Wpisy 2 594 305 – 2 594 404
9 marca 2016 20:02 → 9 marca 2016 21:39, 100 wpisów
lotto mozna traktowac jak zarobek wtedy jest hazard, albo a puszcze to moze wygram to juz loteria
Przykladowo, auto w dieslu 10-letnie z zachodu, ma minimum 300tys, nalatane, chyba ,ze stało w serwisie na naprawy lub miało dzwonka.Turas cofnie raz, a Polak poprawi...osobiscie mam auta (fiaty) z przebiegami ponad 200kkm i jeszcze jeżdzą, moze dlatego ,ze sam je serwisuje?!Ale polecam auto z polskiego salonu(poleasingowe lub flotowe), wsio było serwisowane full, ubezpieczenia etc.
smiesza mnie te co sa ponad 10 letnie z przebiegami od 100-150tys a nawet i wiecej ,
Uczulam szczególnie przy kupowaniu używanych diesli japonskiej produkcji,ze wzgłedu na koszty koł dwumasowych, gdzie w skrajnych przypadkach cena dochodzi do 50 % wartosci auta , przy odrobinie pecha możes sie naprawdzę pięknie wpie...ić na minę...
jareq, diesel uzywany raczej odpada wlasnie ze wzgledu na mozliwe dosyc wyskoie koszty eksploatacji w niedalekiej przyszlosci...mysle o benzynce i zagazowac , ale jesli juz bym sie skusił na jakiegos diesla o ile wiedzialbym ze jest pewny to napewno jakis z naszej zachodniej granicy
bo sa wieksze przeciazenia niz w benzynie szczegolnie jak sie cisnie od spodu
PapaSmerf ja zdawalem ale w koncu dalem sobie spokoj po 2 probach
zdawalem jakies 3 lata temu, poprostu sobie nieradzilem z sytuacjami na drodze
Inżyniery chcieli poprawić komfort jazdy dieslem , nawet im to wyszło, tylko nie jest komfortowo użytkownikowi jak wybuli z 5 tys. na dzień dobry, gdy rozwali dwumas przed czasem, to samo jest z filtrami DPF...
jak jezdzilem na motorowerze to nie mialem problemow, ale przesiadlem sie w samochod i juz calkiem inaczej
znajomy wymienial teraz sprzegło i rozrzad w aucie po przebiegu 240tys - wartosc auta koło 7tys, naprawa go kosztowala 2tys
Benfika jakie slabe te klubiki porównując z Barcelona
jareq08
polecam - zdjęcia może tego nie oddają, najwyższy w Apeninach
ale można zdobyć- zwykły treking, wierz mi, coś wspaniałego
aaaaaaaaaaaaa widoki ???? cudo, bajka
https://www.google.pl/search?q=corno+grande&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjjpaviq7TLAhVDWSwKHfw9AxwQsAQIKA&biw=1280&bih=923
polecam - zdjęcia może tego nie oddają, najwyższy w Apeninach
ale można zdobyć- zwykły treking, wierz mi, coś wspaniałego
aaaaaaaaaaaaa widoki ???? cudo, bajka
https://www.google.pl/search?q=corno+grande&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjjpaviq7TLAhVDWSwKHfw9AxwQsAQIKA&biw=1280&bih=923
Emeryt...cacy, ale daleko trochę jechać ,może kiedys jak bedzie wiecej kasy i wolnego...Ladnie tam.
Angierski
Poddałeś się po dwóch próbach?
Mój sąsiad zdawał 7 razy!!
Niedługo wygrasz fortunę w multi...musisz mieć prawko
Poddałeś się po dwóch próbach?
Mój sąsiad zdawał 7 razy!!
Niedługo wygrasz fortunę w multi...musisz mieć prawko
laurcia no poddalem sie ale ciagle mysle o tym, jak wygram fortune, to przekupie egzaminatora i bede jezdzil
jareq08
no, Mitikas /najwyższy-2918 mnpm/ w masywie Olimp
jeszcze dalej, to prawda
ale też z Litohoro
bezpieczny treking
no, Mitikas /najwyższy-2918 mnpm/ w masywie Olimp
jeszcze dalej, to prawda
ale też z Litohoro
bezpieczny treking
laurcia jak sie ma pieniadze to az sie prosi zeby jezdzic dobrym autem bo to wielka przyjemnosc
16,30,50,72,78,68,36,18,53,13...od...01,80,23,20,03,09,04,06,32,45
Poślizg
Poślizg
Angierski
Ja jeszcze nie wygrałam a już szaleje
Mam jakieś tam autko i sobie jeżdżę....a lubię bardzo
Ja jeszcze nie wygrałam a już szaleje
Mam jakieś tam autko i sobie jeżdżę....a lubię bardzo
samochod to jednak wygoda, zawsze mozna pojechac na wakacje z pelnym bagazem
no wiem, to niezaleznie od pogody (oczywiscie bez przesady) mozna jezdzic
Majpan witaj czytales wczesniejsze wpisy???konkretnie chodzi o 64 i 70????
Beata
Bliżej mi do 64 na 70 jestem "obrażony"
ale kto wie?
Lecę bo nie zdążę
Bliżej mi do 64 na 70 jestem "obrażony"
ale kto wie?
Lecę bo nie zdążę
Witam
Torsan grasz
Torsan za 1,25 1zaklad
Zaraz kabaretzaraz cyrk