Wpisy 2 639 838 – 2 639 937
5 maja 2016 19:09 → 5 maja 2016 20:20, 100 wpisów
Myślę, że dużo ludzi kombinuje I warto wymieniać poglądy. Ja każdemu życzę wygranej.
Moje cyferki do rozpisania na lotto: 1,3,4,5,6,9,10,11,12,13,14,16,17,19,21,22,24,25,28,30,32,33,34,35,36,37,42,43,45.
Odrzucam bo nie lubię:1,6,30,49
Odrzucam bo nie lubię:1,6,30,49
45 a nie 49
ja dziś nie gram mm; w lotto obstawiam dziś tak jak pisałem "dziwne" układy: rozpis. 3 liczby z przedziału 1-9, 4 z 20-29
Ciekawe czy ktos trafi a moze tak 30 tki 30 32 34 36 37 ost liczby boje sie podac
idę w niskie cyferki:do 35, jak mówi przysłowie :raz kozie muzułmanin
ostatnio było dużo 40stek fakt; z tego co pamiętam to te wysokie kumulacje są zgarniane przez dziwne układy i wtedy wygrywa ktoś na ch/tr, bo człowiek jak sam typuje to ma tendencję robić typowe układy
Większa wygrana w grach TS to jest 1% wszelkiego rodzaju systemy , rozważania itp . a 99% zależy od szczęścia , intuicji , przeczucia itp. (AlbinLotto)
>>>silber
"zaden system tu nic nie pomoze"......hm.....wlasnie pomoze......oczywiscie system PELNY..,np.na 8-10 skreslen...wysylasz przykladowo 3-4 zaklady i......modlisz sie o ..cud..,bo to wszystko zalezy WYLACZNIE od szczescia.....U bukmachera tez masz system...tzw.rozpis blokowy..,np 2 z 3....3 z 6 itp....tyle tylko,ze obstawiajac mecze masz jakies REALNE szanse,jesli sie troche zastanowisz....grajac w gry TS mozesz liczyc WYLACZNIE na farta.....u bukmachera szczescie tez jest w jakim procencie potrzebne..,ale o wiele mniej..niz w TU....Ja juz dawno zrozumalem,ze granie ZWYKLYCH zakladow w LOTTO,skreslajac 6 cyfr w zakladzie NIE ma sensu.......tych cyfr MUSI byc co najmniej 8.Wtedy dopiero mozna sie nastawic na jakas konkretna wygrana...,czyli cos wiecej niz "4"-ka.
"zaden system tu nic nie pomoze"......hm.....wlasnie pomoze......oczywiscie system PELNY..,np.na 8-10 skreslen...wysylasz przykladowo 3-4 zaklady i......modlisz sie o ..cud..,bo to wszystko zalezy WYLACZNIE od szczescia.....U bukmachera tez masz system...tzw.rozpis blokowy..,np 2 z 3....3 z 6 itp....tyle tylko,ze obstawiajac mecze masz jakies REALNE szanse,jesli sie troche zastanowisz....grajac w gry TS mozesz liczyc WYLACZNIE na farta.....u bukmachera szczescie tez jest w jakim procencie potrzebne..,ale o wiele mniej..niz w TU....Ja juz dawno zrozumalem,ze granie ZWYKLYCH zakladow w LOTTO,skreslajac 6 cyfr w zakladzie NIE ma sensu.......tych cyfr MUSI byc co najmniej 8.Wtedy dopiero mozna sie nastawic na jakas konkretna wygrana...,czyli cos wiecej niz "4"-ka.
Ja tam dalem roznie 1 zaklad 01-20 , 2 zaklad 28-45 , 3 zaklad mieszany a z trafika 30ki oraz 3 takie same jak mam w 1 zakladzie
tak dla ciekawości
w 2008 roku 40 mln wylosowano od 8 do 27 , przy czym były 3 dwudziestki....
w 2011 51 mln -- od 14 do 40 --podział równy
w 2012 56 mln od 5 do 47 przy czym były 4 czterdziestki....
więc różnie się to układa....ale zawsze była cyfra z 7-ką
w 2008 roku 40 mln wylosowano od 8 do 27 , przy czym były 3 dwudziestki....
w 2011 51 mln -- od 14 do 40 --podział równy
w 2012 56 mln od 5 do 47 przy czym były 4 czterdziestki....
więc różnie się to układa....ale zawsze była cyfra z 7-ką
1,2,3,4,5,6,7
AlbinLotto- racja, ja też uważam, że największe znaczenie ma jednak intuicja+szczęście
69daro - sprawa jasna, że jak wyłożysz dużą kasę na system8-10*3-4 to zwiększasz szanse;
co do buka to raczej nie powinno się porównywać tego z TS bo to inna para kaloszy. Gra u buka to czysty hazard a gra w TSa malutkimi kwotami to bardziej zabawa
69daro - sprawa jasna, że jak wyłożysz dużą kasę na system8-10*3-4 to zwiększasz szanse;
co do buka to raczej nie powinno się porównywać tego z TS bo to inna para kaloszy. Gra u buka to czysty hazard a gra w TSa malutkimi kwotami to bardziej zabawa
Kiedys dla jaj puszcze z plusem lottka 01 02 03 04 05 06oby dzis niewpadly
Niech komuś na zdrowie pójdzie te 40 baniek. Oby tylko umiał sobie z tym rozmiarem szczęścia poradzić
Mi by melonek gora 3 by styknely aczkolwiek za calosc bym sie nie pogniewal
nie poszedlem w koncu, jak bedzie nastepna kumulacja to moze puszcze
Lotek przez neta ciekawe gdzie więcej się wtapia w kolektory czy w necie
był ktoś wybrać większą kase w oddziale??
Czuł się obserwowany? Zaczepiany?
Czuł się obserwowany? Zaczepiany?
https://www.instagram.com/danbilzerian/ ten pokazuje swoje bogactwo, ale to taki ekshibicjonista, a poza tym ma caly magazyn broni do obrony i wyszkolenie navy seals...
odciągnąłbym tych klakierów chociaz na chwile od politycznego bagna
https://www.instagram.com/p/BAgY1d-IDt8/?taken-by=danbilzerian
pracownicy banków chętnie udostępniają dane....
https://www.instagram.com/p/7hgMS1IDt-/?taken-by=danbilzerian
https://www.instagram.com/p/6oB-V7oDo3/?taken-by=danbilzerian
Jak bymwygral ojciec bymowil do mnie synu a nie pan siosra bracie
Dużo jest w PL ludzi z taką i większą kasą i żyją sobie dobrze. No chyba, że ktoś od razu poleci do najbliższego pubu i z radości postawi wszystkim z 10 kolejek
no sa z wieksza kasa, ale sami do niej doszli i do tego maja interes a nie czysty kapital, ktory zle rozdysponowany i zainwestowany stanie sie przeklenstwem
silber mówisz o tych którzy mają kasę z działalności...a ci co mieli farta to ukrywają to szczęście lub emigrują w inne zakątki kraju. No chyba ,że z Wa-wy lub innego duzego miasta
kondi jakby ci porwali kogos z rodziny i przysylali palce to nie mowilbys, ze to tylko kasa. nawet jakbys zaplacil to nie byloby zadnej gwarancji, ze ta osoba wyjdzie z tego zywa
Fakt, w Warszawie to raczej nie ma tego problemu.
Przy takiej kasie to nie bawiłbym się w żadne inwestycje biznesowe.
Przy takiej kasie to nie bawiłbym się w żadne inwestycje biznesowe.
tak tak to tylko piniądz
Shalom
Aj waj Marzyciele złożyli już danine w kolekturach cyrku ustawianych kulek i usiłują zabić czas do cyrku losowania zamiast pomyśleć w jaki sposób usunąć z Polski pasoxytniczy pomiot żxdo komuny .
Aj waj Marzyciele złożyli już danine w kolekturach cyrku ustawianych kulek i usiłują zabić czas do cyrku losowania zamiast pomyśleć w jaki sposób usunąć z Polski pasoxytniczy pomiot żxdo komuny .
talizman lepiej pomysl jak usunac pis, ktory rozwali polska gospodarke i budzet
Talizman wysłuchaj dobrej muzy na festiwalu w mieści i zapal dla rozluźnienia...
Ja nie widzę żadnej różnicy pomiędzy pasożytem żyXdem z pod szyldu PIS ,a swołoczą pod szyldem P O.
haha ja tez. pis/po jedno zło. Złodzieje i aferzyści kontra nieudacznicy i socjaliści
w Jarocku dobra muza leciała za PRL-u.
I można było "powietrza" powdychać.
I można było "powietrza" powdychać.
Cocojambo to co sobie życzysz w klimatach polityczno-ekonomicznych???
Rokowisko w Jarocinie służyło cwaniakom do nabicia kasy z budżetu miasta .
Kolejny ktorego bola czyjes marzenia na co wydaje sie wlasna kase
https://www.facebook.com/janusz.korwin.mikke/photos/pcb.10153518405512060/10153518403362060/?type=3
Polska musi być silna pieniędzmi, które zostają u ludzi w kieszeniach. Musi być silna bogactwem swoich obywateli, a nie swojego budżetu, nie zrobimy tego, napychając budżet, a później rozdając na różne, często absurdalne projekty czy wymyślone przez polityków kwoty na bzdury (
Płaca minimalna w 2016 roku wynosi 1850 zł brutto. Oznacza to, że taki stosunek pracy kosztuje pracodawcę 2233,69 zł, pracownik otrzymuje 1355,69 zł (60,7%), a resztę, czyli 878 (39,3%) zgarnia pazerne państwo. Okazuje się, że w przypadku średniej płacy państwo jest jeszcze bardziej pazerne! Według danych GUS przeciętne wynagrodzenie w lipcu 2015 roku wyniosło 4101,36 zł brutto. Oznacza to, że w tej sytuacji pracodawcę kosztuje to 4951,98 zł, pracownik otrzymuje 2924,55 zł (59%), a resztę, czyli 2027,43 zł (41%) zabiera państwo. A trzeba jeszcze pamiętać o podatkach pośrednich (akcyza, VAT).
Gdyby zlikwidować PIT i obowiązkowe składki, to przy tym samym koszcie dla pracodawcy średnia płaca netto wzrosłaby o 69%, a płaca minimalna netto
Gdyby zlikwidować PIT i obowiązkowe składki, to przy tym samym koszcie dla pracodawcy średnia płaca netto wzrosłaby o 69%, a płaca minimalna netto
Korwin posluguje sie najprostsza logika, ale widac Polacy nawet do tego nie dorosli i wola byc ciagle okradani
jak wam panstwo zabiera 40% bezposrednio + vat i inne akcyzy, itd, to powodzenia
silna pieniędzmi ...
Jestem teoretycznie pracodawcą : i na sto procent obniżył bym pensję pracownikowi i tak zrobili by pozostali i pracownik otrzymywałby dalej te 2924,55 zł netto bez obciążen...czy coś pomyliłem
Jestem teoretycznie pracodawcą : i na sto procent obniżył bym pensję pracownikowi i tak zrobili by pozostali i pracownik otrzymywałby dalej te 2924,55 zł netto bez obciążen...czy coś pomyliłem
no niekoniecznie, bo przez niskie podatki nastalby rynek pracownika i zeby jakiegokolwiek znalezc musialbys sie o neigo bic, nie wspominajac o uczciwym i sumiennym
tak jak teraz markety zaczynaja sie bic o stalych pracownikow
napisałeś o obciążeniu pracodawcy a nie o zmniejszeniu tego ciężaru, więc odniosłem się do zniesienia tego obowiązku jak rzecze Korwin i mamy efekt motyla