Wpisy 2 602 697 – 2 602 796
18 marca 2016 14:12 → 18 marca 2016 16:17, 100 wpisów
Co byście nie kombinowali nic nie wygracie chyba że 10 zł to największa wygrana
Grzesiu to medusia duza bomboniea się należy!!!!
torsanku zimno ..leje wieje...
kondi nadal 1-10 i nastki +20 22...
torsanku zimno ..leje wieje...
kondi nadal 1-10 i nastki +20 22...
kondziu a co pościsz???
niech i tak będzie ja mam całe 4 zeta...jutro zagram bo do pracy i tak jade...
Kiedyś grałem a teraz nie gram i jak przechodzę koło totka to się cieszę że mam dodatkowo 5 zł dla siebie i to jest sukces
Cześć i czołem
Ledwo żywa wskutek wirusówki i nie wiedząca jak się nazywam z powodu nawału pracy weszłam zobaczyłam i ........ kombinuję na co wydać 2 zeta za 4/10
Ledwo żywa wskutek wirusówki i nie wiedząca jak się nazywam z powodu nawału pracy weszłam zobaczyłam i ........ kombinuję na co wydać 2 zeta za 4/10
torsanie u mnie już się chmurzy powoli- chyba danka nam deszcz podesłać chce
nino i te 5 zl dajesz na fajnki piwko itp ty masz radosc ze straty pienieznej a ja mam tez radosc z zabawy tak czy siak obrot kasy jest a czasami nadmiar zycje spadam trza cos wieczorem stracic by byc moze zyskac bo faje sie wypali piwko wypije itd ale co najwazniejsze gra sie za wlasne i nic koomu do tego w jaki sposob je traci
drapek,islandorka,torsan, kondi po raz drugi dzisiaj
drapek a to bardzo się cieszę. Mam taki ...... wiadomo co w pracy, że nie miałam gdzie reszcie ludzi, którzy prosili zrobić rozpisek, ale że w Twoim przypadku to zadziałało to chyba się postaram o więcej ludzi do eksperymentów
drapek a to bardzo się cieszę. Mam taki ...... wiadomo co w pracy, że nie miałam gdzie reszcie ludzi, którzy prosili zrobić rozpisek, ale że w Twoim przypadku to zadziałało to chyba się postaram o więcej ludzi do eksperymentów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
gryks76 Oczywiście że każdy robi co chce z kasą ale wyrzucać do śmieci,po piwie to ja chociaż mam humor
medea; żeby być "pewnym" metody trzeba mieć więcej "królików doświadczalnych";
no właśnie o to trafienie mi chodziło- choć wstyd przyznać ale to moja najwyższa wygrana w tym roku w mm- i kupon w grze jeszcze na wieczór liczby: 8-28-37-51-72-76
no właśnie o to trafienie mi chodziło- choć wstyd przyznać ale to moja najwyższa wygrana w tym roku w mm- i kupon w grze jeszcze na wieczór liczby: 8-28-37-51-72-76
po piwie i masz humor no dobra ja piwko pije raz na rok i jest tak jak bylo zanim wypilem kasy sie nie wyrzuca do smieci wiesz po wypiciu browca suptytut kasy wywalsz do smieci czasem stracona kasa przynosi zysk i zostaje na dluzej a piwko wypijesz przyjdzie kobieta i zrobi drake i po humorze lub ci ten humorek mini piwkowy ale ok kazdeo sprawa milego lece
Jak dostaniesz w twarz to się położysz bo mnie nie trawisz po piwie
drapek ja jako osobisty własny królik potwierdzam, ze brak dobrych fartownych dni w 2016 r. w moim przypadku jest jak najbardziej trafny
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 30 000 zł
medea po wypłacie 500+; za 40zł zagrałem w mm (na oba losowania) i już jestem 80zł do przodu, także
jeszcze na wieczór zagram za mniej więcej dychę
jeszcze na wieczór zagram za mniej więcej dychę
medea ale przydałby się jeszcze ktoś, kto korzysta z czata/forum by potwierdzać lub nie tą metodę
spadam nara
spadam nara
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
19
32,33
25,26,27
31,32,33
55,56,57,58
55 , 79 , 49 , 19 , 25 ,10 26 , 14 , 80 ,32
ep 1
25, 2, 32,35, 26
19
32,33
25,26,27
31,32,33
55,56,57,58
55 , 79 , 49 , 19 , 25 ,10 26 , 14 , 80 ,32
ep 1
25, 2, 32,35, 26
nie ma żadnej
- metody
-systemów
które gwarantują większe wygrane od wkładu
pozostaje tylko SZCZĘŚCIE w losowaniu
a typowanie samemu
czy też ch-t
NIE MAJĄ żadnego znaczenia
- metody
-systemów
które gwarantują większe wygrane od wkładu
pozostaje tylko SZCZĘŚCIE w losowaniu
a typowanie samemu
czy też ch-t
NIE MAJĄ żadnego znaczenia
drapek masz rację tylko,że przydałby się człowiek z podobnie jak ty większą niż dwa lub trzy liczbą wskazań. Dotychczas osoby, którym robiłam rozpiski takich "mocnych" dni gdy wiele warunków zaszło w jednym czasie stanowią mniejszość.
drapek weź jeszcze jedną zdrapkę i to taką, która pierwsza przyjdzie Ci na myśl lub wpadnie w oko. Ja ostatnio tak wygrałam w dobrym dla mnie dniu 20 zeta a to było coś dwa dni przed wypłatą i uzupełnieniem konta funduszu hazardowego
pojawia się i znika coś w tym musi być
miłego popołudnia wszystkim
miłego popołudnia wszystkim
Przewija mi się >>>>>> 23
ciekawe co Mistrzyni czajenia tej liczby na to?
ciekawe co Mistrzyni czajenia tej liczby na to?
och...wrużko madeo wywróż nam choć dziesięc pewniakuw na wieczur
prosimy...please
prosimy...please
medeo a co Ci trzeba żebyś mocne dni wyznaczyła?
bo ostatnio coś się męczę
bo ostatnio coś się męczę
23 dobre jest
Nie poprawia ortografii bo już mu to się znudziło tak ciągle i ciągle
Nie poprawia ortografii bo już mu to się znudziło tak ciągle i ciągle
majpan 23 to powinno już wczoraj się pojawić
serw daty urodzenia i wolnego czasu by porównać wyniki astrologii zachodniej i wskazania kalendarza majańskiego dla danej osoby . Niestety czas wolny to od dwóch miesięcy towar u mnie deficytowy. Tak naprawdę chodzi o to, że jest kilka wskazań obu systemów astrologicznych co do dnia przynoszącego szczęście. Im więcej dzień ich spełnia tym większa szansa na wygraną
serw daty urodzenia i wolnego czasu by porównać wyniki astrologii zachodniej i wskazania kalendarza majańskiego dla danej osoby . Niestety czas wolny to od dwóch miesięcy towar u mnie deficytowy. Tak naprawdę chodzi o to, że jest kilka wskazań obu systemów astrologicznych co do dnia przynoszącego szczęście. Im więcej dzień ich spełnia tym większa szansa na wygraną
to ostatnio ten kalendarz nie życzliwy dla mnie
albo za dużo bym chciał w tym roku miałem już 3 razy 9/10 w tym raz z plusem
albo za dużo bym chciał w tym roku miałem już 3 razy 9/10 w tym raz z plusem
oczywiście w realu!
a od 3 tygodni nawet 2 zeta nie ma?
no nie wiem dlaczego pewnie kalendarz?
a od 3 tygodni nawet 2 zeta nie ma?
no nie wiem dlaczego pewnie kalendarz?
Na przykład osoba urodzona 1 kwietnia 1975 powinna grać we wtorek, dwa dni po i dwa dni przed 3 kwadrą księzyca, gdy słońce jest w Baranie, Lwie lub Strzelcu a księzyc w Strzelcu. Znakiem takiej osoby w kalendarzu majów będzie Białe Zwierciadło a w 2016 powinno jej przynieść szczęście Niebieska Noc. Znaki w kalendarzu majów powtarzają się co 20 dni. To podstawy mojego pomysłu na wyznaczanie dni szczęśliwych do gry. Oprócz tego wiele osób ma "fartowny" jakiś związek między dwiema lub więcej planetami horoskopu dnia urodzenia. Dlatego jest to takie pracochłonne bo trzeba ustalić "sprzyjające" warunki a potem dni je spełniające. No i ustalić które spełniają ich jak najwięcej
A tak na poważnie, co do wróżek to uznaję to plemię, jako naciągaczy naiwnych ludzi.
( proszę nie mylić ja nic o madea74
( proszę nie mylić ja nic o madea74
Posłużę się przykładem o o o na przykład o o taki Maciej wróżbita zamiast podzielić się swoimi wróżbami (przewidywaniami) z innymi graczami to sam sępi na forum.
niskopochylony możesz nie wierzyć ja zawsze wierzę w dobre wróżby!!!
e tam serw dobre wróżby to nie dla mnie
serw powinieneś grać w piątki, w 4 dni przed i do 4 dni po nowiu księżyca ( najbliższy będzie 7 kwietnia) , słońce powinno być w Wadze, Bliźniętach, Wodniku ( czyli kwiecień odpada) a Księżyc w Koziorożcu lub ewentualnie Byku, Pannie. Twoimi znakami majańskimi są na całe życie Czerwony Wędrowiec ( 22 marca a potem co 20 dni ) oraz w 2016 r. Niebieska Noc (1 kwietnia a potem co 20 dni)
i znikam bo klient u drzwi
i znikam bo klient u drzwi
rambo 5
objecie 8, 7,9
zenit 11,43
37
6stki od konca 76,66
strata 20 kafli
objecie 8, 7,9
zenit 11,43
37
6stki od konca 76,66