Wpisy 258 858 – 258 957
29 marca 2011 21:52 → 29 marca 2011 22:32, 100 wpisów
lila ty mna sie nie przejmuj bo juz nie pamietam jaki dzisiaj dzien jest
ech
echMialam zjesc..kolacje..ale rezygnuje..
wypije za wasze Zdrowie ..lampke wina..
i ide spac..lekarz zalecil mi pic czerwone
wino..na poprawe..skladu krwi..

wypije za wasze Zdrowie ..lampke wina..
i ide spac..lekarz zalecil mi pic czerwone
wino..na poprawe..skladu krwi..

dokładnie teraz już tylko przeniesienia do rezerwy, a jeżeli się chce do armi to NSR.

co wam powiem to wam powiem kto ma naechac Polske jak tutaj niema zadnych korzysci materialnych jestesmy za biedni nawet na terror bliskiego wschodu
chyba en mecz to na remis idzie ciekawe jaki byl kurs napewno 3,25
hehehe
heheheVector nie krakakaj ze za biedni bo jak Amerykany u nas rope znajda to juz na nas sami napadna pod haslem oswobodzenia nas z pod tyranii Tuska 

robaczek....ahaa,wtedy mnie w Gnieźnie nie było,mieszkam tu dopiero od 5 lat.
mm:1,5,13,14,16,23,29,47,71,72
1,29,32,71,76
lotto:
11,13,31,34,43,45
2,17,20,37,44,49
p.o.w.o.d.z.e.n.i.a

hefajstos o tym wszystkim to wiedzieli juz za komuny ale za głebokie złoża zeby to wydobywac nie kalkuluje sie nacji Davida
robaczek..
...co tam słychać w Grudziądzu ?
...co tam słychać w Grudziądzu ?vector - na glebokosci 5-7 tys metrow mamy takie zloza ze Rosja moglaby nas w dupe pocałować , ale masz racje - technika wydobycia nie osiagalna i koszty duze.
robaczek..oczywiście..służbowo w 2006 do 2008....często
.
.witajcie
Ulexxa,Lila,Szczęsciara,Aga31

Ulexxa,Lila,Szczęsciara,Aga31

robaczek a jak myślisz...pewnie...miłe wspomnienia

ryszardz12..
..witaj..spakowany???
..witaj..spakowany???
napewno bedzie remis w tym meczu
hmm znowu wiekszosc poplynie z kasa
hmm znowu wiekszosc poplynie z kasa
Mości Vector.
Jak to nam nie grozi terror z bliskiego wschodu? Przecież ci żydomasoni kierujący się protokołami mędrców syjonu zdmuchnęli naszego Ukochanego Przywódcę
Wywołali sztuczną mgłę, przypieprzyli impulsem elektromagnetycznym, podali złe namiary z wieży kontrolnej i brutalnie rozstrzelali ocalałych
(0:28 słychać strzały)
A dlaczego? Ano dlatego, że nasze zasoby gazu łupkowego uwolniły by nas od sowieckiej tyrani energetycznej i zapewniły dobrobyt Rzeczypospolitej przez następne tysiąc lat. A tego zazdrośnicy zdzierżyć nie mogli
Jak to nam nie grozi terror z bliskiego wschodu? Przecież ci żydomasoni kierujący się protokołami mędrców syjonu zdmuchnęli naszego Ukochanego Przywódcę

Wywołali sztuczną mgłę, przypieprzyli impulsem elektromagnetycznym, podali złe namiary z wieży kontrolnej i brutalnie rozstrzelali ocalałych
(0:28 słychać strzały)A dlaczego? Ano dlatego, że nasze zasoby gazu łupkowego uwolniły by nas od sowieckiej tyrani energetycznej i zapewniły dobrobyt Rzeczypospolitej przez następne tysiąc lat. A tego zazdrośnicy zdzierżyć nie mogli
Asia jeszcze nie
robaczek..pracowałam z kolegami z Poznania i współpacowałam z firmą z Grudziądza..znajomi bardziej z Dolnej Grupy..
naszykownik i tu masz racje ale my szare ludziki nie mamy nic do powiedzenia w tej kwestii gazu u nas pod dostatkiem i sa Polacy ktorzy by w to zainwestowli ale niechca sie narazac
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 01,17,29,30,37
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 05,13,16,18,37,48
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,16,21,24,25,28,40,42,45,46,50,53,55,56,58,70,72,74,77,78
Plusem jest liczba: 28
03,16,21,24,25,28,40,42,45,46,50,53,55,56,58,70,72,74,77,78
Plusem jest liczba: 28
Lotto 4/6 

i to z maszyny!! 16 typowanych 1/6
ok posprawdzam MM
..oj w bilansie też nie najlepiej
robaczek...spójrz na zdjęcie w moim profilu poznajesz?

robaczek...spójrz na zdjęcie w moim profilu poznajesz?

Ulexxa jestem

robaczek...nio..

Nadszyszkownik przepraszam ale nie mogę czytać takich bzdur... Nasz wspaniały "majątek" czyli gaz łupkowy jest w wydobyciu i użyciu jak na razie trzy razy droższy od obecnie importowanego... Impuls elektromagnetyczni niszczy wszystkie urządzenia elektroniczne które jak wiadomo były sprawne do momentu uderzenia samolotu o drzewa.. A te bzdury które bezmyślnie powtarzasz to mają docierać do ciemnoty która nie ma pojęcia o czym mówi tylko fachowe określenia robią na niej wrażenie...
No cóż 2 razy 2/5 w mini 3/8 w multi
To już trzecie sfałszowane losowanie.
To już trzecie sfałszowane losowanie.