Wpisy 2 605 959 – 2 606 058
22 marca 2016 00:00 → 22 marca 2016 01:20, 100 wpisów
Powiem ci jedno a mianowicie Ty na każdym starcie jesteś (czujesz się) już przegrany
Angierski-Jeszcze się nawrócisz -gdy ta z kosą stanie przy wyrku
Założył bym się z tobą-Gdybyś podał namiary na swoich spadkobierców
gonzaga no powiem ze po mnie raczej majatku nikt nie dostanie
chodzi mi o przyspieszenie, bo normalna smierc biologiczna przychodzi z czasem
angierski nic mi do tego
Ale po Twoim toku myślenia wydaje mi się że w 80% cierpisz na depresję
Ale po Twoim toku myślenia wydaje mi się że w 80% cierpisz na depresję
Radził bym uważać-bo śmiejąc się w takich sytuacjach-można dostać po gębie
gonzaga nawet powiem ze bede cie wyzywal a potem powiem ze jestem glupi
to jest moje cale zaklamanie ktorego nie jestem w stanie zmienic
Mnie też się zdarza-Podczas jednego z balów -powiedziałem pewnej pani,że wygląda "jak katafalk podczas mszy żałobnej"
bo najgorzej miec wyrzuty sumienia do siebie ze cos sie powiedzialo
W tym punkcie się nie zgadzamNie jestem zwolennikiem bredzenia bez sensu
wiedza kazdego jest inna z innej dziedziny, nie ma wspolnego tematu jesli kazdy mowi tylko na swoj temat
ja moglbym gadac o rzeczach ktorych ktos nie ma pojecia, ale co to by byla za rozmowa, druga osoba by musiala by przeskoczyc samego siebie zeby ze mna gadac
jest tyle wiedzy na swiecie ze ludzie nie sa chodzaca encyklopedia, nawet glupi urzednik nie jest w stanie ci nic powiedziec, zanim siegnie do kodeksu prawa
ktos powie o fajnie pogadalem z einsteinem o fizyce kwantowejraczej to byla rola sluchacza
To już Boy zauważył-"każdy mówił o czy innym-jak zwykle w życiu rodzinnym"
tylko w niektorych tematach wiemy wiecej, ale to nie znaczy ze wiemy wszystko
ja nie moge powiedziec ze jestes malo wiedzacy, bo w innych kwestiach wiesz wiecej, nie da sie tego porownac
dlatego ja nie uwazam ze ludzie dorosli sa wszechwiedzacy chociaz siebie niektorzy tak traktuja
tak naprawde maja zawezony swiat, bo na wiele kwestii sie nie wypowiedza
Truizmem jest,że nikt nie wie wszystkiego-M.zd. wszystko wie tylko Bóg-Ale w to to zdaje mi się Ty nie wierzysz
gonzaga wolalbym w boga nei wierzyc, by podnosic jego samoocene
jesli ktos powie ze czarne jest biale to ja to potwierdze, bo ta energia jest prawdziwa
gonzaga ludzie szukaja prawdy, ale prawda jest tylko tym czego oni szukaja, zeby utwierdzic sie w przekonaniu ze tak jest
prawda to to co ty uwazasz za prawde albo powierdzasz jej wiarygodnosc przez sposob wypowiedzi drugiej osoby albo emocje
powiem tak dopoki ty to rozumiesz, to mozesz dywagowac czy prawda czy falsz, ale jesli jest cos ponad ciebie to tego nie opnaujesz
Jesteś najbardziej skrajnym pesymistą filozoficzno-poznawczym o jakim słyszałem.Napisz o tym dysertację-może załapiesz się na Nobla
biedak mowi ale w tym kraju jest nedza, bogaty mowi ma malo pieniedzy a ty stoisz po srodku i mowisz mi wystarczy
czy jest nedza? czy bogaty ma za malo pieniedzy? czy ci wystarczy? czy to prawda