Wpisy 2 579 571 – 2 579 670
21 lutego 2016 11:18 → 21 lutego 2016 12:49, 100 wpisów
Click41 wejdz na moj profil zobacz zdjecie
zbigniew tok masz rację jestem za a nawet przeciw
Babciom się należy
Babciom się należy
A siglom powinni placic 1000plus
By nie przeludnili tej ziemi
zbigniew to my będziemy starzy i polska zginie z mapy a ruscy pazerni
Kaczor nie ma dzieci ojciec z radja maryja nie ma dzieci ale bolek ma dzieci
Krasnalek pamietasz 100 000 000 obiecane przez bolka
ale Bolek nie dostanie 500+ bo nie wprowadził takiej ustawy a jego dzieci są już stare
Teraz to jest tylko 10 000zl
zbigniew ale jak doliczysz odsetki to dużo by wyszło przez te lata
Walesa to bolek
kaczor to zlodziej ukradl ksiezyz jak byl dzieckie
kaczor to zlodziej ukradl ksiezyz jak byl dzieckie
Krasnalek pasko sie nie ujawnia co jest znim stara sie o 500 plus
zbigniew lorey ost w mini zaszaleli zbigniew ty w chybika a lorey niewiem
Krasnalek wiesz czemu pasko nie typuje wtypowania bo mu ZONA zabroni dlatego sie nie orzenie
Krasnalek u paska jak jest losowanie jeszcze nie zdaze wyciagnoc kuponu juz wiem
Zbigniew g 4/5 w mini
Zbigniew g 4/5 w mini
Pewnie jest za stary
Krasnalek graj zhybika
Wpisze
co macie do multi?? ja sie wysle z tym zakladem
08,11,14,17,27,28,35,43,46,58
08,11,14,17,27,28,35,43,46,58
Dzis ostatnie losowanie to co wstalych
Od jutra szalejeeeeeeeeeeee 50 dni 20 zakladow i to za darmoooooooo
Co dziennie
dumam nad tym 01,03,04,05,07,09,12,15,39,42 no wlasnie chce te 47 wywalic lub zostawic a te raczej wypstrykane 39 42 wywalic
69
zbigniew z chybika????????a niewiecje czy lorey tez z chybika trafil czy wlasne w mini??
Tylko zchybika
ta parka 39 42 mnie korci mimo wszystko wydawalo by sie ze da se spokoi a sie placze
Jedynie swiadomie co zrobie w zyciu to sie orzenie reszta to zchybika
do mini daleko wysle 5 zakladow w tym 3 wlasne z tych liczb
36,35,38,41,33,40,26,27,29,32,03,08,11,19,22
36,35,38,41,33,40,26,27,29,32,03,08,11,19,22
Tak malo zagraj 10 zhybika
puki co ide sie z multi wyslac oraz keno 1 zakladzik na 7 liczb wlasnych bede zioral jak wroce podumam nad mini moze podam zaklady z mini jakie mi bylo dane dostac wlasne wysle pozniej
witam ujawniam się zbigniew W przyszłym tygodniu może nawet będzie o mnie nieco głośniej niż zwykle
Krasnalek nieeeeeeeeeeeeeee3eeeeeeeee
Pasko zona mu pozwolila wejsc na multipasko
Pasko miales juz 4/5 wmini
zbigniew g: już może jutro dowiesz się na co jeszcze pozwoliła mi żona
Na 500 plus
I wieczny brak czasu by tu siedziec przed losowanie o 21;40
Pasko twoja rekordowa wygrana jaka jest ta wrealu
zbigniew ja Ci mówię bierz się do roboty jeszcze trafisz 5/5i możesz zacząć starania na trojaczkami
zbigniewie: brak czasu? ja tu zawsze jestem o 14:00 i 21:40 ... a nawet pomiędzy. Tylko faktycznie nie jest to przesiadywanie, a przeważnie zerkanie
Każde losowanie oglądam
Każde losowanie oglądam
Iles wygral najwiecej
zbigniewie... to jest trudne pytanie. Bo jeśli nadam kupony za 3000 zł i wygram 1000 zł, to to jest moja wygrana?
Wiem
Krasnale 9raczki exp co miesiac
Pasko grasz za 3000 co losowanie
Piersia
Krasnalek nie szalej bo 500plus dostaniesz
Pasko powinnes typowac w typowaniach
zbigniew g: a Ty powinieneś odpisywać na maile od użytkowników multipasko. Dzień ma tylko 24 godziny, coś muszę odpuścić czasami
Lub zapisz liczby w stalych zestawach wszystkie gry zapisz
Pasko wejdz na moj profil zdjecie
Ide na zaraz wracam
W maju w sierpniu 24grudnia i we czwartek
Pasko od poniedzialku jade na maksa 50 losowan 20zakladow co dziennie za darmo liczby beda zapisane w stalych zestawach
Co ty na to{{omg}
Pasko sie wylogowal
zbigniew g: to Twoja osobista sprawa Ja nie mogę Ci tu doradzać.
Ktoś ma 6 liczb i pyta, czy je wysłać w Lotto. Mogę powiedzieć, że bez sensu, bo na 98% straci 3 zł... ale jeśli akurat trafi i co ja wtedy, jak przeze mnie gość nie puści?
Ktoś ma 6 liczb i pyta, czy je wysłać w Lotto. Mogę powiedzieć, że bez sensu, bo na 98% straci 3 zł... ale jeśli akurat trafi i co ja wtedy, jak przeze mnie gość nie puści?
Pasko twoja najwieksz wygrana
Nie pisz ze 24zl w lotto
a ja sie puscilem wlasnymi w keno na 2 losowania 8/9 i 4/9...... hey pasko...... zbigniew ales ty ciekawski pora obiadowa wolny dzien pikna desczowa pogoda trza na spacerek w kregle pograc lub cos z kobieta pofiglowac itp
Zbigniew jak polujesz 5/5 to wiadomo czym wiecej wyslanych tym lepiej ale zdarza sie czesto ze na caly kraj wyslanych zakladow w mini nie ma zadnej 5/5 a ty jaka skutfcznosc osiagneles jak do tej pory ?
Pasko
zbigniew g: nie zarobiłem na grze w Lotto jeśli o to pytasz ... nie wygrałem milionów, więc nie ma się czym chwalić. A jak się gra to o miliony... mniejsze kwoty to można zarobić
Moj rekord wmulti co zrobilem w marcu tamtego roku 3/3 540zl puscilem za wszystko 1/1 i wpadlo 1/1