Wpisy 2 616 579 – 2 616 678
5 kwietnia 2016 18:44 → 5 kwietnia 2016 19:46, 100 wpisów
Przeczytajcie sobie
Najlepszy rok w historii Totalizatora Sportowego - przychody z dopłatami w 2015 r. to ponad 5,2 mld zł - a to wszystko za nasze pieniądze
http://www.totalizator.pl/media/aktualnosci/najlepszy-rok-w-historii-totalizatora-sportowego-przychody-z-doplatami-w-2015-r.-to-ponad-5,2-mld-zl
Najlepszy rok w historii Totalizatora Sportowego - przychody z dopłatami w 2015 r. to ponad 5,2 mld zł - a to wszystko za nasze pieniądze
http://www.totalizator.pl/media/aktualnosci/najlepszy-rok-w-historii-totalizatora-sportowego-przychody-z-doplatami-w-2015-r.-to-ponad-5,2-mld-zl
Wodnik jak gdzieś jesteś nie ma nigdzie nic o metodzie Enigma60 jak jesteś w posiadaniu to prześlij...wszędzie tylko pisze o niemieckim keno...
Angierski jak cyferki na dziś???
Angierski jak cyferki na dziś???
angierski ja już puszczone tak chciałam porównać..
Faral to ileś wygrał ze grasz za darmo???
Faral to ileś wygrał ze grasz za darmo???
Tak tu dziś Wodnik ściemniał o enigmie a jakos nic nigdzie nie ma co by ona tu cos dawała...
obadamy czy Wodnik się odezwie...
obadamy czy Wodnik się odezwie...
angierski ale liczby chyba możesz wcześniej co?
PS: Nie wiem czy wiecie ale będą nowe blankiety do wszystkich gier TS. W keno od 1 maja losowania odbywać się będą co 4 minuty i od początku czerwca zostanie wprowadzona NOWA opcja "Super Szansa" która będzie do zaznaczenia na każdym blankiecie oprócz keno. PRAWDOPODOBNIE będzie to dodatkowe losowanie w którym będzie można wziąć udzaił. Pozdrawiam
A że nie wysyłam tyle zakładów co zbyszek , więc jeszcze kasę mam
Krasnalek - zapewne jakieś dodatkowe losowanie do takich gier jak Ekstra Pensja, Lotto, Multi i Mini
dawaj dawaj algerski nie ma co sie piescic, 45 min do wyslania tylko
Faralto ileś zgarnął??? na swoje czy chybika i na ile zakładów...opowiadaj...bo nic nie wiem...
wizard odlicz to tego ubranie sie i zejscie po schodach 5 min
krasnalka ty co???
krasnalka chyba się nawaliła, albo naje...w pracy...
ok niech i tak będzie spadam na dziennik...może będzie ze 2 zeta...jak nie to już nie gram...nie mam mennicy swojej...
Faral no to super jak na swoje takie osiągnięcie...
w krotsze dni sie lepiej gra, bo czuc ta magie w nocy jak sie puszcza w kolekturze
krasna widziałam ze mocno ryczała...
islandorka ja też miałem 4/6 ale płacili 77 zł
I wtedy co Krasnalka
I wtedy co Krasnalka
Janosik mam liczby na nie
1,2,6,11,14,16,18,23,26,28,35,36,41,46,51,56,58,71,72,77
1,2,6,11,14,16,18,23,26,28,35,36,41,46,51,56,58,71,72,77
Krasnalka dziękuję za rano ale całą noc prawie nie spałem dopiero nad ranem
Skręcił mi się noga w kolanie jak wchodziłem do busa potem poprawka przy demontażu więźby dachowej