Wpisy 2 648 417 – 2 648 516
15 maja 2016 01:32 → 15 maja 2016 07:00, 100 wpisów
Ktora by mowia cos o Polsce ?
Może coś na temat pokoju i miłości...aby wszyscy żyli w zgodzie bez względu na różnice kulturowe czy polityczne...
A wiesz ze o tym pomyslalem. Cos takie ze kraje jakby ze soba w konflikcie pogodzily sie i byly ze soba partnerami.
Ktore miejsce bym zajal ?
Ale ja poważnie o tej tematyce...taka piosenka się sprzeda jak świeże bułki
Piszcie smialo.
No ale kochana, czy jury na to pojdzie ?
https://www.youtube.com/watch?v=XexlbFkoPc0 a jakbyś to zaśpiewał - krzysztof c
Jestem na telefonie xD.
Moze cos w stylu Sp Jacksona bym zaspiewal ?
A jednak Rosja nie wygrala. Ale pojedynek nam sie na koncu stworzyl co. A tyle mial wizualizacji. Wlasnie tego tez bym mial sporo, choc teraz nie zdalo to rezultatu.
Wygrac Eurowizje nie jest tak latwo. Tylko czemu Szpak dostal tak malo punktow o jury, tylko 7. Co to ma byc ?
Moze za rok pojedzie pani Edyta Gorniak ?
Krzysztof
Tylko nie ona...
Znajdzie się ktoś odpowiedni...zaczekajmy
Tylko nie ona...
Znajdzie się ktoś odpowiedni...zaczekajmy
Moze Enej albo ktos tego typu ?
Camilex a kto bym w tych jury ?
camilex
A jak ci sie podobala Rosja ?
Chyba za duzo tych wizualizacji co ? A byl tak faworytem. Ba mialem zamiar pojechac rowerem i postawic 109 zl na miejsca pana Szpaka. Jednak nie pojechalem.
Tylko czuje jednak niedosyt, bo przed byly pokazywane wywiady i cale kulisy, jak mowili ze w tym roku wygra Szpak. Szkoda naprawde, bo liczylem ze w tym roku sie uda. Teraz czekam na mecz Realu Madryt z Atletico Madryt. Jestem kibicem Realu Madryt i postawie na nich kase, ale ile ? Kibicem okolo 11 lat.
100 zl chcialem postawic.
Na pana Szpaka.
Miejsca 1-3 to bylo wygranej. A dobrze ze nie postawilem.
Rosjanki sa bardzo ladne, a pisalem wczoraj z Polka na GG, 18 lat, blonynka, dlugie wlosy, bardzo ladna, dala mi swoje 2 zdjecia.
Zgrabna do tego i twarz bardzo ladna.
Zgadzam sie z toba.
Jak myslisz na ile % to ona ?
Moze jakos to sprawdzic, ze na pewno ?
Chce poznac fajna dziewczyne, bo jeszcze z zadna nie bylem.
I smutno mi.
No dzisiaj GP Hiszpanii F1 bede ogladac a wy ?
Moj idol Fernando Alonso bedzie startowal z 10 pola. Chociaz kibicowalem Robertowi Kubicy i mam nadzieje ze wroci do F1 jeszcze modlilem sie o to i bede. Chociaz w tym roku chyba Rosberg wygra swoj pierwszy tytul, no i dobrze. Nie lubie za bardzo Hamiltona. Choc za Niemcami nie jestem, to Rosberg jest spoko.
To znaczy, dwie poznalem i zagadalem ale sie kazywalo na 2 spotkaniach ze maja kogo. A i spotkalem bardzo ladna blondynke w galerii, szedlem za nia ona po butikach i sie okazalo ze w jednym pracuje. Usiadlem za przeciwko i spogladalem. Ona byla z jeszcze jedna i usmiechaly sie. Potem przymierzala bluze z butiku. A i wyszla tamta i tak nie porozmawialem. Co mam zrobic ?
Właśnie z laską uprawiam formule 1 juz prawie wchodzę w "zakręt"
Sam chcialbym byc kierowca. To by dopiero bylo co ?
Krzysztof...zagadaj...inaczej będziesz tylko wzdychał na jej widok...
Musze na konsoli znowu zaczac sezon. Jak bylem na latwym to zostalem Mistrzem Swiata, a teraz chce na legendarnym to zrobic. Ale w jakim zespole ? Bo bylem w Lotusie. Gralem w F1 2013.
Laurcia latwo ci mowic. A ty jako dziewczyna, kobieta ? Nue wiem ile masz lat ? No wiem nie pyta sie o wiek. Daj jakies rady. I wedlug was od kiedy mnie znacie jaki jestem ? Napiszcze krotko.
Napisałam Krzysiu wyżej...ROZMOWA...
Ja mam 33 lata...i mój mąż wyobraź sobie...po prostu się do mnie odezwał....
Co teraz zrobisz? Będziesz chodził do galerii i ją obserwował?
Ja mam 33 lata...i mój mąż wyobraź sobie...po prostu się do mnie odezwał....
Co teraz zrobisz? Będziesz chodził do galerii i ją obserwował?
Pomagalem innym, jak sa zbiorki, dla chorych, potrzebujacych. O jak wyszedlem z Kauflandu w tamtym roku, pani byla z napisana wiadomoscia ze ukradziono jej 780 zl emerytury. To dalem jej iles. Podziekowala, ze taki mlody, a doby jest, cos tam jeszcze ? Ale przede tez dal.
Pewien rotmistrz miał szalone powodzenie u kobiet.Jeden ze znajomych pyta go ja to robi? a on normalnie -mówię jej daj du.y!Ależ p. rotmistrzu,za to można dostać w pysk.Rtm-faktycznie,ale częściej się pier...li!!!
Krzysiu...ty jesteś porządny człowiek...tak wnioskuję z twoich wpisów...więc próbuj...kiedyś jakaś dziewczyna to doceni
To trzymajcie sie, powodzenia w kolejnych losowaniach, abyscie wygrali duze pieniadze , wygranym i przegrani aby sprobowali , milego dnia, jutro wstac trzeba na 7:00, w koncu na 8:00 na msze sw ide, dobranoc.
Padl wczoraj 49,50,68 oczekiwany zestaw