Wpisy 2 586 494 – 2 586 593
1 marca 2016 08:04 → 1 marca 2016 10:14, 100 wpisów
Pewniak MM 54
Parka MM 16,25
Trójka MM 10,08,12
Piątka MM 69,41,58,61,25
Dziesiątka MM 04,30,42,49,54,71,73,74,76,78
Parka MM 16,25
Trójka MM 10,08,12
Piątka MM 69,41,58,61,25
Dziesiątka MM 04,30,42,49,54,71,73,74,76,78
mial ktos moze wypadek w pracy ostatnimi czasy bo nademna chyba stal i wierz nie dowiarku wierz i zyj nad obojczykiem 4 szramy jak by ktos mnie podrapal przerysowal mi szyje stluczone kolano 6 h na tzw sor siedzialem dobrze ze nie skonczylo sie zszywaniem
wypadek zglosilem brygadziscie zaraz jade mpk nie stety autem nie dam rady odebrac opis wczoraj ciezko bylo pelno ludzi na dodatek odzial sor i inne zamkniete grypa niechcialem czekac i siedziec w grypie dzis mykam do swojego i chyba jak bede mial l4 to wtedy na zaklad i chyba do behapowca lub do kadr zglosic wypadek by moze pare zlotych dali chyba jak wypadek do 100 % platne
witam
dobra pozalilem sie nie ma nikogo by cos napisal wiec spadam mam nadzieje ze opis lekarski bo nie pisalem ze mialem fotki rtg dadza raz dwa po 9 mam ogolnego ps w pracy kolega szkoda zes bardziej nie krwawil ze krew nie tryskala kazdy by wyiagnol telefon i by nagrywal ile by bylo wyswietlen dales ciala co tam ze bys skonal moze by ktos zareagowal ze trzeba cos na k tylko czy karawan czy karetka co za znieczulica co za czasy
gryks wypadek w pracy placa 100 procent ale wez pod uwage to ze wypadek jest zawsze z winy pracownika np.twoja nieuwaga byla tak to juz jest
Gryks
No kolegów masz naprawdę w porządku
Zapytaj o wszystko w kadrach
Wcale nie jest tak że wina jest zawsze pracownika...
No kolegów masz naprawdę w porządku
Zapytaj o wszystko w kadrach
Wcale nie jest tak że wina jest zawsze pracownika...
Gryks >> udaj się do weterynari tam kolejek nie ma , byłem nie dawno tam obsługa git
Lewy
Ale chyba z jakimś zwierzątkiem byłeś??
Czy Tobie coś dolegało?
Ale chyba z jakimś zwierzątkiem byłeś??
Czy Tobie coś dolegało?
A jeszcze wkurzony był i zdziwiony...bo tak mu dobrze szło a tu bum....
A ja się uczepiłam tych niskich liczb
Wiem wiem....pewnie nie będzie
Wiem wiem....pewnie nie będzie
no to po jakiego grzyba takie obstawiasz masz jakis patent na typowanie???
Do niedawna tylko na przeczuciach bazowałam
To był zły patent
Teraz patrzę w mapki
Ale oprócz trojenia mi się w oczach to nic więcej tam nie widzę
Albo jeszcze ich po prostu nie potrafię czytać
To był zły patent
Teraz patrzę w mapki
Ale oprócz trojenia mi się w oczach to nic więcej tam nie widzę
Albo jeszcze ich po prostu nie potrafię czytać
Laurcia liczby z map ida z opoznieniem mozeszsie podpierac na nich ale to lipa jest obmysl cos innego
Laurcia 31 mam jeszcze nie wiem ale ja siedzialam dlugo nad tym przeczucia przeczuciami a sposob sposobem tak jak z ta 44 i 22 to byly moje 2 pewniaki a dzis 42,64
hm...wez widzisz ja nie jestem pewna siebie bo juz bym byla do przodu a nie gralam przez kilka dni a sprawdza sie ta moja metoda czy dzis wejda okaze sie ale dzis zagram
nie nie typuje wiesz nie mam tak czasu jak typuje to na forum ale rzadko jestem tu
wiekszosc czyta forum wiec wiesz jakby chcieli skorzystac to maja liczby
wiesz jak mam 3 pewne jak mozna to nazwac pewnymi liczbami to dobieram najbardziej prawdopodobne 2 do nich i tak ukladam zaklady ale to wspolnie z mezem
Mój nie ma cierpliwości do tej gry...więc sama kombinuję
Może i coś kiedyś wymyślę...
Może i coś kiedyś wymyślę...
Dziadostwem ostatnio zalatują moje typy ale se wpiszę
04...23
32-?
11..02-???
04...23
32-?
11..02-???
ale , wracając do map , powiem , a raczej napiszę , odkąd zacząłem spoglądać w mapy wiedzie mi się stanowczo gorzej