Wpisy 2 630 556 – 2 630 655
23 kwietnia 2016 14:59 → 23 kwietnia 2016 19:46, 100 wpisów
wytypowałem żelazną "trójkę" : 43,56,78 i było mi mało , wiadomo ile opłacą za 3/3 , więc dorzuciłem 80 i 45 i
a miałem zagrać na trzy cyferki za 10 zł i do kieszonki 200 zł...ale chciwy dwa razy traci
Pilka nozna - Anglia - FA Cup - Everton - Manch.Utd.awans 2
Hokej - MS-dywizja 1-gr.A - Wlochy-Polskazwyciezca
2
Pilka nozna - 1.Hiszpania - Atl. Madryt-Malaga
1
SUPEROFERTA - Sobota - Inter M. - Udinese
1
Pilka nozna - 1.Anglia - Liverpool-Newcastle
1
Hokej - MS-dywizja 1-gr.A - Wlochy-Polskazwyciezca
2
Pilka nozna - 1.Hiszpania - Atl. Madryt-Malaga
1
SUPEROFERTA - Sobota - Inter M. - Udinese
1
Pilka nozna - 1.Anglia - Liverpool-Newcastle
1
konsekwencja trzech cyferek została przez zemnie złamana i wygrana ,choć skromna, ale poszła w pi..du
Witam, do której w sobotę są czynne kolektury ? ale te zwykłe nie na stacjach benzynowych
Nightwolf moja rada nie graj kasa zostanie w kieszeni,to nie zabawa
a wejdź w mój profil jak skojarzysz tego pana to będziesz wiedział co to jest RM
Ja nie gram bo nie ma szans trafienia chyba że 25 zł to już bardzo dużo ,czwórka to już duży sukces ,piątaka to gwiazdka z nieba ,a szóstka nie możliwe
W lotto miałem 5/6 a 3 to liczę ale teraz multi tylko i wyłącznie
Też miałem piątkę 10 lat temu i grałem przez ten czas już nie gram szkoda czasu bo kasa by była ale po co wyrzucać do śmieci na takie gry,no ale każdy ma jakiegoś zajoba
multi to samo ale życzę powodzenia może coś trafisz ale jestem bardzo pesymistą jeśli chodzi o gry liczbowe już lepiej buk piłkarskiego
dreamer
ja gram często w keno i przede wszystkim na 6/6- w tym tyg. z tych lepszych miałem 1x6/6 i 2x5/6; niezła jest też gra na 5liczb- a moim zdaniem najgorsza na 8,10 i 7-choć zwroty czy 4/7 jest częste-ale o 6/7 czy 7/7 ciężko; ale nigdy nie wiadomo czy się nie przyfarci
a od 4dni wygrywam w mm- każde losowanie kończyłem na plusie- a te wygrane (na czysto) to najwięcej ... 8zł
dziś np. 1/9+ przy ogólnym koszcie 3zakł. 10zł- czyli 4zł na plusie hehe
ja gram często w keno i przede wszystkim na 6/6- w tym tyg. z tych lepszych miałem 1x6/6 i 2x5/6; niezła jest też gra na 5liczb- a moim zdaniem najgorsza na 8,10 i 7-choć zwroty czy 4/7 jest częste-ale o 6/7 czy 7/7 ciężko; ale nigdy nie wiadomo czy się nie przyfarci
a od 4dni wygrywam w mm- każde losowanie kończyłem na plusie- a te wygrane (na czysto) to najwięcej ... 8zł
dziś np. 1/9+ przy ogólnym koszcie 3zakł. 10zł- czyli 4zł na plusie hehe
Witam
EstyMy Witaj
W Wielkim ??
nic ciekawego
nic ciekawego
jadę do Budki, mialem przerwę od reala multi
Nie wiem, czy grać dzisiaj na wieczór, czy... niee
chyba losem rzucę
chyba losem rzucę
Wygrywasz?
może taką metodą najlepiej
myślę o 78
Wiesz, ja nie gram systematycznie...
ostatnio od czasu do czasu...
ale jak coś puszczalam ostatnio, to te wygrane niespecjalnie...
ostatnio od czasu do czasu...
ale jak coś puszczalam ostatnio, to te wygrane niespecjalnie...
78 było pewniakiem na wczoraj wieczór! (ale wycieli ósemki), widzę, że dali dzisiaj...
Myślisz, że się powtórzy?
Myślisz, że się powtórzy?
ja też ostatnio nie dałem wiele TS
tak czuję z tą 78 dziś lub jutro o 14.00 ale może się mylę.
Ja na 9 raczej nie, najwięcej na 8 i na 6 ale zaczyna mi się znów Keno podobać
Ja na 9 raczej nie, najwięcej na 8 i na 6 ale zaczyna mi się znów Keno podobać
Dzięki i Wzajemnie !
Rzadko
JESTEM ALE MNIE NIE MA ... DOKTOREK DOBRE TO Z RM skrotu nie bede rozwijal bo sie co nie ktorzy oburza a wlasciwie ho o zagadke ale cii
mialem nadzieje ze przegraja tak piknie przegrywali do przerwy skonczylo sie jednak 3-2 dla nich
ładne kursy są gdy przegrywają do przerwy, a wygrywają cały mecz
zgrywus mi napewno chodzilo o radio a zagadka zawiera to co ma swinia a wlasciwie koncowke wyrazu zaczynajacego sie na m ale ja wiecej nic nie napisze poprostu cytujac kwestie z filmu brunet wieczorowa pora
nie wiem nie znam sie nie orientuje sie zarobiony jestem
nie wiem nie znam sie nie orientuje sie zarobiony jestem
gryks76 Pamiętaj mój fetysz to twoja przegrana w każdej grze Lotto i to się sprawdza ha ha ha i oczywiście ten słaby Atletic Madryd
nie raz wychodzilo mam nadzieje ze sie spotkaja w finale LM i sie nie schowaja
czy cos pierlo czy mi sie wydawalo 616 ide na mecz bo zaczyna tufic
nigdy bym na to nie wpadł gryks że Tobie chodziło o jakieś radio
tyle ludu i nikt nie podaje liczb jedni pewnie dumaja co zatypowac inni czekaja az ktos cos ciekawego poda ja dam pozniej troszke dumalem moge jedynie podac najslabsza z liczb jakie wybralem w multi 60 w lotto 48 w mini 16 i tyle
qurwa do życi z tymi grami --multi zero,keno zero ,u buka na polske dałem to patafiany zrombały
zgrywus pało w hokeja a nie kręgle czy curling
apropo totolotek powinien graczom ale nie niedzielnym a całotygodniowym wypłacać jednorazowo 500+odszkodowanie za nieustanne granie w ch...a z graczami
zgrywol na szczęście kilka zeta poszło na polske
atletico.......... greg jak tam u ciebie i corki liczba 60 hey tak pozatym tym co nie witalem
krasnalku