Wpisy 2 585 782 – 2 585 881
29 lutego 2016 17:08 → 29 lutego 2016 19:51, 100 wpisów
Myślałem że ciemnota się kończy , ludzie w czasach komputerów powinni być mądrzejsi a jednak jest całkiem odwrotnie ,
Wczoraj angierski podał mi fajne zestawy liczb...w jednym było 4/7...hmmm
4/7 to po byku fest ...aż 2 zeta
sory pomyłka aż 4 zeta
I z czego ty masterszef się cieszysz...
Może nie zauważyłeś ale tu się szuka sposobów, pomysłów, itp.itd.
???
Może nie zauważyłeś ale tu się szuka sposobów, pomysłów, itp.itd.
???
zdrapkuto daj jakom 5 na keno nic psiakrew mi nie włazi ,losy wielkanocny az qurwa 2 zł
a kasa razy 5 qurwa 0 zeta,złoty pierścionek qurwa 0 zeta
laurcia
pafty
thx
pafty na forum masz moje dobre zestawy do keno
a tem miesiąc był dla mnie zły i w zdrapkach i w mm i ta wygrana wyrównała moje straty
pafty
thx
pafty na forum masz moje dobre zestawy do keno
a tem miesiąc był dla mnie zły i w zdrapkach i w mm i ta wygrana wyrównała moje straty
pafty w keno trza patrzeć co leci, w końcu jest 170los. dziennie, np. 7mki dziś hurtem nie leciały, więc spróbowałem pełne
no to fart
puśiłem te same liczby na mm- choć wątpię by 5kolejnych pełnych się wytoczyło
rano pojade na keno to może 5 z dwójkami na k,ońcu?
pafty spisz sobie te zestawy do keno z forum i próbuj- 7ki mym zdaniem najlepsze, ale inne też dobre i zajumałemm tu niedawno od kogoś zestaw 38-39-68-69-70 i też mym zdaniem dobry; zaraz po zajumaniu puśiłem go na 3los. i 4/5 było; a wczoraj 5/6- dodałem do niego liczbę 6, która wlazła
dzięki za porade -sie popróbuje
pafty ja nie lubię rano grać- mam takie wrażenie że papierki trafiam tylko popołudniu- ale może to tylko wrażenie
a na parki to też chyba niezły pomysł; pęsko chyba na nie gra, ale żeby coś lepszego wygrac trza z godzinę chyba poświęcić i pewnie stawkować...
a to nie dla mnie
a na parki to też chyba niezły pomysł; pęsko chyba na nie gra, ale żeby coś lepszego wygrac trza z godzinę chyba poświęcić i pewnie stawkować...
a to nie dla mnie
myślę że gra na końcówki jest niezła; trza popatrzeć jakie chodzą bo nie tylko 7ki latają; czasem puszczam 3ki, 4ki, 6ki i 9ki a bardzo rzadko pełne- ale jakoś tak mnie dziś na nie naszło
każdy ma swoje metody jeden lepsze drugi gorsze -ważne żeby wchodziło
mykam
powodzonka w wieczornych kantowankach
paweł czasem jest taki dzięń że 7ki chodzą jak oszalałe tylko wygrywać- więc obserwuj co chodzi; dobre są też 60ki
powooo i narka
powodzonka w wieczornych kantowankach
paweł czasem jest taki dzięń że 7ki chodzą jak oszalałe tylko wygrywać- więc obserwuj co chodzi; dobre są też 60ki
powooo i narka
a czy Wy już wiecie, że - możecie zostać multi multimilionerami nawet dwa razy dziennie ?
i co ?
łyso ?
zaniemówiliście ?
siemasz MOnet
taaaa, tak się mówi: raz...
ale, POsmakujesz i raz nie styknie
taaaa, tak się mówi: raz...
ale, POsmakujesz i raz nie styknie
Znów okazja się trafiła.
Co 5 minut w keno MONet
jasne - wimy rozumimy
a w wolnej chwilce:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/sonda-z-niemym-zachwytem-multi-multimilionerow-w-kampanii-reklamowej-multi-multi-wideo
i
http://www.wprost.pl/ar/441292/Niezatapialny-prezes-Totalizatora-Sportowego/?pg=1
a w wolnej chwilce:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/sonda-z-niemym-zachwytem-multi-multimilionerow-w-kampanii-reklamowej-multi-multi-wideo
i
http://www.wprost.pl/ar/441292/Niezatapialny-prezes-Totalizatora-Sportowego/?pg=1
MOnet.
Oni już wiedzą,a my też swoje wiemy
2 585 545. wizard 2016-02-29 (08:46) Władca Kulweczek
chcecie 4? macie az dwie 44
bo musi byc smiesznie
chcecie 4? macie az dwie 44
bo musi byc smiesznie
zgrywus już wie, że nie zostanie multi multi bankrutem bo woli hodować świnie
niestety zapomniałem kabla do komórki, wiec skan [foto] 5/5 jutro
Kondi nie sciemniaj
Kondi przez komurke tez sie da
Bez kabla
Prze zkomurke sia da ty tego nie wiesz
Kondi pykasz zdjecie wchodzisz na ta strone logujesz sie i zmieniasz profil i to wszystko takie banalne
Kondi niedawno 1248 w mini mialem
Bo zmienilem to co od poniedzialku tamtego bede robil przez rowne 50losowan w mini
Kondi sie jeszcze kablem zajmuje
Wdzisiejszych wczasach ja kabel wyciagam tylko wtedy gdy poodkurzac musze
Kondi trza tu siedziec codziennie po losowaniach
Kondi trzeba bylo zagrac za 25zl bys mial 7000
kondi
i tak nagiąłęm budżet grając na 3 losowania bo w niedzile kolektura to 13:00...ależ bym sobie pluł w brodę, ajkbym tego nie puscił, ale
Kondi lece po wejdz na moj profil teraz zmienilem niedawne zdazenie w mini zaraz wracam lece po piwooo
medea76
kondi dokładnie tak bo dwa razy pod rząd nic się w TS nie zdarza przynajmniej na korzyść graczy
Możliwość repety 29 marca no i 10 kwietnia
Możliwość repety 29 marca no i 10 kwietnia
no właśnie medea, stąd tylko delikatnie choć pokusa na 5/5 kolejne była
wg moich doświadczeń by mieć 3/5 lub 4/5 trzeba będzie jakieś trzy, cztery wskazania przeczekać
te 366 pkt dzis to nie przypadek
tyle dni ma ten rok dzieki dzis
tyle dni ma ten rok dzieki dzis
Kondi 500plus dostaniesz od pis
Krasnalek gdzie jestes podejrzewam że pracujesz na dwa etaty
1 i zapraz po pierwszej 2zmiana
Zgrywus jak ci idzie wrealu
Czyli
Grasz w mini
Wizard to dziecko wie przedszkolu