Wpisy 2 589 070 – 2 589 169
3 marca 2016 20:38 → 3 marca 2016 21:26, 100 wpisów
30 a może 29 skończone, kto by liczył zbigniew, czas piorunem eci, mija jeden miesiąc...zaraz drgi
jesli kamilek to do mnie bo skacze po stronach i nie cofam zbytnio 7/10 w multi
pewniak na dziś mocca ma lat 30
mocca zaraz będziesz starą panną
kamilek180 mini
gryks76 kto wie, ze stałych zestawów mini zawsze mi coś pada..a z multi..też niekiedy nawet często.. jakbym typowala 10/10 to bym chociaż zwroty miała ale czlek się laszczy na większe wygrane i to samo mam w multi z 2/2
gryks76 kto wie, ze stałych zestawów mini zawsze mi coś pada..a z multi..też niekiedy nawet często.. jakbym typowala 10/10 to bym chociaż zwroty miała ale czlek się laszczy na większe wygrane i to samo mam w multi z 2/2
zbigniew ty dzelmenie kobieta ma tyle lat ile krowa lat a pozatym kazdy sie czuje na tyle ile sie czuje to raz a dwa w kazdym jest dziecka swiat
Nie do mocca
zbigniew hahaha no cos Ty, nie te czasy...ale natury nie oszukasz
ja mam 35 lat i nici z 500 plus
singlom powinni płacić 1000 zł plus
Mocca po losowaniu dzisiejszym mi podaj to je przerobie moze cos wejdzie 10 liczb
nieraz odnioslem takie wrazenie po latach na tej stronie po latach grania ze do typowania do wygranych trzeba dorosnac dojrzec nauczyc sie widziec liczby ktora z ktora nie wychodzi to niestety za kazdym razem ale jak cos sie uda ile radochy do tego trzeba miec nie tyle szczecie ale fuksa
siedzie tu od dwóch godzin zapomniałem że pale idę na fajkę zaraz wracam
zbigniew ciebie chyba boli ze ktos jest singlem lub tez nie zyje z kims bez slubu co????
bez ślubu tych podziwiam najbardziej powaga
Zbigniew podziwiam jak to robisz ze trafiasz w mini na chybil grasz czy sam typujesz???
niewitani
kurczę jak ten czas wolno leci jak się czeka...niby nic, niby tylko zabawa...a jednak..chciałoby się już te numerki zobaczyć
gryks76... nie wiem czy to za dobrze, zatem ode mnie może maks 3 strzela...reszta musi być Twoja
dzis rzucilem 2 kostkami 5 razy na kazdej z moich liczb i zawsze wypadlo 7
5 razy 7
5 razy 7
witam
kantowanko powinno byc o godz 19
krzysztof masz rację dobranockę zabrali to niech dadzą losowanie
Krasnalek ty jeszcze nie śpisz
Czekasz na na kabaret
Krasnalek czekasz na kabaret o 21,40
http://m.fakt.pl/wydarzenia/swiat,vw942j
nowy zawód: stacz kolejkowy
10euro/h
gdzie jest krzysztof_c?
A ty nie chcesz trafic
Poco puszyste sa lepsze krasnalek
Krasnalek tyle razy Ci powiadam olej robotę to na nic wygraj w lotto I olej to
40minut i mamy kabaret
Sory 20 minut
czesc niewitanym
A w gansku kiedy ktos trafi
Krasnalek grasz dzis w coś wrealu
Sewen qrwa i nie ja trafiłem ale wielkie gratki dla zwycięzcy Nadejdzie i czas dla nas