Wpisy 2 632 179 – 2 632 278
26 kwietnia 2016 04:46 → 26 kwietnia 2016 08:37, 100 wpisów
dziś z rana w nadmorskim szczecińskim klimacie ponoć padał śnieg
u drapka
i heja
u drapka
i heja
Ale ten czat wolno chodzi pisze mi wpis zatwierdzono prosze czekac a tu juz wtorek
Duśka drapek Cie właśnie drapał po po po wstydam sie powiedziec ale powiem po po-dusi
Duśka dałbym Ci kwiatka ale właśnie widzę przez okno że podlewają klomba ale jak odjadą to zaraz lece po bratka dla Ciebie
Sorki wybaczcie że tak się cieszę z rana ale właśnie sprawdziłem losowanie z 21:40 i mam pińć złote na pryte Dzień zapowiada się szczęśliwie
było w TV JAK WSZYSTKO CO LUDZIE POSADZILI TO POZJADAŁY .........PODCHODZIŁY pod same drzwi domów ogrody
Duśka to teraz jak zadzwoni do mnie domokrążca to powiem mu spadaj jelonku
Duśka super to ja nawet nie wiedziałem że tylko wystarczy poczekać na dzidziusia
Dusiula jak dygniesz dziś 15 baniek to wnusio będzie miał niezłą wyprawkę od babci
Dobra Kochani to ja mykam bo ja zawsze tu nie w temacie a wy pewnie chcecie pogadać o szybkich numerkach Powodzonka życze i do miłego
gabriel to jest dla tych co nie chcą....bo Ci co chcą na siłę to tylko za pragnienia płacą
No ale w końcu też Ci sie przytrafiło zostać babcią ciekawe jakim ja dziadkiem będę i czy do tego czasu będzie istnieć TS w końcu z czegoś trzeba żyć
Jak będę miał wnuczkę to każę ją nazwać Agatka a chłopczyka Jacek i będą prowadzić losowania jak Ci kiedyś z bajki bo czyż to nie bajka to co oni opowiadają przed losowaniem ?
Dobra mykam bo ja tak bym mogł tu ble ble ble ale dawno Was nie widziałem
Proszę się Panie doktorze nie cyrtolić śmiało bo dziś biere rente