wpadlem na malutkiego sharpei'a - suczka - opiekunka nazwala ją Fałda i zaraz zeszlo ze mnie neg cisnienie po dniu "spedzonym" w pracy
moze i chlania tylko co abstynent moze pic by miec nie dobor hm kawe
A mnie idac do kolektury gołąb nasral mi na głowę
Obrzydlistwo o fuj
ja kiedys siedzialem z kumplami pod blokiem i nagle golab z samego dachu(blok 12 pieter) nasral koledze doslownie pod kurtke, bluze i t-shirt. az w gacie mu wlecialo. Smiechu bylo co niemiara
jak mu tak splywalo to mogl na wlosy i na twarz taka maseczka zel w jednym
greg - spoko III zmiany - pamietaj o co prosily Panie oszczedzaj kol
greg specjalnie pobiegnie po schodach, zeby go jeszcze dzis na ostro wzieli
Krasnalek jestes tu na losowaniu o 21,40
Faral40 wstawaj rano na
http://www.eenet.ee/EENet/must-toonekurg.html
zdrada
czarny bociek ma białe małe
zdrada
czarny bociek ma białe małe
a tak na marginesie jesli moge przerwac ma ktos liczbe 57 bo ja wywalilem bo za duzo dalem w zakladzie mam nadzieje ze nie wpadnie
byc moze sie myle ale czyzby 38 dzis szalala w lotto mini i multi razem z 41 35 26
co masz na wieczorek krasna bo ja mam 2x10/10 1x9/9 1x5/5 2 zaklady lotto w tym z chybika zwykle 2 mini zony nie licze a ma 1 zaklad zwykly 2 mini i 7 w multi zaszalala jak nigdy
jestem przed wyplata (jak co miesiac) , starczy co najwyzej na 2xml i 6pak , podzielimy sie
wracam za ok20 min i zapytam w shopie czy maja cos antygolebiego (specjalnie dla Krasnej
ide jakiegos filma zlukac jak by sie kondi pojawil to wyzej ma cos dla siebie i tej 11 mu nie daruje do po losowaniu