Wpisy 258 601 – 258 700
29 marca 2011 14:36 → 29 marca 2011 18:55, 100 wpisów
oj sledzisz romeczek72 na forum a teraznie podaje pewniak az przed o 22 podaje to
sledzicie
sledziciemaxwelka w peniakach jesteś mistrzem mi daleko do twich trafień.
maxwelka tutaj chyba nie chodzi o rywalizację tylko zeby pomóc sobie wygrac.Chyba że masz inne zdanie.
To pogratulowac 

maxwelka w kwietniu bedziesz na 1 miejscu w pewniakach bo chyba nie bede typował.
wlasnie zobacze dalej a chcialam wiecej 10/10 lub 7/7 wygraj ale nie rady ;/
Ja bym chciał trafić 6/6 i tez trudno ale zaczne grac na 3 liczby ze zwiękoszna stawką i coś ustrzele wkoncu.
robaczek gram teraz na 6 i 4 liczby.Może masz rację zostane przy 4 liczbach jak sie trafi 2 jest już prawie zwrot.
Bonus Multi Multi: 120 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
hi all . tylko pytanie systemem na 4 czy na chybił i nie koniecznie trafił?
witam wszyskich. 7,13,17,21,22,61,64,69 stawka10

Picasso19 myśle teraz nad doborem liczb na 22.Zagram na 7 i 4 liczby 

Romeczek72 ja chce zagrać na 3 i 4 liczby ale kopletnie zadna mi nie pasuje,mam tylko 18 ale nie jest mocnym pewniakiem
Picasso19 myśle nad odświerzeniem forum kilka parek na codzień. Tam byśmy obstawiali 2 parki czyli 4 liczby i grali je w realu.Może coś ugramy.
koncze prace i spadam do domu.Narazie wszystkim.Myślcie nad pewniakami.

Pragnę przedstawić obecnym tu bumelantom liczącym na darmowe pieniądze fragment życiorysu człowieka sukcesu, z którego winniście brać przykład:
Lenin uczył się bardzo dobrze, a nawet świetnie. Ukończył gimnazjum ze złotym medalem.
Zapewne uczyłby się również bardzo dobrze w szkole wyższej. Niestety, władze usunęły go z uniwersytetu za to, że był rewolucjonistą. A tego rząd nie mógł znieść. Car nie pozwalał rewolucjonistom na naukę w szkole wyższej.
Więc Leninowi nie pozwolono kształcić się na uniwersytecie.
Ktoś inny na jego miejscu pozostałby bez wyższego wykształcenia. Ale Lenin postanowił zrobić inaczej.
Powiedział do swojej matki tak:
â Muszę ukończyć wyższe studia. Czas mijał. Minęły już dwa lata od usunięcia Lenina z uniwersytetu. Wreszcie Lenin napisał podanie do ministra oświaty. Prosił, by pozwolono mu przystąpić do egzaminów końcowych z wszystkich przedmiotów.
Zdumiony minister pomyślał sobie:
âW jaki sposób on zda wszystkie egzaminy od razu? Przecież nie chodził do żadnej uczelni. Dobrze. Udzielę mu pozwolenia, ale wątpię, żeby mu się to udało".
Kiedy nadeszło pozwolenie ministra, Lenin wziął się ostro do nauki.
Całe dni spędzał z książką w ręku, czytał, pisał, uczył się języków obcych, tłumaczył i tak dalej.
W lecie poszukał w ogrodzie cichego Zakątka w alei zarośniętej gęsto lipami. Wkopał w ziemię stół i ławkę. Rankiem przychodził tu i uczył się samotnie aż do obiadu.
Po odpoczynku kąpał ślę w rzece, powracał do swego stołu w ogrodzie i znów uczył się trzy lub cztery godziny. A wieczorem, po drugim spacerze i kąpieli, znów widziano go pochylonego nad książkami.
Cała rodzina była zdumiona tym, że Lenin może się tak dużo uczyć. Lękano się nawet o jego zdrowie. Ale Lenin powiedział swoim najbliższym:
â Człowiek, który umie prawidłowo odpoczywać, potrafi dużo Uczyć się i pracować.
Rzeczywiście, Lenin prawidłowo odpoczywał. Godzinę uczył się, potem uprawiał gimnastykę. Później znów pisał godzinę lub dwie, a następnie biegł nad rzekę i pływał. Po odpoczynku lub spacerze w lesie wracał do książek i uczył się znowu.
W swoim letnim gabinecie, w pobliżu stolika, ustawił drążek do ćwiczeń gimnastycznych. I od czasu do czasu ćwiczył na drążku.
W ładną pogodę kąpał się w rzece kilka razy dziennie. Pływał doskonale. Tak znakomicie, że wszyscy byli zdumieni.
Jeden ze znajomych Lenina, wspominając przeszłość, opowiadał o groźnym jeziorze w Szwajcańi, w którym utonęło wiele ludzi. Jezioro to było bardzo głębokie, znane z zimnych prądów, wirów. Ale Lenin śmiało pływał w nim.
ów znajomy powiedział kiedyś Leninowi, że musi być ostrożniejszy, bo w tym jeziorze toną ludzie.
â Toną, mówi pan? â rzekł Lenin. â Nie ma obawy, ja nie utonę.
popłynął tak daleko, że prawie nie było go widać z brzegu.
Właśnie dzięki pływaniu i gimnastyce, dzięki prawidłowemu wypoczynkowi, Lenin potrafił uczyć się wytrwale i opanował cały program nauki szkoły wyższej.
Uczył się w ten sposób prawie dwa lata. A w ciągu tego czasu przerobił cały kurs uniwersytecki, czyli to, czego
inni uczą się cztery lata.
Zdał wszystkie egzaminy i uzyskał dyplom z odznaczeniem.
A profesorowie tak mu powiedzieli:
â Niezwykła rzecz. Przecież pan nie uczył się na uniwersytecie i nie słuchał naszych wykładów. Więc jak pan mógł przygotować się tak dobrze do egzaminów? Chyba
panu ktoś pomagał. Lenin odrzekł na to:
â Nie, uczyłem się sam.
Wówczas profesorowie zdziwili się jeszcze bardziej.
A minister aż rozłożył ręce ze zdumienia.
Bo profesorowie i minister nie wiedzieli o tym, że Lenin był nie tylko bardzo mądry i bardzo zdolny, lecz również bardzo pracowity. A tę umiejętność pracy zawdzięczał ćwiczeniom gimnastycznym i dobrze zorganizowanemu odpoczynkowi. Oto dlaczego Lenin uzyskał dyplom uniwersytecki z doskonałym wynikiem.
Lenin uczył się bardzo dobrze, a nawet świetnie. Ukończył gimnazjum ze złotym medalem.
Zapewne uczyłby się również bardzo dobrze w szkole wyższej. Niestety, władze usunęły go z uniwersytetu za to, że był rewolucjonistą. A tego rząd nie mógł znieść. Car nie pozwalał rewolucjonistom na naukę w szkole wyższej.
Więc Leninowi nie pozwolono kształcić się na uniwersytecie.
Ktoś inny na jego miejscu pozostałby bez wyższego wykształcenia. Ale Lenin postanowił zrobić inaczej.
Powiedział do swojej matki tak:
â Muszę ukończyć wyższe studia. Czas mijał. Minęły już dwa lata od usunięcia Lenina z uniwersytetu. Wreszcie Lenin napisał podanie do ministra oświaty. Prosił, by pozwolono mu przystąpić do egzaminów końcowych z wszystkich przedmiotów.
Zdumiony minister pomyślał sobie:
âW jaki sposób on zda wszystkie egzaminy od razu? Przecież nie chodził do żadnej uczelni. Dobrze. Udzielę mu pozwolenia, ale wątpię, żeby mu się to udało".
Kiedy nadeszło pozwolenie ministra, Lenin wziął się ostro do nauki.
Całe dni spędzał z książką w ręku, czytał, pisał, uczył się języków obcych, tłumaczył i tak dalej.
W lecie poszukał w ogrodzie cichego Zakątka w alei zarośniętej gęsto lipami. Wkopał w ziemię stół i ławkę. Rankiem przychodził tu i uczył się samotnie aż do obiadu.
Po odpoczynku kąpał ślę w rzece, powracał do swego stołu w ogrodzie i znów uczył się trzy lub cztery godziny. A wieczorem, po drugim spacerze i kąpieli, znów widziano go pochylonego nad książkami.
Cała rodzina była zdumiona tym, że Lenin może się tak dużo uczyć. Lękano się nawet o jego zdrowie. Ale Lenin powiedział swoim najbliższym:
â Człowiek, który umie prawidłowo odpoczywać, potrafi dużo Uczyć się i pracować.
Rzeczywiście, Lenin prawidłowo odpoczywał. Godzinę uczył się, potem uprawiał gimnastykę. Później znów pisał godzinę lub dwie, a następnie biegł nad rzekę i pływał. Po odpoczynku lub spacerze w lesie wracał do książek i uczył się znowu.
W swoim letnim gabinecie, w pobliżu stolika, ustawił drążek do ćwiczeń gimnastycznych. I od czasu do czasu ćwiczył na drążku.
W ładną pogodę kąpał się w rzece kilka razy dziennie. Pływał doskonale. Tak znakomicie, że wszyscy byli zdumieni.
Jeden ze znajomych Lenina, wspominając przeszłość, opowiadał o groźnym jeziorze w Szwajcańi, w którym utonęło wiele ludzi. Jezioro to było bardzo głębokie, znane z zimnych prądów, wirów. Ale Lenin śmiało pływał w nim.
ów znajomy powiedział kiedyś Leninowi, że musi być ostrożniejszy, bo w tym jeziorze toną ludzie.
â Toną, mówi pan? â rzekł Lenin. â Nie ma obawy, ja nie utonę.
popłynął tak daleko, że prawie nie było go widać z brzegu.
Właśnie dzięki pływaniu i gimnastyce, dzięki prawidłowemu wypoczynkowi, Lenin potrafił uczyć się wytrwale i opanował cały program nauki szkoły wyższej.
Uczył się w ten sposób prawie dwa lata. A w ciągu tego czasu przerobił cały kurs uniwersytecki, czyli to, czego
inni uczą się cztery lata.
Zdał wszystkie egzaminy i uzyskał dyplom z odznaczeniem.
A profesorowie tak mu powiedzieli:
â Niezwykła rzecz. Przecież pan nie uczył się na uniwersytecie i nie słuchał naszych wykładów. Więc jak pan mógł przygotować się tak dobrze do egzaminów? Chyba
panu ktoś pomagał. Lenin odrzekł na to:
â Nie, uczyłem się sam.
Wówczas profesorowie zdziwili się jeszcze bardziej.
A minister aż rozłożył ręce ze zdumienia.
Bo profesorowie i minister nie wiedzieli o tym, że Lenin był nie tylko bardzo mądry i bardzo zdolny, lecz również bardzo pracowity. A tę umiejętność pracy zawdzięczał ćwiczeniom gimnastycznym i dobrze zorganizowanemu odpoczynkowi. Oto dlaczego Lenin uzyskał dyplom uniwersytecki z doskonałym wynikiem.
do nadszyszkownik> jaki ten artykuł ma zwiazek z finansami,dużo ludzi z wyższym są biedni.Lenin zdał egzaminy ale jak stał finansowo,bo oto chodzi na tej stronie.
7,13,17,21,22,61,64,69 stawka 10 i 10 zakladow na 5 skreslen ktorych nie chce mi sie pisac stawka 1

258635. status bronx 2011-03-29 (16:32)
do nadszyszkownik> jaki ten artykuł ma zwiazek z finansami,dużo ludzi z wyższym są biedni.Lenin zdał egzaminy ale jak stał finansowo,bo oto chodzi na tej stronie.
---------------------------------------------------------------
stał dobrze finansowo bo grał całymi dnami w szwajcarskie LOTTO
a dzięki wygranej zorganizował rewolucję październikową
---------------------------------------------------------------
stał dobrze finansowo bo grał całymi dnami w szwajcarskie LOTTO
a dzięki wygranej zorganizował rewolucję październikową
Dzień dobry.. . 

Korn. Witaj.
Mam przygotowane 21 liczb, ale nie wiem jaką wersję wybrać, na .tak. czy na .nie.
Mam przygotowane 21 liczb, ale nie wiem jaką wersję wybrać, na .tak. czy na .nie.
Wędrowca netowy ostatnio typowałes tez 21 liczb i na TAK weszło 4 to myśle że lepiej bedzie na TAK. Zawsze lepiej typować z 21 nawet jesli tylko 4 wpadnie bo łatwiej jest wytypowac 6 z 21 i mieć wiekszą szanse trafienia 4.
Informacje ogólne swisslotto lose
Jeśli wybierasz się do Szwajcarii (ja osobiście miałem przyjemność i gorąco wszystkim polecam) może warto urozmaicić swój pobyt poprzez zagranie w którąś z loteri oferowaną przez Szwajcarów. Poniżej przedstawiam oferte swisslotto (lose) więcej informacji znajdziesz na stronie http://www.swisslos.ch/swisslos/swissloslosehome.do
BENISSIMO koszt jednego losu to 10.00 CHF. Jest to jedna z najdroższych Szwajcarskich loterii.
Jeśli wybierasz się do Szwajcarii (ja osobiście miałem przyjemność i gorąco wszystkim polecam) może warto urozmaicić swój pobyt poprzez zagranie w którąś z loteri oferowaną przez Szwajcarów. Poniżej przedstawiam oferte swisslotto (lose) więcej informacji znajdziesz na stronie http://www.swisslos.ch/swisslos/swissloslosehome.do
BENISSIMO koszt jednego losu to 10.00 CHF. Jest to jedna z najdroższych Szwajcarskich loterii.
???
01, 02, 03, 06, 08, 11, 16, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 28, 32, 34, 35, 38, 44, 45, 46.
01, 02, 03, 06, 08, 11, 16, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 28, 32, 34, 35, 38, 44, 45, 46.
Gała 
kasika Ja wstawie liczby z testu W.N na kolor pomarańczowy to oznaczać bedzie ze te liczby to do wyboru sobie graczom samemu na TAK czy na NIE.

kasika Ja wstawie liczby z testu W.N na kolor pomarańczowy to oznaczać bedzie ze te liczby to do wyboru sobie graczom samemu na TAK czy na NIE.

Witam Was ..znow..
Wen..
Korn..
Gala
Robaczek
Milan
Ryszard..nie chowaj sie..
Nok..co sie z Toba dzieje
Wen..

Korn..

Gala

Robaczek

Milan

Ryszard..nie chowaj sie..

Nok..co sie z Toba dzieje

@ nadszyszkownik
Twoja opowieść o Leninie jest bardzo motywująca, ale to chyba nie te czasy by to powielać;
władza, chciwość i zazdrość ludzka, polskie prawo i inne życiowe problemy nie pozwolą komukolwiek by coś takiego osiągnąć, nie patrząc tylko na dziedzinę edukacji
Twoja opowieść o Leninie jest bardzo motywująca, ale to chyba nie te czasy by to powielać;
władza, chciwość i zazdrość ludzka, polskie prawo i inne życiowe problemy nie pozwolą komukolwiek by coś takiego osiągnąć, nie patrząc tylko na dziedzinę edukacji
i szóstka na dziś wytypowana, ale głupie liczby mi wyszły
żeby 3/6 było to bym był
i zdziwiony też
żeby 3/6 było to bym był
i zdziwiony też
Ryszardz..moze juz wyjechales..do Kolobrzegu...
wiec ofiarowywuje Tobie ..porzadnego..calusa..
ha ha ha ...ale sadze ze jestes na ..podsluchu..
wiec ofiarowywuje Tobie ..porzadnego..calusa..

ha ha ha ...ale sadze ze jestes na ..podsluchu..

Nadszykownik jestem pod wrażeniem historii z Leninem. A poza tym dawno mnie tu nie było - chyba od końca 2009. Coś się zmieniło w tym czsie ?
OK: Zrozumialam wszystko..jak tylko pojawiam sie
TU to dziwnie ..robi sie ..pustka..nie ma problemu,
przejde na inny czat..jest ich masa..nie chce przeszkadzac,
moze ..Was rowniez czasami ..Odwiedze..
Zycze Wielkich Wygranych...samych..Zadawalajacych Was ..WYGRANYCH..
Wiele Humoru..
TU to dziwnie ..robi sie ..pustka..nie ma problemu,
przejde na inny czat..jest ich masa..nie chce przeszkadzac,
moze ..Was rowniez czasami ..Odwiedze..
Zycze Wielkich Wygranych...samych..Zadawalajacych Was ..WYGRANYCH..

Wiele Humoru..
Nudno tutaj bez entuzjazmu do gry w kulki
robaczek życze ci powodzenia ale to jest 1:13 mln;P
robaczek życze ci powodzenia ale to jest 1:13 mln;Pmam pytanko
co by było jeżeli w lotto 6-tkę trafiają np. 2 osoby, a suma gwarantowana to 2 mln, wtedy się to dzieli na ilość wygranych ??
co by było jeżeli w lotto 6-tkę trafiają np. 2 osoby, a suma gwarantowana to 2 mln, wtedy się to dzieli na ilość wygranych ??

i reszta