Wpisy 257 932 – 258 031
28 marca 2011 19:43 → 28 marca 2011 21:44, 100 wpisów
dobra ja spadam trzymajcie się 
wygranych życzę jeśli w ogóle da się wygrac coś konkretnego 

wygranych życzę jeśli w ogóle da się wygrac coś konkretnego 
MM na 22:
02,04,31,35,53,54
08,13,31,39,46,56,62,66
01,22,25,57,61,67,73,75
02,04,31,35,53,54
08,13,31,39,46,56,62,66
01,22,25,57,61,67,73,75

Ulexxa. Jesteś??? 

Artur a czemu nie napiszesz na gg do mnie. Niedawno wróciłam i jakoś do końca cyfry nie chcą ze mną rozmawiać

Na gg porozmawiamy o czymś bardzo ciekawym. Chyba,że na pocztę możemy pisać

robaczku....
torsan....gg mi się zawiesiło i nie chce mi się dzisiaj już przy nim grzebać.Trzeba było kupić starter

torsan....gg mi się zawiesiło i nie chce mi się dzisiaj już przy nim grzebać.Trzeba było kupić starter

robaczek.....nie ma sprawy i tak 7 pewnie nie wpadnie i lipa jak zwykle. 

PASKO podłącz do serwera kabel z wynikami w keno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój joker na dzisiaj to 4,
ostatnio w amerykańskiej odmianie jokera, chyba "super ball" gość trafił 319 mln dolarów na nasze będzie coś około tira pieniędzy w banknotach po 100zł
ostatnio w amerykańskiej odmianie jokera, chyba "super ball" gość trafił 319 mln dolarów na nasze będzie coś około tira pieniędzy w banknotach po 100zł

Niestety nigdzie nie ma aktualnych wyników keno. Jak tylko zostaną podane, to również tutaj się uaktualnią...
PASKO

No cóż... pójdę zaraz wyrzucić kolejne 30 złotych. Z lenistwa wezmę blankiet ze skreśleniami sprzed tygodnia i będę czekał do dwudziestej drugiej nie wiadomo na co 
Może jacyś uczeni w matematyce podadzą swoje typy?
Gdzie promyk nadziei?

Może jacyś uczeni w matematyce podadzą swoje typy?

Gdzie promyk nadziei?
klonek powiem że też myślałem o 17 ale ostatecznie puściłem 4 bo ten gościo z Ameryki miał własnie tego super ball 4 

nadszyszkownik..for you z czystej sympatii bez gwarancji
mm:17,20,33,35,39,54,58,64,71,76
p.s. nie jestem uczona w matematyce
Lila..Tarot???

mm:17,20,33,35,39,54,58,64,71,76
p.s. nie jestem uczona w matematyce

Lila..Tarot???

Lila...
..to powodzenia..i na tak żeby wyszło oczywiście dla pytania "czy wygram w totka" 
..to powodzenia..i na tak żeby wyszło oczywiście dla pytania "czy wygram w totka" 
klonek, można powiedzieć że rzut beretem od Lublina no może dwa rzuty 

A i jeszcze ostrzeżenie dla Pana Pasko. Na forum w wątku "coś dla poprawy humoru" złośliwe wcisnął Pan screamera. Miałem wtedy słuchawki na uszach, była druga w nocy i miałem łeb tuż przy monitorze.
Proszę złożyć samokrytykę, albo popadnie Pan w niełaskę!
Proszę złożyć samokrytykę, albo popadnie Pan w niełaskę!

To tzw Polska B
ale jak bym Ci powiedział ile zarabiaja w mojej miejscowości na pólnocy wielkopoplski
to niewiem która to Polska B
ale jak bym Ci powiedział ile zarabiaja w mojej miejscowości na pólnocy wielkopoplski
to niewiem która to Polska B
jeżeli chodzi o mnie to należę jak to określił kaczor do tzw. "ludzi mało zamożnych" którzy robią zakupy w biedronce 
frędzel jeden jakby miał rodzinę na utrzymaniu a nie kota to by inaczej patrzał na ceny

frędzel jeden jakby miał rodzinę na utrzymaniu a nie kota to by inaczej patrzał na ceny
lemoniadowy_joe: Tam gdzie padło ponad 300 mln to było w amerykańskiej loterii Mega Millions. W PowerBall też jest sporo do wygrania.
zapomniałem zrobić zdjecia do profilu bo pobiegłem kase odebrać szybko bo zamykali