Wpisy 2 619 899 – 2 619 998
9 kwietnia 2016 14:10 → 9 kwietnia 2016 17:24, 100 wpisów
2 dwoch wychodzi dzis 9,4 kazdy dobry jednostki 11, na wojne 39, 66
lets get ready to rumble!
lets get ready to rumble!
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
torsanie w mm i tak jestem na minus; ale w keno tanio skóry nie sprzedam
ostatnio robię tak- gram 3x 6/6 na 1los. lub jak nie mam czasu to 1x6/6 na 3los i czekam co się wydarzy- jak mi się mniej więcej zwróci to ponawiam te same liczby
a dużego nie masz?
ostatnio robię tak- gram 3x 6/6 na 1los. lub jak nie mam czasu to 1x6/6 na 3los i czekam co się wydarzy- jak mi się mniej więcej zwróci to ponawiam te same liczby
a dużego nie masz?
dzien jak codzien 9,4 chce za niego 16 zl
albo nie 54 zl i mowie rozaniec 59 66
albo nie 54 zl i mowie rozaniec 59 66
drapek-tylko pytanie kiedy jest odpowiedni moment na keno może puszczę 1 zakład
i tutaj jest sedno gier lottojestem na minusieale co tam każdą wygraną paro złotową się pochwalę
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 400 000 zł
Ogólnopolski Dzień Walki z Bezrobociem 34
Światowy Dzień Gołębia 20
= 54 za swieta
Światowy Dzień Gołębia 20
= 54 za swieta
dziś grałem 4los. pod rząd- miałem 3zakłady 6/6 i 2x 5/5 z chybika- w sumie koszt 10zł na pierwsze kantowanie; weszło 5/6 i 4/5; potem ponowiłem i weszło 3/6 i 3/5; potem znów ponowiłem i 4/6 i 4/5; w czwartym los. nic nie weszło; do domu wziąłem 6/6 na 3los. na końcówki 5 i mam 2x3/6
smerfieja k ci tych owacji brakuje
smerfieja k ci tych owacji brakuje
torsanie- fajnie jest papier w keno trfić- na pewno łatwiej niż w mm; u mnie wisi mnóstwo trafień 6/6 czyli 500zł; czyli dają wygrać
bardzo często- miałem w w/w zakładzie same jedynki i przez 4kantowania nie siadło ani razu nawet 3/6...
bardzo często- miałem w w/w zakładzie same jedynki i przez 4kantowania nie siadło ani razu nawet 3/6...
spadam- powodzonka - pula na pewno przekroczy 20baniek- dużo ludzi przed południem grało
7ki moim zdaniem najlepsze- ale nie zawsze chodzą- dobre są też linie
ja tam liczę na przypadek... po co mi tablice skoro typowanie jest proste od 1 do 80 i se traf
ja się nie chwalę ja pije
ci co wygrali i nie świętóją odrazu znikają z p;assko
są ale ich nie ma
ci co wygrali i nie świętóją odrazu znikają z p;assko
są ale ich nie ma
Nie długo będzie kasiura , nawiązałem kontakt z UFO mają nadać mi numerki ,
nara
nara
no tak 100*3=300 zeta ale tutaj rajcuje ludzie wygranie 3/5 w mini i są w ekstazie
nie ma lepszego systemu, bo jesli wszystkie przegramy to tylko "nie granie" jest najlepszym systemem
WitamTS,z lekka zawiódł,dał tylko linie na:50kach,stawiałem na BINGO,na 70kach
jedynie na czym bym zrobil kapital to rosnaca stawka dla najlepszych druzyn w calym sezonie
np. legia warszawa na wygrane, z rosnaca stawka rekompensujaca porazki