Wpisy 2 626 736 – 2 626 835
18 kwietnia 2016 14:33 → 18 kwietnia 2016 17:55, 100 wpisów
ja bym za zadne skarby gdybym trafil w duzego zadnych skanow nie dawal dalej bym sie bawil w tesowe zabawki i cieszyl sie jeszcze bardziej zycjem ciezko by bylo mi zmienic miejsce zamieszkania oile bym zmienil dobrze mi tutaj gdzie jestem i jak jest fajnie sie nieraz wchodzi na 10 pieterko mimo ze winda dziala zeby nie bylo
Z pierwszej połowy miałbym 5-5 cholera tak 4-10
gryks76 ta jasne, jakbys wygral to bys mial pielgrzymow pod drzwiami
Wasyl przyjedź do Międzybrodzie Żywieckie
najlepiej sobie kupic chalupe za 1,200 tys i samochod za 500 tys zeby sie nie wyrozniac a z reszty zyc
a do tego potrzebne multi plus 10/10 lub multi zwykle x 10 (samochod moze byc tanszy)
ja bym zostal na swoim apartamecie 34 metrowym na 10 pieterku dal na jakies hospicium dla dzieci lub na walke z rakiem z zyczeniem ze chce wiedziec na co idzie kasa autko nie wypasione by nie rzucac sie w oczy nie mam zreszta jakis specialnych wymagan zonki bym swoiej zolzuni nie zamienil czy tez poszukal sobie innej na boku
zibi tam podolsze lubie prywatnie 25zł doba
campingi grile zajewascie
campingi grile zajewascie
58
Angierski
10-15 mieszkań w atrakcyjnym punkcie miasta pod wynajem.
10-15 mieszkań w atrakcyjnym punkcie miasta pod wynajem.
ide
55 41 27 do tej 58 ale na tym poprzestane wasyl nie pal popatrz zmieniasz juz kolorki z zoltego na fiolet a co bedzie jak zmienisz sie na zielony
Angierski mieszkan nie kupuj bo stracisz liczba ludnosci spada ceny mieszkan czeka jazda w dół
Chyba ze majpan zaplodni wszystkie kobitki w Polsce
Majpan czytaj informacje to bedziesz wiedzial
Fuj
Jestem proboszczem nie moge
Żartuje
to przejdź na czerwone wszystko podobno mogą
nawet wstrzymać obroty kulki ziemskiej
nawet wstrzymać obroty kulki ziemskiej
Bylem kiedys ministrantem powaga
http://onet.tv/k/rozrywka/za-znalezione-na-ulicy-pieniadze-kupil-los-na-loterie-wygral-majatek/wrmzq8
Angierski za 6baniek kup pewniaka 1/1
zbigniew g no ryzyko tez jest pod wynajem (teraz czesc warszawy sie wyludnila - poludnie)
http://www.forbes.pl/czy-olga-malinkiewicz-zbije-fortune-na-perowskitach,artykuly,183755,1,1.html
tak jak grafen miala byc dolina grafenowa, a tu polacy zrezygnowali
qurwia mom 5/8 keno myslołek żech to 20 zeta a to qurwia tylko 8 zet
gdyby amerykanie to wykorzystywali to byla by rewolucja, a polacy na samym grafenie by nie zarobili bo potrzebne sa produkty wykorzystujace grafen a nie sam material
nawet perowskit bylby tani, gdyby go nie wykorzystywano do niczego
ale przejebiście trudno trafić coś grubszego
ok zestawy podane na www.... ostatni zestaw x5 zrobiłem oboki....
ale zastanawiam się czy nie x10....
angielskia czym losują keno ?
suszarką
podaje multi na wieczór 5--------15,17,18,37,42nie wiem czy warto jechać to nadać?????????ile procent to ma wyjścia?
15,17,18,37,42 kazda liczba daje 20 % (ale z reguly pewne liczby maja mniej)
Po bardzo dlugim zastanowieniu ide sie puscic na mokro za 25zl 1,46,58,68,75
PJAWY MACIE 05,10,15 POZNAJCIE MOJE DOBRE SERCE........ 17 37 MASTER WIZARD I KTOS TAM JESZCZE W TEJ SAMEJ POSTACJI TO MNIE NIE MA
witam
o 14
Puscilem za 25zl to 1.46,58,68,75
hej na dzis skromnie. 10 akladow z maszyny na 10 skreslen na dwa losowania multi za 50zl .
dziś kolejne 500+ trafiło do drapka
6/6 w keno o 16.40 - liczby wzięte z ... warszawskiego nr. telefonu i jako ostatnią liczbę wylosowano nr. kierunkowy Warszawy
a skanik w profilu
6/6 w keno o 16.40 - liczby wzięte z ... warszawskiego nr. telefonu i jako ostatnią liczbę wylosowano nr. kierunkowy Warszawy
a skanik w profilu
drapek ty masz czescie w tych grach chlopie
no w keno nie powiem, bo coś lepszego idzie trafić; to trzecie 6/6 w tym roku
może czas zacząć grać na 8/8 i łudzić się 10k.
może czas zacząć grać na 8/8 i łudzić się 10k.
wlasnie mialem na 8 ostatnio keno na 30 losowan i 22 zl sie nakulalo z tego
dzis trafilem 2/2 w multi stawka 3 . 48zl i z o zagralem te 10 w multi tylko bonus slaby jest
rok temu moj znajomy 8/8 w keno trafil.mial z maszyny jeden zaklad na 3 losowania
na 8 to w keno gram może ze 2x na tydzień; więcej jak 8zł nie miałem -gdyby nie obniżyli wygranych 2 i 3stop. może i bym częściej grał- a tak wolę grę na 6 potem 5 i 9liczb- choć 7/9 chyba od lutego nie miałem...
takze probuj drapek na 8 grac
no w multi 5/5 tez nie moe uszczelic. w ciagu tygodnia mialem 3 razy 4/5
drapek a w lotto grasz?
nie
natomiast próbuję w mini- w niedzielę palmową 4/5 za ponad tysiaka; a od czw. do tego czwartku mam wykupiony abonament (2zak. na 8los) i na razie lipa
natomiast próbuję w mini- w niedzielę palmową 4/5 za ponad tysiaka; a od czw. do tego czwartku mam wykupiony abonament (2zak. na 8los) i na razie lipa
tez miales dwa zaklady w mini jak te 4/5 trafiles?
Teoretycznie szanse tych liczb rosną
22,14,38,58,72,8,25,36,54,70......31
22,14,38,58,72,8,25,36,54,70......31
damian tak- wtedy były na 7kantowań; w szóstym weszło 4/5; a w bieżącym nawet 2/5 jeszcze nie było, ale i liczby daję nietypowe
ach takmi ie marzy choc 10/0 w muti trafic. trafic dziesiatke w multi jest prawie dwa razy latwiej niz 6 w lotto
drapek masz gdzies foto 4/5 w te mini? chcialbym oko nacieszyc choc wierze ci .jak masz to wstaw mi na moment