Wpisy 2 596 236 – 2 596 335
11 marca 2016 20:32 → 11 marca 2016 21:16, 100 wpisów
bo PO nie powinno wejść do rządu po porażce i by nie srało na tych co wygrali
najwiecej tam robia zamieszania a sami nie umieja rzadzic tylko usmiechy i krytyka
krasnalek wlasnie dziwne ze wogole weszli ale wiadomo kto na nich glosuje moherowe berety
a w konstytucji powinien być wpis że każdy minister odpowiada za swoje czyny
wogole takim ludziom wszystko mozna wmowic to sa ludzie bez swojego zdania
Papa nie wydaje mi się że to berety tylko ci co najwięcej na tym tracą czyli bogaci jak Petru i biznesmeni ,wszyscy pracodawcy
angierski, telewizja nimi steruje jak robocikami, jak sie zapytasz takiego jednego z drugim po co demonstruje to z reguly i tak na koniec wychodzi ze dlatego bo inni tak robią
to jest plebs wyborczy, jakas czesc spoleczenstwa ktorym wode z mozgu robia
PapaSmerf no sterowani sa przez politykow (specjalne pod publike wypowiedzi politykow)
co PO zrobilo, drogi budowali i co z tego drogi nam dadza jesc, prace ? a jak przyszli niepelnosprawni do sejmu to sie Tuski smiały
krasnalek grałaś na 14 stą wrealu
po i nowocze zamiast pracować i uchwalac ustawy nowe pomysly to nic nie robią tylko ludzi buntują
pamietam byly kolejki po 3 lata do lekarza za arlukowicza a on sie zamknal w swojej kanciapie jak byl strajk
wiesz gdyby pis nie zajal sie trybunalem to znowu by wszystko blokowali i o to im chodzi
a co petru zrobil do tej pory ? 120 wnioskow i przerwe w sejmie
ogladam teraz tv i o tym trybunalne beda spory do roku czasu zakladam
angierski ja mysle ze mieli jedni czas nikt sie nie burzyl to niech teraz maja drudzy o co im chodzi
czyli wojna polityczna o trybunal - zamiast dac ludziom wybrac
rzad wyszedl z propozycja ugody ale opozycja na "NIE" musza miec wszystko
PapaSmerf oni nie oddadza wladzy opozycja niekonstruktywna, negacja bez uzasadnienia
a ja słyszałam że tacy jak Petru dostali od jakiegoś wpływowego biznesmena kupę żeby robić zamieszki w Polsce i przeszkadzać dla PIS
krasnalek to jest bardzo mozliwe, ja wogole slyszalem ze Petru to sponsoruje ten KOD
krasnalek
witam w tym co piszecie to prawda szkoda ze ci ludzie co wychodza na ulice protestowac to tego nie rozumieja
powcy dalej chca byc przy korycie i te pyski dra
chodzi o to ze bogaci mogli by korzystac z dobrodziejstw a biedni pracowac ciezko
i oto im chodzi
wogole byl caly aparat panstwowy za po sedziowie byli przekupywani, korupcje, przy przetargach
i korporacje, banki itp na nich glosują bo maja dobrze a kasa i tak jest wyplywana na zachod do niemiec
a mowia ze niemcy nam przez unie daja dotacje jak my im to pozniej oddajemy
nie ma nic polskiego, rozwinietej nauki techniki same montownie
jak dostajesz z uni kase to oddasz podwojnie
prawda
krasnalek
niedlugo kantowanko
ts
krasnalek widziałaś o 14ste coś trafiła
lecę się golić i na 3zmiane jutro
może o 21;40 trafisz 3/5
lece
byli SB-cy beda dostawac 900zł zamiast 20 tys emerytury - no i gitara