Wpisy 2 588 038 – 2 588 137
2 marca 2016 15:45 → 2 marca 2016 19:07, 100 wpisów
Wiesz co ty piszesz ?
W jakim ty Świecie żyjesz ?
wiem wiem
A i tak niemieckie guniaki są lepsze do polskich
A i tak niemieckie guniaki są lepsze do polskich
azot się ich nie czepia
No dobra spytam inaczej czemu w Polsce tak mało powstaje zakładów pracy ?
A co ty teraz ?
Hej hej
Po losowaniu do bani...
Wieczorem tylko mini lotto
Będzie dobrze
Po losowaniu do bani...
Wieczorem tylko mini lotto
Będzie dobrze
Bo trzeba głupka żeby kleił gumowca za 0,25
To dlatego
To dlatego
w niemczech płacą 10 razy więcej za podobne klejenie
A bo u nas są jeszcze blisko 4 stolarnie. W jednej pracowałem widzisz 5 dni a potem że jak chciałem umowę spisać to że nie. O tak to wygląda ale zapłacili chociaż. Za godzinę chyba 8 zł dostałem to razem ponad 300 chyba ? A trzy tygodnie około na budowie to nową halę robili od fundamentów jak już były zacząłem. To dostałem Ponad 900 zł. Potem pół roku w gimnazjum na stażu jako pracownik obsługi biurowej a z woźnym pracowałem głównie przy koszeniu trawy i ponad rok w przedszkolu u wujka jak pisałem, jako pomoc nauczyciela, ale jak były inne prace to też. I u wujka co pomóc było. Praca interwencyjna a teraz jestem na zasiłku dla bezrobotnych. A kiedyś na plantacji: truskawek, malin i rabarbaru.
Ale się rozpisałem znowu.
Mam mu to napisać ?
Co mam jemu napisać od ciebie czy was ?
On ma PS4 i komputer składany bardzo dobry za około 3500 zł, co gry na full chodzą np. taki Wiedźmin Dziki Gon.
On ma PS4 i komputer składany bardzo dobry za około 3500 zł, co gry na full chodzą np. Wiedźmin Dziki Gon.
napisz tak ode mnie
A długo już w F1 2013 nie grałem, a chętnie bym pograł już w F1 2015 ale na PS4 jest.
ide po kafka
Ale jak ująć że kto i gdzie napisał ?
napisz że napisał to pewien arystokrata na portalu o gumofilcach
witam
dzis 4/10tylko i 2 kosze
A ty napisz gdzie są zakłady i z czym mam otworzyć swój biznes ? Mieszkam na wsi około 700 mieszkańców na przeciwko kościoła i plebani, obok jest szkoła podstawowa i gimnazjum niedaleko. A ogólnie ludzi blisko z 1500 jest a dalej z 6000 inna miejscowość. Mieszkam od drogi głównej i rodzice wydzierżawiają pomieszczenia na sklep innym a po boku jest pusty lokal. Kiedyś były tam działalności brali żeby kasę rok i do widzenia. A teraz jestem nie mogę założyć. I czy to jest dużo formalności z tym ? A może inni dadzą mi pomysł. Myślałem na kolekturą co ?
Ryfka dostała od męża, który wyjechał w interesach telegram o treści:
"MAJ,MAJ,MAJ,P,P,P,100,100,100, ICEK"
Nie zrozumiała go więc pobiegła do rabina po radę.
Rabin przeczytał i mówi: Icek przyjeżdża!
Jak to?
No przecież wyraźnie napisał: czimaj czipe czisto!
"MAJ,MAJ,MAJ,P,P,P,100,100,100, ICEK"
Nie zrozumiała go więc pobiegła do rabina po radę.
Rabin przeczytał i mówi: Icek przyjeżdża!
Jak to?
No przecież wyraźnie napisał: czimaj czipe czisto!
Doktor
Doktor wejdz na moje stale zestawy duzego lotka
Doktor żebym wiedzial puscilbym takich tysiac zestawów
ja teraz gram tylko w multi ostania moja wygrana w dużego lotka to było 5/6 i13 3/6 i więcej nie gram dl
27,29,45,46,49,52,54,65,69,71
16,19,22,28,33,35,44,56,61,70
36,37,32,23,07,06,11,14,17,50
16,19,22,28,33,35,44,56,61,70
36,37,32,23,07,06,11,14,17,50
W minilotka 20zakladow zapisane wstalych
Wyspie?
Beata majpan uciek z tej zielonej wyspy co tusku obiecal tusku też wyjechal na zielona wyspe bo tu mial za malo
Kiedy ostatnio byla jakaś większa wygrana w Gdańsku czy bolek juz nie gra
puszczone 1 zaklad mninilotto na 5 losowan bo do tej pory zadnych zwrotow nie bylo moze teraz cos bedzie
Mini mam 20zakladow
te zlo wszystkich nas kusi
a ts sie
zbigniew jedziesz ostro z mnini
oby tak bylo
ide puscic ep
Jutro kupuje 20zakladow na 10losowan na pewno
zdjecie będzie w profilu
zdjecie będzie w profilu
zbigniew wpadlo ci cos z mini miales przynajmiej zwrot
Gram za darmo zdjęcie w profilu
aaa zgadza sie
Wdniu wygranej postanowione gram 50losowan wdzien wdzien 20zakladow za darmo
Zbigniew...ale możesz wszystko stracić...to co wygrałeś....
Oczywiście życzę Ci aby znowu się pojawiło przynajmniej 4/5
Oczywiście życzę Ci aby znowu się pojawiło przynajmniej 4/5
24 grudnia także mialem 4/5
Ile w jednym banku można założyć kont bankowych
Krasnalce nie idzie gra co losowanie w mini i ani 3/5 nie moze trafić moze dzis
Ten fundusz gwarancyjny jest do 100tys euro na nazwisko czy na każde konto bankowe
Niedługo ludzie wam kase przeleje rozgryzlem statystykę Multi Multi i bende doil ta jak cielak krówkę
Rrrooobbbeeerrrttt nie wiem co bierzesz ale to ma dobre działanie
Doktor poważnie on cos bierze ja tylko
Ibuproma
Pigułki po
Przez wieś jadą wozy cyrkowe. Nagle do uszu jadących cyrkowców dochodzi przeraźliwy wrzask. Na podwórku, obok jednej z chałup jakiś chłop podskakuje w górę na wysokość komina, robi podwójne salto i spada na ziemię. Z jednego z wozów cyrkowych wybiega dyrektor cyrku.
- Panie, widownia będzie zachwycona! Angażuję pana! Za jeden taki skok podczas przedstawienia dostanie pan pięćset złotych!
- Eee, tam... Za pięćset złotych nie będę się co wieczór walił siekierą w nogę...
- Panie, widownia będzie zachwycona! Angażuję pana! Za jeden taki skok podczas przedstawienia dostanie pan pięćset złotych!
- Eee, tam... Za pięćset złotych nie będę się co wieczór walił siekierą w nogę...
Kasa jest jak u Trampa to humor
robert jest jeszcze apap
i prezerwatywa
Wyciupciam ts jak Tusk Polskę.
Robert to zagraj dzis w plusie 10/10 mozesz trafic nawet 100 000 000 zanim zagrasz zadzwon do bolka
5liczb stawka mi starczy
Ale bende dupcie ts loil masakra niezasne
Robert nie bierz tyle Ibuproma
nie no chyba tego nie bylo na mp ten rrrooobbeeerrrrtttt nic jak nic jak tylko kadzidla sie nawachal w tzw budynku co sie zwie kosciolem tak bez urazy dla wierzacych
Doktor znasz jeszcze jakies tabletki
Czosnek