Wpisy 2 597 598 – 2 597 697
12 marca 2016 23:28 → 13 marca 2016 00:49, 100 wpisów
papa smerf ma przekichane, tylko jedna smerfetka i tylu smerfow
okej rozumiem laurcia
24,45,54,56,60,41,46,43,49,59
74,69,71,63,58,33,35,38,55,31
14,16,19,22,17,64,23
74,69,71,63,58,33,35,38,55,31
14,16,19,22,17,64,23
najlepszy ze smerfów moim zdaniem jest małpian
laurcia dobranoc
dobranoc stoneczka
Gargamel to mi bardziej pasuje do janosika 2010
Dobranoc
Dobranoc
musi byc osoba ktora straszy swoja osoba zeby bajka byla ciekawa
tak wiem, powiem ci zebys nie sugerowal sie egoizmem dazac do swiatla
Egoizmem???-A,więc sugerujesz,żebym na tamten świat zabrał jeszcze kogoś???
Vondeoff nie chodzi o to ze ty pojdziesz tam bo bedziesz czul ze tam jest lepiej
Vondeoff zachowania sie nieswiadomie przyjmuje, jesli druga osoba tego nie dostrzega
tylko mowie ze pewne schematy w zyciu powielamy i tego nie dostrzegamy
myslac tak, powielamy czyjes mysli, postepujemy tak jak inni, robimy to samo co inni - nie jestesmy zadnymi indwyidualnymi charakterami
jestesmy tacy sami - nasze doswiadczenia sa takie same jak wielu innych ludzi
Ta cała dyskusja jest przykładem tego,jak można proste rzeczy kompletnie zagmatwać
Vondeoff to sa proste rzeczy, ale czlowiek co by nie robil to i tak bedzie smieciem
wpadłam jedynie po wyniki ale...
...
wobec pewnych spraw nie można przejść mimo (jak i wypowiedzi)
Ad 677. Powiedziałabym raczej, że.cokolwiek by nie robił TO Nigdy Nie Będzie Śmieciem Człowiek!
angierski zadaj sobie pytanie DLACZEGO Ty to wszystko ( w tym TU i Publicznie) piszesz; nie oczekuję szczerej odpowiedzi/ tym bardziej tu publikowanej...
EstyMy bo popierasz gorszych ludzi a tych co duzo osiagneli i sa bogaci nienawidzisz
angierski, GUZIK o mnie wiesz ... a o mioich poparciach i ewentualnych rzekomych nienawisciach jeszcze mniej...
I przestań z tymi kłamstwami ( tu i teraz pisanymi na mój temat w tym jednym wpisie)
I przestań z tymi kłamstwami ( tu i teraz pisanymi na mój temat w tym jednym wpisie)
EstyMy publicznie pisze wiesz dlaczego? - bo to sa tylko slowa
w gazetach sie obrazaja czemu ja mialbym tutaj nikomu nic nie pisac
odpowiedz sobie na pytanie dlaczego i PO CO to piszesz, to co ogólnie wyraziłeś wyżej bo to do mnie personalnie - żadnego przyłożenia nie ma a dla mnie jest bez znaczenia...
no i wykazuje Twoją
nieokileznana ignorancję, żeby dobitniej tego nie nazwać...
no i wykazuje Twoją
nieokileznana ignorancję, żeby dobitniej tego nie nazwać...