Wpisy 2 622 967 – 2 623 066
13 kwietnia 2016 17:36 → 13 kwietnia 2016 19:58, 100 wpisów
972.nie odczłowiecza
a gdzie lila?
a gdzie lila?
Witajcie
Majpan na jutro pewniak na poludnien posiadam dobierzesz cos??????
Majpan na jutro pewniak na poludnien posiadam dobierzesz cos??????
angierski a dlaczego znosi?
Odbija je jak lusterko
Odbija je jak lusterko
Majpan czy jestes w stanie przewidziec znajac 2 liczby pewne na poludnie chodzi mi o 70tki konkretnie jaka dzis wieczorem????
Majpan no to cieszę się,ze nie masz już nic do dodania.
992
992
wpadlem po puszczeniu poczulem sie zniesmaczony widzac napis krzyz ale ok nie bede ciagnol tematu poniekad ulubionego skupie sie na liczbach na jutrzejsze losowanie lotto nie dam sie prowokacja tylko liczby liczby
gryks76 kazdy nosi krzyz moze to byc bol istnienia, ale dopiero w pozniejszym wieku moze sie pojawic albo w postaci chorob, albo niedostatku
Wpadłem tu bo poczułem niesmak czytając komunistyczne pluwociny ale ok nie będę ciągnął..
Majpan sam mowisz ze jestes chrzescijaninem - widzisz wszystko na bialo-czarno
BEATA uwierz mi wygrana bardziej cieszy jak się podchodzi to tego bez napinki znienacka a tak im bardzie się napinasz tym bardziej lipa wychodzi
2 623 007. angierski 2016-04-13 (17:53)
angierski czerwoną zarazę też dostrzegam
angierski czerwoną zarazę też dostrzegam
miałem np wieksza wygran pusciłem od tak sobie od niechcenia i sprawdziłem dopiero po tygoniu wtedy malo nie zszedłem
angierski bo czerwona karma będzie się obijać jeszcze kilka pokoleń
whisky moja zono... male moga zaskoczyc chocby w multi i lottka czary mary
doktor2p no to co ludzie wytworzyli tyle zla beda musieli to przetrawic
np zabili kogos dla zabawy, beda inni cierpieli za to w przyszlosci
tak ale to wraca patrz np poseł Budka wnuk Gomułki weź 2 zdjęcia i porównaj
panowie oto prezent dla kobiety
http://archiwum.allegro.pl/oferta/taca-sniadaniowa-stolik-do-lozka-z-grawerem-i4105451114.html
http://archiwum.allegro.pl/oferta/taca-sniadaniowa-stolik-do-lozka-z-grawerem-i4105451114.html
Ludzie umnie budę zrobili w budynku 3 razy wieksza sami emeryci byli o 9 rano bylem poco wtym wieku grać
robert dla zabawy ja gram dla zabawy a nie jestem emerytem jak sie wygra to radocha jakos ta starosc slodka a i wnuczki beda mialy bynajmniej w wieku przedszkolnym bo pozniej jak nie ktorzy wyrosna to otwieraja oczy ale zeby nie bylo ze wszystkich do 1 wora napisze ze sa tez emeryci wporzadeczku
No i puszczone zakladziki x2
dzisiaj jak byłem puszczać multimulti to pani w kolekturze na moje pytanie czy ludzie graja w ta nowa loterie multimulti Pani odpowiedziała "dziś był Agent z punktu i powiedział , że samochód został już wylosowany i nie ma sensu grać...." zadzwoniłem do totka i powiedziałem o całej sytuacji...reakcja ?? szybko kilka pytan w stylu a gdzie a kto to powiedział a gdzie jest ten punkt. hhmmmm. sam nie wiem co myślec...
pani w centrali totka jakoś bez przekonania , ze to pomyłka.....albo coś w tym stylu...
nie chce siać zamieszania ale myśle ze warto o takich zdarzeniach mowic
I teraz mam dylemat....grac czy nie grac?? a gra cała rodzina i kupony wprowadzam pod jednym adresem...
a ja? ...wprowadzam kupony dalej... myslę , że takich wałów to może juz ts nie robi...