Wpisy 2 628 940 – 2 629 040
20 kwietnia 2016 23:21 → 21 kwietnia 2016 00:26, 100 wpisów
TS nie musi kombinować bo wg regulaminu i tak zawsze są do przodu
dokładnie tak.... mamy kombinacje której nie ma i ją puszczamy w dzisiejszych czasach to pestka dla informatyków
johno jak mozesz ukrasć milion i mozesz ukraść 100 milionów to co wybierzesz??
a poza tym jak trudno cokolwiek trafić wystarczy wybrać sobie jakiś zestaw i sprawdzić go w historii
GRAM BARDZO RZADKO I TO W ZDTRAPKI TAM NIE MOŻNA JUŻ NICZEGO ZMIENIĆ
jak można grać gdzie nie można być pewnym iż losowanie jest na żywo????
w zdrapkach to dopiero może być wałek bo jaką masz pewność że jest tyle zdrapek z wygranymi co podają a nie 99% pustych
w szwecji losowaniew jest w centrum handlowym , w norwegii też.....
A ile jest zdrapek pustych na jedna wygrana,brales to pod uwagę.
camilex po pierwsze , zmaina maszyn, po drugir udział publiki , po trzecie zblizenie kamery tej pokazujacej kulę w trakcie wyskakiwania a nie spadania...
moim zdaniem gdyby był wałek z losowaniami to prędzej czy później by to wyszło na jaw a TS by miał zbyt wiele do stracenia aby odzyskać wiarygodność po prostu nie muszą tego robić
No i tu zgoda ale byś musial miec zajebista kamerę tj rejestrować duza ilość klatek na sekundę.
johno w jakim Ty swicie zyjesz sa kamery rejestrujace z predkościa 5000klatek na sekundę ...
No i nie wiem jak dlugo by taka osoba pozyla,co by chciała to udowodnić,za duza kasa.
Tepak bedzie płacił bez oporu, ten co mysli zastanowi sie grać czy wysłać pismo do TS z żądaniem
Ale musisz miec non stop podgląd tam gdzie chcesz skierować kamerę.
camilex nie myśl jak to zrobić , myśl jak zmusić TS do zmiany losowania
To są za duże pieniadze,żeby im się postawić bo to nie o sama Polskę chodzi.
Ja juz gram od dawna jeszcze jak byly banderole.Wiesz co to bylo?
no i wtedy były sytuacje że kupony nie dojechały do centrali były nici z wypłaty
ważne żeby traktować to jako zabawę a nie hazard inaczej podatek od marzeń
zawsze jest jakaś szansa a grająć np za 100 niewiele zwiększasz tą szansę a o wiele więcej tracisz
W zeszłym tygodniu bylo 8/10 i to jeszcze z plusem ale na plusa to nie grałem.kuzwa
najczęsciej gram w MM ale ostatnio kiepsko to idzie chociaż dzisiaj miałem 6/10
Najlepiej to zrób tak skres na pale 4 zakłady po 10 skreśleń i w następnym losowaniu porównaj to z wylosowanymi,ja tak robię.
ja mówie przekret a wy dalej woje masakra jak mozna być tak tepym... znacie kogos kto zna kogos kto zna kogos ktowygrał jakies wieksze pieniadze???? załosne...
Robert13 jak nie chcesz grać to nie graj twoja sprawa nikt cię nie zmusza ale nie obrażaj innych