Wpisy 2 635 440 – 2 635 539
30 kwietnia 2016 20:01 → 30 kwietnia 2016 20:58, 100 wpisów
Ninomasz racje bęcwałom złodziejom sie płaci podatek od gupoty a oni sie śmiejom na kanarach bykiem leżom i kwicom
Monet oczywiście że można wygrać tylko ile trzeba włożyć kasy ,głupie
Krasnalek
Krasnalek trafie dzisiaj 17 razy 6/6 zdjecie w profilu
Zagralem tak dla jaj jaj jaj
Widzialas
mam pytanko jak na operze zrobić żeby wtyczka adobe flassh włączała się automatycznie-a nie trzeba było klikać na sdzarym tle włącz adobe flash za każdym razem plis???
Krasnalek kilka minut przed zakupem duzego lotka zagralem w keno za 10zl 2/2 i trafilem 2/2i zagralem za darmo tak jak zdjecie wprofilu
to maM ustawione zapoamiętaj i ni uja
Krasnalek umiesz liszyc zagralem za 10zlotych
Krasnalek krasnalek licz kalkulatorem
właśni we wszystkich oprócz opery jest z automatu ,a zaś opera jest fajna szybka tylko ta wtyczka
masterszef adobe flassh odinstaluj i ponownie zainstaluj powinno być dobrze
Chyba ze to już ajzchajmer
ma ktoś przegl.opere jak tak to co z adobe flash z automatu macie czy trzeba klikać ?????/
jutro zagram w multi i nie bedę myśleć nad liczbami skreślam na oko
trochę sie orientuję jesli chodzi o służbę zdrowia i dziwny masz system zmianowy..no ale nic mi do tego
Krasnalek coś z tobą nie tak policz na palcach jak zagralem albo zawołaj meza nie policzy jak zagralem
W keno za 10 zl nie placa 2/2 14 złotych
Krasnalek za kazde postawione 2zlote placa 14 zlotych a ja postawilem 10zl i za darmo zagralem tak jak zdjecie w profilu
ma ktoś opere????
Krasnalek za 2zlote placa 14 złotych{{omg }} puscilem za 10zlotych czyli 5 razy 14 krasnalek policz na kalkulator
Nie pomyl sie
Krasnalek ilemam zakładów duzego lotka na zdjeciu
Krasnalek ty juz prawdopodobnie do okulisty
Siemka
Krasnalek
krasnalek zgarniamy miliony dziś
Dzikus zdiecie w profilu tak zagrałem zdjęcie w profilu
14,27,33,50,57,61
2,8,17,24,33,40,71
Dawac cyrk dawac kabarer jak dzis trafie 3/6 to bedzie mega kabaret zdjecie w profilu
Dawać losowanie
Lece pa pa po piwoooooo
zbigniew g ale obłuda ,ale zabawa smutno po sprawdzeniu kuponu.Dziękuje za taką zabawę
Dziś pogoda nawaliła...brak słonka...ale dzielnie dzień na łonie natury...
jutro mam wyprawe rowerową...i ma być ciepło
jutro mam wyprawe rowerową...i ma być ciepło