Wpisy 2 597 641 – 2 597 740
13 marca 2016 00:00 → 13 marca 2016 08:10, 100 wpisów
tak wiem, powiem ci zebys nie sugerowal sie egoizmem dazac do swiatla
Egoizmem???-A,więc sugerujesz,żebym na tamten świat zabrał jeszcze kogoś???
Vondeoff nie chodzi o to ze ty pojdziesz tam bo bedziesz czul ze tam jest lepiej
Vondeoff zachowania sie nieswiadomie przyjmuje, jesli druga osoba tego nie dostrzega
tylko mowie ze pewne schematy w zyciu powielamy i tego nie dostrzegamy
myslac tak, powielamy czyjes mysli, postepujemy tak jak inni, robimy to samo co inni - nie jestesmy zadnymi indwyidualnymi charakterami
jestesmy tacy sami - nasze doswiadczenia sa takie same jak wielu innych ludzi
Ta cała dyskusja jest przykładem tego,jak można proste rzeczy kompletnie zagmatwać
Vondeoff to sa proste rzeczy, ale czlowiek co by nie robil to i tak bedzie smieciem
wpadłam jedynie po wyniki ale...
...
wobec pewnych spraw nie można przejść mimo (jak i wypowiedzi)
Ad 677. Powiedziałabym raczej, że.cokolwiek by nie robił TO Nigdy Nie Będzie Śmieciem Człowiek!
angierski zadaj sobie pytanie DLACZEGO Ty to wszystko ( w tym TU i Publicznie) piszesz; nie oczekuję szczerej odpowiedzi/ tym bardziej tu publikowanej...
EstyMy bo popierasz gorszych ludzi a tych co duzo osiagneli i sa bogaci nienawidzisz
angierski, GUZIK o mnie wiesz ... a o mioich poparciach i ewentualnych rzekomych nienawisciach jeszcze mniej...
I przestań z tymi kłamstwami ( tu i teraz pisanymi na mój temat w tym jednym wpisie)
I przestań z tymi kłamstwami ( tu i teraz pisanymi na mój temat w tym jednym wpisie)
EstyMy publicznie pisze wiesz dlaczego? - bo to sa tylko slowa
w gazetach sie obrazaja czemu ja mialbym tutaj nikomu nic nie pisac
odpowiedz sobie na pytanie dlaczego i PO CO to piszesz, to co ogólnie wyraziłeś wyżej bo to do mnie personalnie - żadnego przyłożenia nie ma a dla mnie jest bez znaczenia...
no i wykazuje Twoją
nieokileznana ignorancję, żeby dobitniej tego nie nazwać...
no i wykazuje Twoją
nieokileznana ignorancję, żeby dobitniej tego nie nazwać...
Dobranoc wszystkim, spokojnej nocy...
a potem... optymistycznego Poranka!
a potem... optymistycznego Poranka!
nie chodzi o to ze w oczach jednych ludzi jestes zerem w oczach drugich kims, ale tylko w tej plaszczyznie w jakiej sami funkcjonuja
nie wchodzę w dyskusje na założonym poziomie bądź takie które nie mają sensu...
znajdź dobie rozmówców zainteresowanych Twoimi dykteryjkami (choć już teraz ich mi żal)
wszystkiego dobrego!
znajdź dobie rozmówców zainteresowanych Twoimi dykteryjkami (choć już teraz ich mi żal)
wszystkiego dobrego!
dobra czyli nie mozna rozwinac tematu bo nie ma rozmowcow (pisarzy)
wedlug mnie zanizony temat to bylaby rozmowa o zulach, dziw.., polityce
Cóż angierski, z calym szacunkiem ( bo to jednak nie ja uważam, że człowiek może być śmieciem cyt.) Nie wiem, czy Ci.współczuć, żałować.Cię czy jak....w związku z tym, że o sobie możesz tak myśleć (że jesteś śmieciem, ad przytoczony wpis)
ALE DLACZEGO KTOŚ miałby mieć ochotę z Tobą rozmawiać/dyskutować, skoro tak o sobie myślisz...
no pomyśl
i po co?
Heh! Ludzie Ludzie...
ALE DLACZEGO KTOŚ miałby mieć ochotę z Tobą rozmawiać/dyskutować, skoro tak o sobie myślisz...
no pomyśl
i po co?
Heh! Ludzie Ludzie...
EstyMy ja poprostu porownuje siebie do innych ludzi i stwierdzam fakt
EstyMy czlowiekiem stac sie jest trudno w kazdej sytuacji, to ze sie narodzilas to nie znaczy ze jestes czlowiekiem, tylko zwierzeciem
niektórzy hmm...Vondeoff się tego nie na/uczyli
- że porównywanie NICZEGO nie udowadnia!
jak to było po francusku?
Idę sobie...
- że porównywanie NICZEGO nie udowadnia!
jak to było po francusku?
Idę sobie...
czlowiek dopiero staje sie czlowikiem kiedy sie nie ugnie konformistycznym zasadom
angierski - nie kieruj do mnie tych wątpliwej hmm...watpliwej wartości przemów, bo nie zamierzam ich tu wycztywac ani.wysłuchiwać
nie mają dla mnie wartości
No to PA! Daj się pożegnać i żyj sobie w swoim świecie dziwnym,.jeśli chcesz...i tyle!
A! I nie pisz do mnie w f. męskiej...
cóż nawet tyle nie wyczytales
nie mają dla mnie wartości
No to PA! Daj się pożegnać i żyj sobie w swoim świecie dziwnym,.jeśli chcesz...i tyle!
A! I nie pisz do mnie w f. męskiej...
cóż nawet tyle nie wyczytales
Ja materializuję - chociaż to nie zawsze dobre,bo i swoje lęki.Starałam się jednak nigdy nie pasożytować
EstyMy dziwny świat powiadasz ?- każdy z nas ma swój świat A czy dziwny?
Być może nie uwierzysz.Ktoś kiedyś zrobił mi krzywdę WIELKA.Sam sprowokował sytuację z której długo się otrząsałam.Chciałam z tym człowiekiem pogadać,zrozumieć "jego świat" bo w moim nie ma miejsca na pewne zdarzenia,sytuacje.Odmówił,co mnie wkurzyło,bo według mojego świata zasługiwałam chociaż na słowa wyjaśnienia.
Poprosiłam kolegów by mi go złapali - ceną było 1/2 spirytusu z meliny. Szliśmy po ten spirytus i he he wyobraź sobie zrządzeniem losu wysiadł z autobusu ( zmaterializował się he he ) i szedł do kolegi do bloku gdzie mieściła się ta melina.Złapali mi go i chcąc czy nie musiał mi odpowiedzieć na parę pytań tyle,ze w mniej sympatycznej atmosferze.
Miej sobie to na uwadze,że nawet najdziwniejszy świat i sytuacje w nim mają rację bytu przeplatają się te nasze światy w realnym życiu- tak,że trochę pokory człeku
EstyMy dziwny świat powiadasz ?- każdy z nas ma swój świat A czy dziwny?
Być może nie uwierzysz.Ktoś kiedyś zrobił mi krzywdę WIELKA.Sam sprowokował sytuację z której długo się otrząsałam.Chciałam z tym człowiekiem pogadać,zrozumieć "jego świat" bo w moim nie ma miejsca na pewne zdarzenia,sytuacje.Odmówił,co mnie wkurzyło,bo według mojego świata zasługiwałam chociaż na słowa wyjaśnienia.
Poprosiłam kolegów by mi go złapali - ceną było 1/2 spirytusu z meliny. Szliśmy po ten spirytus i he he wyobraź sobie zrządzeniem losu wysiadł z autobusu ( zmaterializował się he he ) i szedł do kolegi do bloku gdzie mieściła się ta melina.Złapali mi go i chcąc czy nie musiał mi odpowiedzieć na parę pytań tyle,ze w mniej sympatycznej atmosferze.
Miej sobie to na uwadze,że nawet najdziwniejszy świat i sytuacje w nim mają rację bytu przeplatają się te nasze światy w realnym życiu- tak,że trochę pokory człeku
witam
wczoraj 5/7,4/9,4/10 dobre i tyle