Wpisy 257 957 – 258 056
28 marca 2011 20:21 → 28 marca 2011 22:01, 100 wpisów
Artur a czemu nie napiszesz na gg do mnie. Niedawno wróciłam i jakoś do końca cyfry nie chcą ze mną rozmawiać

Na gg porozmawiamy o czymś bardzo ciekawym. Chyba,że na pocztę możemy pisać

robaczku....
torsan....gg mi się zawiesiło i nie chce mi się dzisiaj już przy nim grzebać.Trzeba było kupić starter

torsan....gg mi się zawiesiło i nie chce mi się dzisiaj już przy nim grzebać.Trzeba było kupić starter

robaczek.....nie ma sprawy i tak 7 pewnie nie wpadnie i lipa jak zwykle. 

PASKO podłącz do serwera kabel z wynikami w keno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój joker na dzisiaj to 4,
ostatnio w amerykańskiej odmianie jokera, chyba "super ball" gość trafił 319 mln dolarów na nasze będzie coś około tira pieniędzy w banknotach po 100zł
ostatnio w amerykańskiej odmianie jokera, chyba "super ball" gość trafił 319 mln dolarów na nasze będzie coś około tira pieniędzy w banknotach po 100zł

Niestety nigdzie nie ma aktualnych wyników keno. Jak tylko zostaną podane, to również tutaj się uaktualnią...
PASKO

No cóż... pójdę zaraz wyrzucić kolejne 30 złotych. Z lenistwa wezmę blankiet ze skreśleniami sprzed tygodnia i będę czekał do dwudziestej drugiej nie wiadomo na co 
Może jacyś uczeni w matematyce podadzą swoje typy?
Gdzie promyk nadziei?

Może jacyś uczeni w matematyce podadzą swoje typy?

Gdzie promyk nadziei?
klonek powiem że też myślałem o 17 ale ostatecznie puściłem 4 bo ten gościo z Ameryki miał własnie tego super ball 4 

nadszyszkownik..for you z czystej sympatii bez gwarancji
mm:17,20,33,35,39,54,58,64,71,76
p.s. nie jestem uczona w matematyce
Lila..Tarot???

mm:17,20,33,35,39,54,58,64,71,76
p.s. nie jestem uczona w matematyce

Lila..Tarot???

Lila...
..to powodzenia..i na tak żeby wyszło oczywiście dla pytania "czy wygram w totka" 
..to powodzenia..i na tak żeby wyszło oczywiście dla pytania "czy wygram w totka" 
klonek, można powiedzieć że rzut beretem od Lublina no może dwa rzuty 

A i jeszcze ostrzeżenie dla Pana Pasko. Na forum w wątku "coś dla poprawy humoru" złośliwe wcisnął Pan screamera. Miałem wtedy słuchawki na uszach, była druga w nocy i miałem łeb tuż przy monitorze.
Proszę złożyć samokrytykę, albo popadnie Pan w niełaskę!
Proszę złożyć samokrytykę, albo popadnie Pan w niełaskę!

To tzw Polska B
ale jak bym Ci powiedział ile zarabiaja w mojej miejscowości na pólnocy wielkopoplski
to niewiem która to Polska B
ale jak bym Ci powiedział ile zarabiaja w mojej miejscowości na pólnocy wielkopoplski
to niewiem która to Polska B
jeżeli chodzi o mnie to należę jak to określił kaczor do tzw. "ludzi mało zamożnych" którzy robią zakupy w biedronce 
frędzel jeden jakby miał rodzinę na utrzymaniu a nie kota to by inaczej patrzał na ceny

frędzel jeden jakby miał rodzinę na utrzymaniu a nie kota to by inaczej patrzał na ceny
lemoniadowy_joe: Tam gdzie padło ponad 300 mln to było w amerykańskiej loterii Mega Millions. W PowerBall też jest sporo do wygrania.
zapomniałem zrobić zdjecia do profilu bo pobiegłem kase odebrać szybko bo zamykali 

w czym 100 tyś ?
kiedyś będę twoje dni
ostatnia moja wgrana jest w profilu 20 zł lotto {{mruga od tamtej pory klapa
kiedyś będę twoje dni
ostatnia moja wgrana jest w profilu 20 zł lotto {{mruga od tamtej pory klapa
bet5....nie wiem w czym 100tyś,nie znam się na zdrapkach bo nie kupuję ale to też nie zła kwota.
raz na jednym kuponie (dwa okienka) miałem dwie czwórki była po 243 zł. 

w mini gram jak mam drobne
a w MM od czasu do czasu, jak mnie najdzie chęć
a w MM od czasu do czasu, jak mnie najdzie chęćogólnie w lotto sam skreślam, ostatnio na chybił brałem, szczerze mówiąc we wszystko co gram to sam skreślam. ostatnio co było była kumulacja 21 mln. miałem liczby 04,08,12,15,22,34, jedno okienko wysłałem sam skreślałem
bet5-tak pytam bo tez gram w lotto ale jakos nie moge strategii obrać 

mm:16,20,33,35,39,54,58,64,71,76
11,14,15,17,19,33,47,56,59,78
11,12,15,27,33,35,36,59,73,74
Joker:30...PO.W.O.D.Z.E.N.I.A ..