Wpisy 264 705 – 264 804
8 kwietnia 2011 03:46 → 8 kwietnia 2011 12:28, 100 wpisów
Pechowiec6: Ja gram około 4 lat i miałem 2-3 czwórki i o jedno obok do 5
no widzisz 

Dlatego sobie walnąłem tego nicka pechowiec
tak dla zgrywy !
Ale wszystko też zależy własnie od szczęscia , bo czasami jest tak ze ktoś nigdy w nic nie grał a wygrywa za pierwszym razem
tak dla zgrywy !Ale wszystko też zależy własnie od szczęscia , bo czasami jest tak ze ktoś nigdy w nic nie grał a wygrywa za pierwszym razem

Hehe ale dał skan tego kuponu wygranego ?

Bo ja jestem jak św Tomasz - jak nie zobacze to nie uwierze 

Tak dał. Wejdź na jego profil: http://www.multipasko.pl/typowania/artur123/multi-lotek/
Hehe Ty tu musisz czesto przebywać bo login Twój kojarze z widzenia że taki opcykany 

hehe i looknij jeszcze na to http://demotywatory.pl/2894860/Trzy-dni-pozniej
juz lukam 

buahha to było dobre
-
tylko wiesz dzisiaj dużo można zrobić rzeczy graficznie niestety , ale powiedzmy że w 90% jest to prawda
-tylko wiesz dzisiaj dużo można zrobić rzeczy graficznie niestety , ale powiedzmy że w 90% jest to prawda

Tylko z drugiej strony wiesz - jak oni rzeczywiscie kombinują to ten demotywator nie ma żadnego znaczenia bo nawet jakby on to wysłał to mogliby przekombinować 

Ktoś to podobno sprawdzał i jest prawdziwe, ale inni pisali, że nie więc no trudno powiedzieć. No też mogli by zmienić kto wie
OK ja spadam. Narq fajnie się gadało 
OK ja spadam. Narq fajnie się gadało 
I Ci powiem ze nie wiem dzisiaj w co grać - aby to w co gram miało reguły jasne i przejrzyste jak słońce !
A i czasem obstawiem w buka coś , ale jak narazie bez większych rezultatów - powiedzmy wygrałem ze 180 zł wszystkiego , ale mój bilans niestety jest ujemny
A i czasem obstawiem w buka coś , ale jak narazie bez większych rezultatów - powiedzmy wygrałem ze 180 zł wszystkiego , ale mój bilans niestety jest ujemny

Pawcio
Trzymaj się stary hehe i życzę tej 6-óstki a życie będzie piękniejsze
I mówie Ci nikt mi nie powie że pieniądze nie dają szczęścia
Trzymaj się stary hehe i życzę tej 6-óstki a życie będzie piękniejsze

I mówie Ci nikt mi nie powie że pieniądze nie dają szczęścia

ale Mini to jest na jakimś buku ?
Czy masz na mysli mini lotto ?
Czy masz na mysli mini lotto ?

O widzisz zastanawiam się czy się nie przerzucić na express lotka
bo tam zaklad jeszcze 1,25 czy już 2,50 ?
bo tam zaklad jeszcze 1,25 czy już 2,50 ?
Kasa daje szczęście, ale trzeba nią dobrze dysponować z głową no i też inni ludzie dają poczucie szczęścia bo np bycie samemu z kasą też nie byłoby dobre.
no własnie sprawdziłem sobie , dokładnie 1,25 czyli mniej się kasy traci 

ja mam 28 lat , i tak jak mi moja ciotka mówi że najlepiej aby się najeść małą łyżeczką
hehe a ja zawsze na przekór bo większe zera bardzo kuszą 
hehe a ja zawsze na przekór bo większe zera bardzo kuszą 
No wiadomo niby lepiej raz a porządnie hehe, ale powoli i małymi kroczkami tez jest spoko.
Ciekaw jestem jutro co napiszą czy ktoś sam wytypował te nastki w lotto czy na chybił.
No wiesz , ale każdy bywa niecierpliwy własnie , że lepiej raz a porządnie i jest spokój 

no własnie niektórzy przeliczają ilośc zakładów na browarki
ja raczej abstynent 
ja raczej abstynent 
no w mini od 1 do 8,5 bańki jesli chodzi o pradopodobieństwo wygranej i tak bardzo małe ale mniej kasy za kuponik 

zaczne troszke grać w mini - ale nie na wariata 2 kupony co losowanie i spokój 

jak wygram to się pochwale 

tutaj

tutajZa 275 tysięcy to może mi ktoś głowy nie u***zieli hehe 

Wiesz ale Ci powiem ze z drugiej strony to każdy kupon który puściłem i nie było nic to wyrzucałem i powiem Ci że nie chciałbym dziś wiedzieć ile przebalowałem

Ja tez nie chce wiedzieć a jest tego trochu. Kiedyć kolekcjonowałem wszystkie kupony, ale potem je wywaliłem bo widziałem ile wtopiłem.
Eh dzisiaj za papierosy mogą zamordować
wiec to nie ma reguły , taki ten świat po***olony 
A co do tych kuponów to może nie powinienem ich wyrzuać tylko jak może kiedyś tam wyjdzie ze Lotto to był szwindel to móglbym sie z nimi sądzie o odszkodowanie ale nie mam kuponów w postawic dowodów

wiec to nie ma reguły , taki ten świat po***olony 
A co do tych kuponów to może nie powinienem ich wyrzuać tylko jak może kiedyś tam wyjdzie ze Lotto to był szwindel to móglbym sie z nimi sądzie o odszkodowanie ale nie mam kuponów w postawic dowodów

to trzymaj się - i ja też ide co tu będe sam siedział , zresztą trzeba umyć ząbki i do spania !
Trzym sie
jak najwięcej 
bo to naprawde szczęscie przynosi !
Dobranoc
Trzym sie
jak najwięcej 
bo to naprawde szczęscie przynosi !Dobranoc
Witam,Wędruś,śniło mi się że dostałam w prezencie od mojego księgowego 300zł po 100zł,i nie wiem z jakiej racji moja córka i mój mąż też dostali...jak byś mógł mi jakieś liczby podać...

Dzien dobry.. .

Hanusia. Witaj.. .
Liczba z Twojego snu- 23.
300> 03, 30. (x3, +3... .?)
Hanusia- spróbuj coś z tymi liczbami zrobić.
Może być taki początek- 03, 06, 09, 30, 36... .
Liczba z Twojego snu- 23.
300> 03, 30. (x3, +3... .?)
Hanusia- spróbuj coś z tymi liczbami zrobić.
Może być taki początek- 03, 06, 09, 30, 36... .
Hanusia.
A może Zrób Tak.
Wybierz z 80 te liczby, które dzielą się przez 3.
A może Zrób Tak.
Wybierz z 80 te liczby, które dzielą się przez 3.
66 nie będzie
dzisjaj żadnej sześdziesiątki nie wylosują już się skończyły 

dzisjaj żadnej sześdziesiątki nie wylosują już się skończyły 

do 10/00 podam cos w profilu popatrzysz i ocenisz ja takie wyśle dzis na 14stą 

Interesujące, ale intuicja mi nic nie podpowiada. Czyżby będzie tak jak ostatnio

wysokich wygranych wszystkim paskowiczom artur123 ucjekam wekend się zaczyna czas odpocząć od kąpa 

http://www.mazishare.info/.....http://www.ekino.tv/ zajrzyjcje na te strony można dobre filmy ,muzykę i różne żeczy pobrać za friko wystarczy się zarejstrować do zobaczenia wszystkim 

Witam
tylko warszawiak mógł trafić szóstkę kiedy padły takie numery w Lotto.
tylko warszawiak mógł trafić szóstkę kiedy padły takie numery w Lotto.wieeeeeeje
a u mnie bryndza
wczorajsze wyniki lotto rozłożyło mnie na łopatki
jeszcze się podnoszę
marzec zakończyłam na takim minusie że tylko
i 
ale....walczę nadal bez fajerwerków ale to stan przejściowy
widziałam jak Artur ładnie zgarnął

a u mnie bryndzawczorajsze wyniki lotto rozłożyło mnie na łopatki
jeszcze się podnoszę

marzec zakończyłam na takim minusie że tylko
i 
ale....walczę nadal bez fajerwerków ale to stan przejściowy