Wpisy 258 889 – 258 988
29 marca 2011 22:03 → 29 marca 2011 22:45, 100 wpisów
mm:1,5,13,14,16,23,29,47,71,72
1,29,32,71,76
lotto:
11,13,31,34,43,45
2,17,20,37,44,49
p.o.w.o.d.z.e.n.i.a

hefajstos o tym wszystkim to wiedzieli juz za komuny ale za głebokie złoża zeby to wydobywac nie kalkuluje sie nacji Davida
robaczek..
...co tam słychać w Grudziądzu ?
...co tam słychać w Grudziądzu ?vector - na glebokosci 5-7 tys metrow mamy takie zloza ze Rosja moglaby nas w dupe pocałować , ale masz racje - technika wydobycia nie osiagalna i koszty duze.
robaczek..oczywiście..służbowo w 2006 do 2008....często
.
.witajcie
Ulexxa,Lila,Szczęsciara,Aga31

Ulexxa,Lila,Szczęsciara,Aga31

robaczek a jak myślisz...pewnie...miłe wspomnienia

ryszardz12..
..witaj..spakowany???
..witaj..spakowany???
napewno bedzie remis w tym meczu
hmm znowu wiekszosc poplynie z kasa
hmm znowu wiekszosc poplynie z kasa
Mości Vector.
Jak to nam nie grozi terror z bliskiego wschodu? Przecież ci żydomasoni kierujący się protokołami mędrców syjonu zdmuchnęli naszego Ukochanego Przywódcę
Wywołali sztuczną mgłę, przypieprzyli impulsem elektromagnetycznym, podali złe namiary z wieży kontrolnej i brutalnie rozstrzelali ocalałych
(0:28 słychać strzały)
A dlaczego? Ano dlatego, że nasze zasoby gazu łupkowego uwolniły by nas od sowieckiej tyrani energetycznej i zapewniły dobrobyt Rzeczypospolitej przez następne tysiąc lat. A tego zazdrośnicy zdzierżyć nie mogli
Jak to nam nie grozi terror z bliskiego wschodu? Przecież ci żydomasoni kierujący się protokołami mędrców syjonu zdmuchnęli naszego Ukochanego Przywódcę

Wywołali sztuczną mgłę, przypieprzyli impulsem elektromagnetycznym, podali złe namiary z wieży kontrolnej i brutalnie rozstrzelali ocalałych
(0:28 słychać strzały)A dlaczego? Ano dlatego, że nasze zasoby gazu łupkowego uwolniły by nas od sowieckiej tyrani energetycznej i zapewniły dobrobyt Rzeczypospolitej przez następne tysiąc lat. A tego zazdrośnicy zdzierżyć nie mogli
Asia jeszcze nie
robaczek..pracowałam z kolegami z Poznania i współpacowałam z firmą z Grudziądza..znajomi bardziej z Dolnej Grupy..
naszykownik i tu masz racje ale my szare ludziki nie mamy nic do powiedzenia w tej kwestii gazu u nas pod dostatkiem i sa Polacy ktorzy by w to zainwestowli ale niechca sie narazac
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 01,17,29,30,37
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 05,13,16,18,37,48
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,16,21,24,25,28,40,42,45,46,50,53,55,56,58,70,72,74,77,78
Plusem jest liczba: 28
03,16,21,24,25,28,40,42,45,46,50,53,55,56,58,70,72,74,77,78
Plusem jest liczba: 28
Lotto 4/6 

i to z maszyny!! 16 typowanych 1/6
ok posprawdzam MM
..oj w bilansie też nie najlepiej
robaczek...spójrz na zdjęcie w moim profilu poznajesz?

robaczek...spójrz na zdjęcie w moim profilu poznajesz?

Ulexxa jestem

robaczek...nio..

Nadszyszkownik przepraszam ale nie mogę czytać takich bzdur... Nasz wspaniały "majątek" czyli gaz łupkowy jest w wydobyciu i użyciu jak na razie trzy razy droższy od obecnie importowanego... Impuls elektromagnetyczni niszczy wszystkie urządzenia elektroniczne które jak wiadomo były sprawne do momentu uderzenia samolotu o drzewa.. A te bzdury które bezmyślnie powtarzasz to mają docierać do ciemnoty która nie ma pojęcia o czym mówi tylko fachowe określenia robią na niej wrażenie...
No cóż 2 razy 2/5 w mini 3/8 w multi
To już trzecie sfałszowane losowanie.
To już trzecie sfałszowane losowanie.Weźcie coś zróbcie z tym mini bo mam 3 x 2/5 i co losowanie tak jest o włos od jakiej kowliek wygranej heh
robaczek..dobranoc..

MM: 2x5/10
Co myślicie żeby w mini wprowadzili np płatne też 2/5 ale no nie wiem ile musiałoby być płatne żeby im się opylało jeszcze.
Teraz nie gram. patrze sobie na tą tabelke i połacze ją w ósemki.
hefaistos ,a jak połączysz i puscisz to może 2/8 trafisz wkórwisz się tylko,że czas zmarnowałeś 

Vector ja nie jestem zatrudniony w totalizatorze . Ja tylko obsluguje maszynke. 

U* o jezu