Wpisy 2 587 598 – 2 587 697
1 marca 2016 22:11 → 1 marca 2016 22:39, 100 wpisów
Dobra...gotowi?? już wiem co tak blokuje...napisze gdyby Wam taki problem wyskoczył....
To problem, który tak mylnie psuje wszystko...a polega na zgodności...!! z przeglądarką...włączyłam głupi znaczek..."zgodności z nowymi wymaganiami.." i cały brzydki czerwony pasek raportowania zniknął, swoją drogą MASACREBLE...!! Jakim sposobem można tak wymagać dostosowanie??!! Przecież to nie był tylko problem wyglądu...jak wchodziłam na tester...to nie dawało mi nic zobaczyć...wywalało mnie ze strony Pasko i mogłam tylko w typowanie wejść i na czat...jakim cudem tak chamsko mi blokowali możliwość działania na stronach?? bylebym ich dostosowanie włączyła??!
To problem, który tak mylnie psuje wszystko...a polega na zgodności...!! z przeglądarką...włączyłam głupi znaczek..."zgodności z nowymi wymaganiami.." i cały brzydki czerwony pasek raportowania zniknął, swoją drogą MASACREBLE...!! Jakim sposobem można tak wymagać dostosowanie??!! Przecież to nie był tylko problem wyglądu...jak wchodziłam na tester...to nie dawało mi nic zobaczyć...wywalało mnie ze strony Pasko i mogłam tylko w typowanie wejść i na czat...jakim cudem tak chamsko mi blokowali możliwość działania na stronach?? bylebym ich dostosowanie włączyła??!
Mamy 1 marca...wiec jakby wiosna,nie koniecznie za oknem,
ale z pozytywnym nastawieniem
walczymy nadal z TS...
to tyle ogloszen..
ale z pozytywnym nastawieniem
walczymy nadal z TS...
to tyle ogloszen..
seven... tiaaa żebym to chociaż u nich miliony wygrała
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 4 555 625,20 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 88 577,00 zł
7ers oby się spełniło co piszesz
swoją droga człowiek niedoświadczony nawet po kilkunastu latach obcowania z kompjuterem...ale kto by pomyślał, że o to im chodzi...? Że w taki sposób oczekują dostosowania witryny do przeglądarki indywidualnie?!
swoją droga człowiek niedoświadczony nawet po kilkunastu latach obcowania z kompjuterem...ale kto by pomyślał, że o to im chodzi...? Że w taki sposób oczekują dostosowania witryny do przeglądarki indywidualnie?!
torsan średnio...teraz Was widzę w takich maciupeńkich literkach , że z moim sokolim wzrokiem ledwo rozczytuję...musze co nieco poprawić jakoś
Angierski chyba 21
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
47
79,80
52,53
25,26,27
26,27,28
55,56,57,58
47
79,80
52,53
25,26,27
26,27,28
55,56,57,58
seven ahhahahaa
Cześć trafiłem 1/5 w Mini Lotto a wy ? I żołnierzom wyklętym cześć i chwała bohaterom.
torsan z pewnością...ale aż za gigantycznie...może jakiś pomysł na pośrednią opcje...
A to jeszcze nie sprawdziłam,w tym roku,soczku z brzozy
a w niedziele byłam gaiku brzozowym po patyki dla papug...
Majpan
a w niedziele byłam gaiku brzozowym po patyki dla papug...
Majpan
o drugi raz opcje wcisnęłam w pasku i jest ok
trochę samorozbiegania i człowiek wszystkiego może dojść...poprawione.. ahhaha jakie wielorakie zastosowanie! komunikatu widoku niezgodności
lorey sok z brzozy ?? - mój tato upuszcza i łyka - coś daje ten sok, bo twierdzi , że im wiecej go pije tym czuje się młodszy
torsan już dobrze jest już kombinuję liczby i sprawdzam testerek i mapki na następny raz
lorey fajna kapelka - leciało wszystko po kolei , urwało się i zapomniałem
Majpan
zagubiłeś się troszkę w konwersacji...może za dużo cyferek...
zagubiłeś się troszkę w konwersacji...może za dużo cyferek...
Czy wiecie może kiedy będą wyniki z egzaminów zawodowych które były przeprowadzone w styczniu ?
Majpan - nie no poczekaj do 80-ciu - wtedy monologi ... Pasko Cię zablokuje
Bo poprawiałem egzamin praktyczny Technika Administracji i wiem czy zdałem ?
dusia właściwie to myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy...bo komunikat z prawidłowością jego odbioru się rozmijał..czyniąc ze strony Pasko jakiegoś przestępcę co najmniej hahaha ale...to komunikat od przeglądarki....
i cześć dusiu
i cześć dusiu
na stronie Pasko brakuje mi tylko możliwości wysyłania kuponów
pyk i masz
dobra to ja uciekam bo muszę czujnie spać w razie dzwonienia telefonu...nie wiecie jak się już nie mogę doczekać i oby wszystko było ok.chodzę dzisiaj jak otumaniona
wizir..tymi wywodami omami każdego,ze nie wiadomo o co chodzi,,,hihi
dusia a co się dzieje??
lorey - jak się wczytasz , ale dobrze to przejdziesz na inna stronę mocy
dusia gratulacje ...nowa osóbka na świecie ale żona dziadka czy babcia?
torsan tylko tam dzisiaj zmarło dziecko w 42 tgodniu rano sprawdzali tętno i nie biło
dusia uuu panicz będzie
oby zdrowe i kochane w domu
dużo zdrowia dla dziecka
dużo zdrowia dla dziecka
majpan ja stara baba to młodzi powinni mieć, a nie ja z brelami do kołyski
30 marca wyniki egzaminów zawodowych.