Wpisy 2 645 041 – 2 645 140
9 maja 2016 00:06 → 9 maja 2016 01:16, 100 wpisów
Dzisiaj byly taki liczby w mm ze człowiek by takich liczb nie wymyślił,maszyna pracuje na 100% lub ustawiacze mają fantazję
W Polsce ludzie narzekają, że w lotto prawdopodobieństwo gł. wygranej wynosi 1:13 mln, a w USA w Powerball jedyne 1:292 mln
na ile liczb w mm jutro gracie?
cena losu powerball to dwa dolce, wcale nie tak duzo
cena losu powerball to dwa dolce, wcale nie tak duzo
Ja teraz gram na 8 licz w mm; w sobotę ktoś w Tychach trafił 8 - 130 tys pln
Przydałoby mi się
Przydałoby mi się
kaskada to 1:3 mln słabo; keno nie ufam bo to jednak ta sama maszyna przyjmuje zakłady i losuje
Przede wszystkim zmienili bębny losujące. Komu szkodził ten nabierający rękawem? Musieli wprowadzić takie gówno dmuchane.
Wystarczy sześć kul rozgrzać, a reszta zimnych albo magnesy w środku i wałek murowany.
Jak wprowadzali mm to na poczatku bylo dużo więcej wygranych 10/10
I jeszcze publiki nie dopuszczają. To dziwne. Dlaczego nie chcą publiki?
Bo to trzeba obserwować w czasie losowania, a oni pewnie im tylko procedury i maszyny sprawdzili.
Postawili im po golonce, bigosie i kielichu i klepnęli protokół.
Gdybym wierzył w spiski-to bym nie grałFaktem jest,że gier jest za dużo.Zostawił bym MM,DL,Mini +Extr.P.-gdyby była tańszaReszta do kosza
Ale musza słuchać głosu ludu, bo lud gra. Może czasem przydałby się taki strajk jak na Litwie, że jakiegoś tam dnia nic nie kupują.
Fakt-mogło by być,ale wówczas wygrane były by niewielkieJak nie spojrzeć-dupa z tyłu
Przede wszystkim w DL powinno być więcej na 5-ki i 4-ki i 3-ki, bo to traci sens.
Oni są ciołki kiepskie biznesmeny, przeciez by więcej ludzi grało jak 5,4 i 3 byłoby lepiej płatne.
Jak "sprawiedliwie"???Przecież po podwyżce MM proporcje się nie zmieniły
Brak im myślenia biznesowego. Myślą że jak kręcą kumula to więcej ludzi zagra. A to nie prawda.Więcej by grało jakby na mniejsze trafienia było więcej kasy przeznaczane.
Doczytałem 19gr z każdej zł idzie na sport, kulturę i hazard
http://www.lotto.pl/sportikultura/
http://www.lotto.pl/sportikultura/
Gdyby dali więcej wygrać-to mogło by napędzić gospodarkę-Ludzie przecież wszystkiego by nie przeżarli
No właśnie jedni zbijają kabzę na robieniu dzieci a inni na totolotku
19% biorą na sport chyba na pensje w PZPN i leśnych typu Kręcina.