Wpisy 26 084 – 26 183
3 sierpnia 2008 22:22 → 5 sierpnia 2008 09:33, 100 wpisów
HEj,poczytałem troszkę...LOTEK 2002 to mój ulubiony,właśnie posiada wszelkie możliwości do systemu pełnego,podstawiasz liczby i sam ci miesza...pozdro
Witam, o co chodzi w testowaniu liczb tutaj na stronie. wpisałem liczby,mam daty losowań ale w czym mi to ma pomóc?
Pan pasco, dziś zaspał z wynikami heh .Odnośnie trafnwj 6/12 te typowania to zły pomysł ,dlatego że wiadomo ze nikt nie pośle 12 liczb za 1800zł ,ponieważ raczej zagladają tu ludzie przecietni ,biedni i nie stać ich za tyle posłać .Jaki morał ? powinno byc typowanie tylko 6 liczb !!!
No bo tak,nikt bogaty nie będzie sobie zawracał główki taką stronką...rzecz oczywista
Panie JA,testowanie wyników przydaje się do sprawdzenia kiedy i jak często,np."chodzą" jakieś liczby w poszczeg.losowaniach
Do "Ja":jak dotąd jeszcze ani razu nie powtórzyła się uprzednio od 1957 roku wylosowana 6 w DL więc można sprawdzić przed nadaniem swoich kuponów jak to się ma do historycznych losowań...
Zaglądają tu głównie ludzie, którzy marzą o wygranej ale grają często. Myślę, że stan portfela nie gra roli. Ale te 12 liczb faktycznie nie wiele daje. Bo Orek pewnie nie miał tyle kasy aby obstawić swoje liczby i przez to będzie żałował do końca życia.
sinbad:ja wiem,że się nie powtórzyła więc podaj mi 2 daty kiedy wg Ciebie się powtórzyła.
Pzdr.
Pzdr.
Uważam iż typowanie 12 liczb do DL ma sens i może je spożytkować do takiego rozpisania tych liczb aby trafiając 6z12 mieć gwarancję 1x"4" oraz 4x"3" poprzez zawarcie 6 zakładów:
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-5-6-7-8-12
c/ 1-7-8-9-10-11
d/ 2-3-4-7-8-12
e/ 2-3-4-9-10-11
f/ 5-6-9-10-11-12
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-5-6-7-8-12
c/ 1-7-8-9-10-11
d/ 2-3-4-7-8-12
e/ 2-3-4-9-10-11
f/ 5-6-9-10-11-12
Dodam jeszcze,że przy trafieniu 5z12 mamy 3x "3" a przy trafieniu 4z12 mamy na 99% procent 1x "3" stosując ten w/w rozpis na 6 zakładów.
Szanowni Państwo !
Czy ktoś ma statystykę wszystkich wylosowanych liczb PLUS w ML ? Potrzebuję aby uzupełnić dane w excelu. Podaję adres e-mail: robert.slipko@gmail.com
Czy ktoś ma statystykę wszystkich wylosowanych liczb PLUS w ML ? Potrzebuję aby uzupełnić dane w excelu. Podaję adres e-mail: robert.slipko@gmail.com
Meniu:nie wiem gdzie była wczoraj ta 6 w DL ale wcale bym się nie zdziwił gdyby w Kozach...
Czytając Wasze wypowiedzi na temat grania w ML np. w zakładach bukmacherskich typu FORTUNA - mam zapytanie czy ktoś posiada mocne systemy 4,5 i 6 skreśleniowe aby grać w ww. zakładach ? Lub słabsze systemy do np. 60 zł ? e-mail: robert.slipko@gmail.com
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich grających
0772 1971-09-12 07 11 18 21 30 35
0581 1968-03-03 07 11 18 21 30 35
edi8 : sprawdź swoje losowania
Dzięki "sinbad"!W oficjalnych biuletynach TS oraz w powszechnej opinii graczy choćby tu na forum czytałem że nie było powtórki 6 w DL.Pzdr.
robert_lotto:do zawalczenia w ML w Fortunie proponuję Ci taki oto system składany
z 2 grup po 10 liczb rozpisanych po 2 liczby w każdej grupie:
a/ 1-3 b/ 1-9 c/ 2-5 d/ 2-10 e/ 3-9 f/ 4-7 g/ 5-10 h/ 6-8
Połączenie obu grup da 8x8=64 zakłady a gwarancję "2" w każdej grupie mamy przy trafieniu 5z10.Oczywiście można grać taniej tylko jedną grupą z 10 liczb.Przy trafieniu 5z10 mamy albo 1x"2" (43%) albo 2x"2" (40%) więc prawdopodobieństwo na dwie "dwójki" jest b.wysokie.
z 2 grup po 10 liczb rozpisanych po 2 liczby w każdej grupie:
a/ 1-3 b/ 1-9 c/ 2-5 d/ 2-10 e/ 3-9 f/ 4-7 g/ 5-10 h/ 6-8
Połączenie obu grup da 8x8=64 zakłady a gwarancję "2" w każdej grupie mamy przy trafieniu 5z10.Oczywiście można grać taniej tylko jedną grupą z 10 liczb.Przy trafieniu 5z10 mamy albo 1x"2" (43%) albo 2x"2" (40%) więc prawdopodobieństwo na dwie "dwójki" jest b.wysokie.
sinbad:ponownie proszę Cię o podanie mi tych 2 dat w których wg Ciebie powtórzyły się 6 w DL bo te które mi podałeś tego jednak nie dowodzą!!!Otóż w losowaniu 0772 w dn.12.09.1971 padły inne liczby niż w losowaniu 0581 a mianowicie:19-24-27-28-34-43.
P.s.:mam nadzieję iż tylko pomyliłeś się...
P.s.:mam nadzieję iż tylko pomyliłeś się...
Edi bardzo dziękuję ... przeliczę i pomyślę o tym wariancie.
Do sindbada.
Proponuję sprawdzić i zweryfikować bazę losowań z której korzystasz.
los nr.0772 1971.09.12.
19-24-27-28-34-41.
Osobiście nie widzę sensu wchodzenia tak głęboko w statystykę bazy losowań,ale kak to komuś potrzebne....
Pozdrawiam.
PS.Nie wiem jak u Was,ale ja przez ostatnie dwa tygodnie (przynajmniej) nie mogę nic "treściwego" upolować w multi.Takiego zastoju to od początku gry nie miałem.
Proponuję sprawdzić i zweryfikować bazę losowań z której korzystasz.
los nr.0772 1971.09.12.
19-24-27-28-34-41.
Osobiście nie widzę sensu wchodzenia tak głęboko w statystykę bazy losowań,ale kak to komuś potrzebne....
Pozdrawiam.
PS.Nie wiem jak u Was,ale ja przez ostatnie dwa tygodnie (przynajmniej) nie mogę nic "treściwego" upolować w multi.Takiego zastoju to od początku gry nie miałem.
Sorrki!
W powyższym losowaniu na ostatniej pozycji omyliłem się przy wpisie.Powinno być 43
W powyższym losowaniu na ostatniej pozycji omyliłem się przy wpisie.Powinno być 43
kto wygral 6-stke w DL? Skad kilkasz? Ile masz lat? chetnie cie poznac
Witam.Nie jestem na etapie aby śniły mi się liczby ale właśnie zdarzyło się i wyraźnie je pamiętam:1-6-12-43-44-45
Sprawdziłem teraz w dziale "Testuj liczby" i w ML było z tego już 14 razy 5z6 i 1 raz 6z6...
Sprawdziłem teraz w dziale "Testuj liczby" i w ML było z tego już 14 razy 5z6 i 1 raz 6z6...
edi ten sen to i do dl. pasuje,gratuluje to rzadkie zjawisko wyśnić aż sześć liczb.
Biedny ty nie być bogaty, bo ty być głupi.
"dlaczego jesteś biedny boś głupi, a dlaczego jesteś głupi boś biedny" tak mówić stare przysłowie.......
I ty nic tu jest winien.
Można tylko współczuć
Ja ci współczuje, ale ty nie płakać, ty móc pomarudzić.....
"dlaczego jesteś biedny boś głupi, a dlaczego jesteś głupi boś biedny" tak mówić stare przysłowie.......
I ty nic tu jest winien.
Można tylko współczuć
Ja ci współczuje, ale ty nie płakać, ty móc pomarudzić.....
Wczesniej mlody wiek ok 18-30 wygrali 6-stke w DL w Polsce. Nie ma wygrane 6-stke w DL w POLSCE. Bylem nie zadowolony wiek i nie cieszy sie
kochani a co myślicie o dl. jakie mamy szanse parzyste czy też nie parzyste .kto podpowie. dziękuje.
BIEDNY TY IDIOTO, naucz się pisać i wymyśl sobie trudniejsze hasło, bo mi się źle robi jak widzę twoje wypociny.
ulżyło mi :)
ulżyło mi :)
mila, a ile ty masz lat,że pytasz się o takie kwestie parzyste /nieparzyste.
parzyste to wtedy jak jest "do pary" np: 2,4,6,8, i.t.d
natomiast nieparzyste jak jest "nie do pary" np: 1,3,5,7 i.t.d.
parzyste to wtedy jak jest "do pary" np: 2,4,6,8, i.t.d
natomiast nieparzyste jak jest "nie do pary" np: 1,3,5,7 i.t.d.
kali przyjacielu S.i N.:
mila w swym wpisie pytała o prognozę graczy co do układu P/N (parzyste/nieparzyste)na najbliższe losowanie bo to też można obstawić a nie o to czym są liczby parzyste i nieparzyste!
Więc zastanów się zanim ponownie komuś bezsensownie odpiszesz...
mila w swym wpisie pytała o prognozę graczy co do układu P/N (parzyste/nieparzyste)na najbliższe losowanie bo to też można obstawić a nie o to czym są liczby parzyste i nieparzyste!
Więc zastanów się zanim ponownie komuś bezsensownie odpiszesz...
Gram w Totku od 8 lat.NieWYGRALEM PIATKI I SZOSTKI TYLKO WYGRALEM MALO TROJEK,CZWORKE
baryła:widzę że Ty masz problem z opanowaniem czegoś tak elementarnego jak to,że dokonując wpisów trzeba w polu "Nick" podać SWÓJ nick bo Ty ciągle wpisujesz nick adresata a to robi się w treści wiadomości...Więc może kurację zacznij od siebie i sobie pomóż!!!
Gdzie jest HARBORN ten znawca języka polskiego.Ten światowej sławy polonista.?ten,który wszystkich poprawia,?A BIEDNEMU nie zwraca uwagi,?Pewnie pisze tak jak ,,biedny,,jakoś Ci to pisanie ,,biednego,,pasuje.
Pan Ryszard rembiszewskiego prezenter LOTTO ma najbogatszy "Milioner' przez 51 lat w Polsce
Co TY na to edi8,te wpisy,,biednego,,są jakieś niezrozumiałe.?Pozdrawiam.
zapraszam na nowe forum
http://www.multiforum.livenet.pl/index.php
Grom:początkowo odbierałem je jako głupie żarty ale teraz sądzę iż jest to ten użytkownik,któremu Pasko nałożył bana na IP na wpisy na forum ale zezwolił na pisanie na czacie.Ten użytkownik jest dotknięty poważną chorobą znaną z filmu "Rain Man" powstałym na podstawie książki "Piękny umysł"...
Sądzę iż to właśnie on.
Sądzę iż to właśnie on.
biedny ty debilu. zamknij się już. zacznij pisać pamiętnik i nie zaśmiecaj chata.
WITAM. Pasko kiedy będą nowe zestawy najdłużej oczekiwanych cyferek?:-)
Ciekawostka. Wczoraj znowu nikt nie trafił 1/1 z PLUSEM. Czy tak trudno trafić ? :D
czesc ludzie wytlumaczcie mi taka rzecz: dlaczego w zeszlym tygodniu po losowaniu loteriady 3dni weryfikowali a dzis 3godz po losowaniu juz wszystko maja?????? czyzby w zeszlym tygodniu byli bardzo zajeci ustawianiem Duzego Lotka?????????i niemieli czasu na weryfikacje??
Edi8: moje najstarsze źródło to zapiski mojego wuja z lat siedemdziesiątych, ale wiarygodna jest „Encyklopedia numerów” totalizatora sportowego z początków lat osiemdziesiątych i broszurka „NAJSZCZĘŚLIWSZE UKŁADY LICZB 1957 – 1991” z 1992 roku. Myślę, że na stronie lotto jest pomyłka a może celowa, kto to wie.
sindbad:ewidentnie gdzieś jest błąd i nadal nie wiemy więc czy jakaś 6 w losowaniach DL od 1957 roku się powtórzyła czy też nie...
pierony ostatnio 6 padła w rybniku 30 km odemie szok a jo to nie byl trzamu jada szukac tego mistrzunia
jeszcze nima wynikóa z loteriady dzisioj co to ferment robicie
dzięki Pasko. Mimo tego, że od wielu już losowań wypatruję wygranych cyferek oczka jeszcze niczego sobie ;-). Pozdrawiam
...witam wszystkich z psycholka nadal polowanie na 30-ki, a dzisisj nad psycholkiem widziałem orła cień na niebie w koronie a nad nią 16-ka to jest + do trzech losowań pozdrowioneczka
...patrze w niebo i na kupon liczby na nim pojawiają się całe ciągi które wybrać kto to wie ale w najbliższym czasie 10-ka będzie z przedziału 60-80 a może już dziś BRACIA DO KUPONÓW WALCZMY
...pokonajmy siły nieczyste w maszynie tkwiące niechaj dziesiątki zakwitną jak grzyby po deszczu ....WALCZMY
jestem walnięty i to jak
Witam wszystkich mam pytanie ile zaplace za kupon ML 10z10stawka*10 z plusem
.... walnięty czy nie udowodnij że twoje przepowiednie będą lepsze od moich bo na moich jeżeli by ktoś brał je pod uwagę kasę na bank by zarobił wielu może to potwierdzić - inaczej proszę o nie drwienie ze mnie mimo mojeo nick-a POZDROWIONKA Z Psycholka
Trochę dużo tych 10. Ale powiem Ci, że za 1 zakład na 10 liczb ,stawka x 10 z plusem zapłacisz 50 zł. Jeśli chcesz 10 takich zakładów to wtedy płacisz 500 zł.
Dzieki bardzo
Witam,a ja uderzyłem sobie w zdrapkę ZŁOTY MEDAL i trafiło 20zł,na czysto 17zł,bo było szt.3,a następnie przywaliłem w numerka,wielokrotności czwórek,reszta 4/45 na chybił,tak można grać...
ale super mam dzisiaj szczescie...najpierw zdrapki a teraz wygrana w multi 6/7 powodzenia wam wszystkim
Masz strone WWW?
Zareklamuj ja teraz:
Wejdz:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=412872562
Zareklamuj ja teraz:
Wejdz:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=412872562
Edi8: Losowanie 772 zostało zmienione w 2005 lub 2006 roku i pozbawiono się powtórki.
Nie dla każdego straszny. Wystarczy zobaczyć co wyprawia "mgiełka" w typowaniach ostatnio :) Pozdrawiam
Witam cię OPA.Pamiętasz,że Nuka przepowiedział Ci,że będziesz wygrywał czy jakos tak.Bardzo się cieszę i Cię pozdrawiam.Powodzenia w dalszych grach.
czy ktos wie gdzie mozna znalesc liste punktów Fotuny?
DO 26153,-6- W dlotku nigdy sie nie powtorzyła,jak chcesz sindbad statystyke to ci mogę zrobic w sekunde,poniewaz mam w kompie całą bazę losowań,jakiej bys nie chcial np.dni,daty,lata parzyste itp
ciekawskii:Wykaz kolektur Fortuny jest na ich stronie netowej www.efortuna.pl
sindbad:losowanie DL nr 0772 miało miejsce 12.09.1971 roku więc rozstrzygnięcie naszego mini-sporu co do tego czy powtórzyło się jakiekolwiek losowanie 6 znajduje się w gazetach z 13.09.1971.Może ktoś pracuje w bibliotece lub ma roczniki prasy z tego okresu i pomoże skoro kwestionujesz wiarygodność żrodła w postaci oficjalnej bazy losowań udostępnionej przez TS...
...czy jest realna szansa, że dziś w końcu padną w ML liczby z przedziału 62, 64, 66, 68, 70 ?? wtopiłem już sporo kasy na progresji i nadal lipa a to już 41 losowań bez trójki z tego przedziału - szok :(
Losowanie nr 771 z dn 12.09.1971:Liczby nast:
4,5,23,31,39,44
Losowanie nr 772 z dn 12.09.1971:Liczby nast:
19,24,27,28,34,43
4,5,23,31,39,44
Losowanie nr 772 z dn 12.09.1971:Liczby nast:
19,24,27,28,34,43
Od pewnego czasu do komentarzy na poszczególne artykuły zamieszczane na forum zamiast rzeczowej dyskusji pojawiają się stwierdzenia, ze Totalizator Sportowy to złodzieje, oszuści itp,itd.Takie wywody prezentuje m.in. czapka i inni, również na mini czacie.
Jeśli tak jest to proszę o dowody,a jeśli nie to można się z totalizatorem nie zadawać.
"Kto z kim się zadaje takim samym się staje"
Jeśli tak jest to proszę o dowody,a jeśli nie to można się z totalizatorem nie zadawać.
"Kto z kim się zadaje takim samym się staje"