Wpisy 2 639 857 – 2 639 956
5 maja 2016 19:35 → 5 maja 2016 20:36, 100 wpisów
Niech komuś na zdrowie pójdzie te 40 baniek. Oby tylko umiał sobie z tym rozmiarem szczęścia poradzić
Mi by melonek gora 3 by styknely aczkolwiek za calosc bym sie nie pogniewal
nie poszedlem w koncu, jak bedzie nastepna kumulacja to moze puszcze
Lotek przez neta ciekawe gdzie więcej się wtapia w kolektory czy w necie
był ktoś wybrać większą kase w oddziale??
Czuł się obserwowany? Zaczepiany?
Czuł się obserwowany? Zaczepiany?
https://www.instagram.com/danbilzerian/ ten pokazuje swoje bogactwo, ale to taki ekshibicjonista, a poza tym ma caly magazyn broni do obrony i wyszkolenie navy seals...
odciągnąłbym tych klakierów chociaz na chwile od politycznego bagna
https://www.instagram.com/p/BAgY1d-IDt8/?taken-by=danbilzerian
pracownicy banków chętnie udostępniają dane....
https://www.instagram.com/p/7hgMS1IDt-/?taken-by=danbilzerian
https://www.instagram.com/p/6oB-V7oDo3/?taken-by=danbilzerian
Jak bymwygral ojciec bymowil do mnie synu a nie pan siosra bracie
Dużo jest w PL ludzi z taką i większą kasą i żyją sobie dobrze. No chyba, że ktoś od razu poleci do najbliższego pubu i z radości postawi wszystkim z 10 kolejek
no sa z wieksza kasa, ale sami do niej doszli i do tego maja interes a nie czysty kapital, ktory zle rozdysponowany i zainwestowany stanie sie przeklenstwem
silber mówisz o tych którzy mają kasę z działalności...a ci co mieli farta to ukrywają to szczęście lub emigrują w inne zakątki kraju. No chyba ,że z Wa-wy lub innego duzego miasta
kondi jakby ci porwali kogos z rodziny i przysylali palce to nie mowilbys, ze to tylko kasa. nawet jakbys zaplacil to nie byloby zadnej gwarancji, ze ta osoba wyjdzie z tego zywa
Fakt, w Warszawie to raczej nie ma tego problemu.
Przy takiej kasie to nie bawiłbym się w żadne inwestycje biznesowe.
Przy takiej kasie to nie bawiłbym się w żadne inwestycje biznesowe.
tak tak to tylko piniądz
Shalom
Aj waj Marzyciele złożyli już danine w kolekturach cyrku ustawianych kulek i usiłują zabić czas do cyrku losowania zamiast pomyśleć w jaki sposób usunąć z Polski pasoxytniczy pomiot żxdo komuny .
Aj waj Marzyciele złożyli już danine w kolekturach cyrku ustawianych kulek i usiłują zabić czas do cyrku losowania zamiast pomyśleć w jaki sposób usunąć z Polski pasoxytniczy pomiot żxdo komuny .
talizman lepiej pomysl jak usunac pis, ktory rozwali polska gospodarke i budzet
Talizman wysłuchaj dobrej muzy na festiwalu w mieści i zapal dla rozluźnienia...
Ja nie widzę żadnej różnicy pomiędzy pasożytem żyXdem z pod szyldu PIS ,a swołoczą pod szyldem P O.
haha ja tez. pis/po jedno zło. Złodzieje i aferzyści kontra nieudacznicy i socjaliści
w Jarocku dobra muza leciała za PRL-u.
I można było "powietrza" powdychać.
I można było "powietrza" powdychać.
Cocojambo to co sobie życzysz w klimatach polityczno-ekonomicznych???
Rokowisko w Jarocinie służyło cwaniakom do nabicia kasy z budżetu miasta .
Kolejny ktorego bola czyjes marzenia na co wydaje sie wlasna kase
https://www.facebook.com/janusz.korwin.mikke/photos/pcb.10153518405512060/10153518403362060/?type=3
Polska musi być silna pieniędzmi, które zostają u ludzi w kieszeniach. Musi być silna bogactwem swoich obywateli, a nie swojego budżetu, nie zrobimy tego, napychając budżet, a później rozdając na różne, często absurdalne projekty czy wymyślone przez polityków kwoty na bzdury (
Płaca minimalna w 2016 roku wynosi 1850 zł brutto. Oznacza to, że taki stosunek pracy kosztuje pracodawcę 2233,69 zł, pracownik otrzymuje 1355,69 zł (60,7%), a resztę, czyli 878 (39,3%) zgarnia pazerne państwo. Okazuje się, że w przypadku średniej płacy państwo jest jeszcze bardziej pazerne! Według danych GUS przeciętne wynagrodzenie w lipcu 2015 roku wyniosło 4101,36 zł brutto. Oznacza to, że w tej sytuacji pracodawcę kosztuje to 4951,98 zł, pracownik otrzymuje 2924,55 zł (59%), a resztę, czyli 2027,43 zł (41%) zabiera państwo. A trzeba jeszcze pamiętać o podatkach pośrednich (akcyza, VAT).
Gdyby zlikwidować PIT i obowiązkowe składki, to przy tym samym koszcie dla pracodawcy średnia płaca netto wzrosłaby o 69%, a płaca minimalna netto
Gdyby zlikwidować PIT i obowiązkowe składki, to przy tym samym koszcie dla pracodawcy średnia płaca netto wzrosłaby o 69%, a płaca minimalna netto
Korwin posluguje sie najprostsza logika, ale widac Polacy nawet do tego nie dorosli i wola byc ciagle okradani
jak wam panstwo zabiera 40% bezposrednio + vat i inne akcyzy, itd, to powodzenia
silna pieniędzmi ...
Jestem teoretycznie pracodawcą : i na sto procent obniżył bym pensję pracownikowi i tak zrobili by pozostali i pracownik otrzymywałby dalej te 2924,55 zł netto bez obciążen...czy coś pomyliłem
Jestem teoretycznie pracodawcą : i na sto procent obniżył bym pensję pracownikowi i tak zrobili by pozostali i pracownik otrzymywałby dalej te 2924,55 zł netto bez obciążen...czy coś pomyliłem
no niekoniecznie, bo przez niskie podatki nastalby rynek pracownika i zeby jakiegokolwiek znalezc musialbys sie o neigo bic, nie wspominajac o uczciwym i sumiennym
tak jak teraz markety zaczynaja sie bic o stalych pracownikow
napisałeś o obciążeniu pracodawcy a nie o zmniejszeniu tego ciężaru, więc odniosłem się do zniesienia tego obowiązku jak rzecze Korwin i mamy efekt motyla
a te niemoty z rzadu jedyne co potrafia to nakladac nowe podatki i podnosic stare. A z samego vatu ucieka nam ponad 80mld!!!
jacek tu chodzi o caloksztal, poczytaj korwina, on chce dzialac kompleksowo.
Rydzyk to specjalista od dojenia z kasy religijnie nawiedzonych Polaków. Aby coś ugrać należy założyć fundację która na szczytny cel zbierze około pięciu mld euro na wyszkolenie agentów specjalistów
ale ja nie kwestionuję Twoich opcji tylko napisałem tak jak przeczytałem...
A Korwin owszem ma słowa ludzkie ale podkreślone grubą własnością prywatną czyli murzyńskość do kwadratu, edukacja leży , zdrowie leży, na te podstawowe elementy egzystencji będą mieli dostęp tylko bogaci.... tak ja to widzę. Korwin ma już swoje lata i emeryturę, kilka mieszkań i jest ustawiony.
Świat to nie tylko szlachta,prawnik , lekarz i inne zawody które doją kasę
A Korwin owszem ma słowa ludzkie ale podkreślone grubą własnością prywatną czyli murzyńskość do kwadratu, edukacja leży , zdrowie leży, na te podstawowe elementy egzystencji będą mieli dostęp tylko bogaci.... tak ja to widzę. Korwin ma już swoje lata i emeryturę, kilka mieszkań i jest ustawiony.
Świat to nie tylko szlachta,prawnik , lekarz i inne zawody które doją kasę
rząd przymierza się, aby pincet było wypłacane do 21 roku życia
http://doradcypodatkowi.blog.onet.pl/2016/05/04/kumulacja-w-lotto-swieto-fiskusa/
A z samego vatu ucieka nam ponad 80mld ...to kto to robi, krasnale czy złodzieje z Polski
Korwin dobrze ujxada i wie samoxzwańczej swoxoczy żxdoxwskiej nikt się nie przeciwstawi.
mam lepszy pomysłpincet będzie wypłacane, aż "dziecko" nie weźmie ślubu
jacek karuzela podatkowa, w Polsce zebrali sie oszusci z calego swiata
http://ksiegowosc.infor.pl/podatki/vat/transakcje-zagraniczne/289470,Na-czym-polega-karuzela-podatkowa.html
każde napisane słowo w prawie ,prawnicy zamieniają w ...interpretację .
Napisz słowo a większość z nas podważy jego znaczenie
Napisz słowo a większość z nas podważy jego znaczenie