Wpisy 258 947 – 259 046
29 marca 2011 22:28 → 29 marca 2011 23:54, 100 wpisów
robaczek...nio..

Nadszyszkownik przepraszam ale nie mogę czytać takich bzdur... Nasz wspaniały "majątek" czyli gaz łupkowy jest w wydobyciu i użyciu jak na razie trzy razy droższy od obecnie importowanego... Impuls elektromagnetyczni niszczy wszystkie urządzenia elektroniczne które jak wiadomo były sprawne do momentu uderzenia samolotu o drzewa.. A te bzdury które bezmyślnie powtarzasz to mają docierać do ciemnoty która nie ma pojęcia o czym mówi tylko fachowe określenia robią na niej wrażenie...
No cóż 2 razy 2/5 w mini 3/8 w multi
To już trzecie sfałszowane losowanie.
To już trzecie sfałszowane losowanie.Weźcie coś zróbcie z tym mini bo mam 3 x 2/5 i co losowanie tak jest o włos od jakiej kowliek wygranej heh
robaczek..dobranoc..

MM: 2x5/10
Co myślicie żeby w mini wprowadzili np płatne też 2/5 ale no nie wiem ile musiałoby być płatne żeby im się opylało jeszcze.
Teraz nie gram. patrze sobie na tą tabelke i połacze ją w ósemki.
hefaistos ,a jak połączysz i puscisz to może 2/8 trafisz wkórwisz się tylko,że czas zmarnowałeś 

Vector ja nie jestem zatrudniony w totalizatorze . Ja tylko obsluguje maszynke. 

U* o jezu 

Panie Maćku.
A co to znaczy "import"
?
A co to znaczy "import"
?Magdziu.
Może Ty mi wyjaśnisz co to jest import i co to znaczy, że coś jest "elektryczne"?
Może Ty mi wyjaśnisz co to jest import i co to znaczy, że coś jest "elektryczne"?

Mam rozumieć, że trafiłaś 5/5
?
?Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto

niech moje uszy słuchają muzy na 102
ja z nią
Andromenko -MASZ WYRAŹNIE NAPISANE ...DLACZEGO PYTASZ?
no tylko testowałem na bukmacherce , bo na multi chce rozpisać,11/18 wiesz

Bonus Multi Multi: 130 000 złotych
Może to ktoś z paskowiczów?
http://demotywatory.pl/2894860/Trzy-dni-pozniej
http://demotywatory.pl/2894860/Trzy-dni-pozniejno ale tu to co podaleś to jest 10 liczb i musi wejsc 6
jak to na buhmaerce? jak to przełożyć na buhmaherke ze co ze mecze chyba jestem niekumata ale jak sie to da na mecze

jak to na buhmaerce? jak to przełożyć na buhmaherke ze co ze mecze chyba jestem niekumata ale jak sie to da na mecze

sory 100 liczb i musi wejsc 16 koma 5 przy podziale przez oś symetri na dwa

heh