Wpisy 2 587 538 – 2 587 637
1 marca 2016 21:51 → 1 marca 2016 22:19, 100 wpisów
Krasnalek wejdz na moj profil lotto 96zl
a zatem wysłałam komunikat zwrotny , że jest bezpiecznie i wchodzę pomijając niebezpieczeństwo ...tylko to uciążliwe...ciągle muszę jak wchodzę na tester liczb... przeskakiwać i nie mogę zobaczyć wyników np. właśnie z testera...ale pisze, że do końca nie wiem jak to jest...z powodu takiego: m. in. multipasko i joe monster mi tak wywala...zatem może to jakiś zawiły błąd z mojego systemu??...ale wszystoo w antywirze ok...i pierwszy raz generalnie mi tak wywala...
Krasnalek wejdz na moje stale zestawy duzego lottka bez plusa wygrana 1920
Pasko przeglądarka "E"..ale w mozarelli tez tak mam
W realu tak jak na zdjeciu tylko 96zl a tobie jak poszlo w duzym
Krasnalek sprawdz moje zestawy duzego
Lotka
dlatego pytałam dziś czy inni tez tak mają żeby się dowiedzieć..gdyż właśnie joe monster mnie wprowadził w dziwne odczucia, że moje wina u mnie czegoś...ale to z innej strony problem odgórny w pasku, w którym wskazuje tarcze w raporcie zabezpieczeń i mam pasek przeglądania na czerwono....nie masz Pasko innych takich zgłoszeń? chętnie się dowiem...co to..bo już sama nie wiem
krasia ja będę żona dziadka myślę że jutro już będzie albo dzisiaj w nocy
ok, sprawdzam
Dusia krasnalek spi sprawdz moje zestawy duzego lotka
2 586 693. Majpan 2016-03-01 (11:51) Zawalony robotą po uszy
Beata29
Bierz tylko to co Ci pasi nie wiem czy Twoje typy są tylko na konkretną godzinę i na raz?
bo to niżej patrząc jako parki jest na kilka losowań.
31,53,79
64,53,2
64,53,21
64,53,25
64,53,41
64,53,79
Beata29
Bierz tylko to co Ci pasi nie wiem czy Twoje typy są tylko na konkretną godzinę i na raz?
bo to niżej patrząc jako parki jest na kilka losowań.
31,53,79
64,53,2
64,53,21
64,53,25
64,53,41
64,53,79
2 586 992. laurcia 2016-03-01 (15:54)
W 3 nadal nie wątpię...zatypowałam tak w profilu...
77 jeszcze mi gdzieś krąży...
W 3 nadal nie wątpię...zatypowałam tak w profilu...
77 jeszcze mi gdzieś krąży...
jedna też, druga nie...hmm ..ale z zabezpieczeniami w antywirze jest ok...nieodnotowane...czyzby mi coś zgłaszało automatycznie ode mnie? albo jakiś wirus
4 przyszło
jak już nikt nie miał do niego cierpliwoci
ale pewniak jest
<<24>>
jak już nikt nie miał do niego cierpliwoci
ale pewniak jest
<<24>>
Zdjecie w profilu tylko 1zaklad
Pasko jutro dam Ci znać jak po zrestartowaniu...może to jakiś błąd wizualny..ale w sumie nie wywalałoby mnie z funkcji multipasko...już sama nie wiem
może to ten głupi smart screen od majcrosoftu:/
Mocca jak ci poszlo w lotto
zbigniew_q a pisałam wyżej 2/5 w multi, w mini tylko 33... a w dużego mi strona przerzuciła już na losowanie, zestaw na 8.03:/ bo za późno odświeżyłam jak się zagadałam(wysyłałam w sieci)
Torsan sprawdz moje zestawy duzego lotka bez plusa
torsan to widać ten smart screen od majcrosoftu u mnie (dopiero mnie tknelo)
ale właśnie teraz szukam żeby to wyłączyć ...no i widzę, że jest wyłączone.. zatem sama nie wiem, pozgłaszałam wszędzie, że witryny bezpieczne, wysyłając na wszelki wypadek zgłoszenie ode mnie...żeby właściciele nie mieli problemu gdyby coś u mnie tak dziwnie działało...i sama już nie wiem, generalnie nie wszystkie strony mi tak wywala....jakiś atak?
ale właśnie teraz szukam żeby to wyłączyć ...no i widzę, że jest wyłączone.. zatem sama nie wiem, pozgłaszałam wszędzie, że witryny bezpieczne, wysyłając na wszelki wypadek zgłoszenie ode mnie...żeby właściciele nie mieli problemu gdyby coś u mnie tak dziwnie działało...i sama już nie wiem, generalnie nie wszystkie strony mi tak wywala....jakiś atak?
MoccaCaffe: nie wszystkie, ale czy jeszcze są inne niż multipasko ?
no to tyle...
2 585 446. Majpan 2016-02-28 (23:16) Zawalony robotą po uszy
04 śliźnie się 3-4 los
Mały lansik
2 585 446. Majpan 2016-02-28 (23:16) Zawalony robotą po uszy
04 śliźnie się 3-4 los
Mały lansik
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Na mokro 96zl wygranej w lotto a wy a na sucho wygralem w lotto 1920 liczby zapisane w stalych zestawach duzy lotek
Dobra...gotowi?? już wiem co tak blokuje...napisze gdyby Wam taki problem wyskoczył....
To problem, który tak mylnie psuje wszystko...a polega na zgodności...!! z przeglądarką...włączyłam głupi znaczek..."zgodności z nowymi wymaganiami.." i cały brzydki czerwony pasek raportowania zniknął, swoją drogą MASACREBLE...!! Jakim sposobem można tak wymagać dostosowanie??!! Przecież to nie był tylko problem wyglądu...jak wchodziłam na tester...to nie dawało mi nic zobaczyć...wywalało mnie ze strony Pasko i mogłam tylko w typowanie wejść i na czat...jakim cudem tak chamsko mi blokowali możliwość działania na stronach?? bylebym ich dostosowanie włączyła??!
To problem, który tak mylnie psuje wszystko...a polega na zgodności...!! z przeglądarką...włączyłam głupi znaczek..."zgodności z nowymi wymaganiami.." i cały brzydki czerwony pasek raportowania zniknął, swoją drogą MASACREBLE...!! Jakim sposobem można tak wymagać dostosowanie??!! Przecież to nie był tylko problem wyglądu...jak wchodziłam na tester...to nie dawało mi nic zobaczyć...wywalało mnie ze strony Pasko i mogłam tylko w typowanie wejść i na czat...jakim cudem tak chamsko mi blokowali możliwość działania na stronach?? bylebym ich dostosowanie włączyła??!
Mamy 1 marca...wiec jakby wiosna,nie koniecznie za oknem,
ale z pozytywnym nastawieniem
walczymy nadal z TS...
to tyle ogloszen..
ale z pozytywnym nastawieniem
walczymy nadal z TS...
to tyle ogloszen..
seven... tiaaa żebym to chociaż u nich miliony wygrała
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 4 555 625,20 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 88 577,00 zł
7ers oby się spełniło co piszesz
swoją droga człowiek niedoświadczony nawet po kilkunastu latach obcowania z kompjuterem...ale kto by pomyślał, że o to im chodzi...? Że w taki sposób oczekują dostosowania witryny do przeglądarki indywidualnie?!
swoją droga człowiek niedoświadczony nawet po kilkunastu latach obcowania z kompjuterem...ale kto by pomyślał, że o to im chodzi...? Że w taki sposób oczekują dostosowania witryny do przeglądarki indywidualnie?!
torsan średnio...teraz Was widzę w takich maciupeńkich literkach , że z moim sokolim wzrokiem ledwo rozczytuję...musze co nieco poprawić jakoś
Angierski chyba 21
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
47
79,80
52,53
25,26,27
26,27,28
55,56,57,58
47
79,80
52,53
25,26,27
26,27,28
55,56,57,58
seven ahhahahaa
Cześć trafiłem 1/5 w Mini Lotto a wy ? I żołnierzom wyklętym cześć i chwała bohaterom.
torsan z pewnością...ale aż za gigantycznie...może jakiś pomysł na pośrednią opcje...
A to jeszcze nie sprawdziłam,w tym roku,soczku z brzozy
a w niedziele byłam gaiku brzozowym po patyki dla papug...
Majpan
a w niedziele byłam gaiku brzozowym po patyki dla papug...
Majpan
o drugi raz opcje wcisnęłam w pasku i jest ok
trochę samorozbiegania i człowiek wszystkiego może dojść...poprawione.. ahhaha jakie wielorakie zastosowanie! komunikatu widoku niezgodności
lorey sok z brzozy ?? - mój tato upuszcza i łyka - coś daje ten sok, bo twierdzi , że im wiecej go pije tym czuje się młodszy