Wpisy 2 578 624 – 2 578 723
20 lutego 2016 00:02 → 20 lutego 2016 09:11, 100 wpisów
Swoją drogą Rychfer fajny link tu wrzucił chyba ze dwie noce temu
o Rotszildach
Gostki podobno cały dług USA mogliby wykupić.
o Rotszildach
Gostki podobno cały dług USA mogliby wykupić.
Nie wiem Rychfer czy to czytasz czy nie
zadałeś pytanie co o tym sądzicie
otóż żeby mieć jako takie zdanie na ten temat trzeba mieć olbrzymią wiedzę ale
jedno tam rzucało się w oczy gostek który to wszystko opowiadał miał nastawienie
bardzo prorosyjskie i to już zapaliło u mnie czerwoną żaróweczkę.
zadałeś pytanie co o tym sądzicie
otóż żeby mieć jako takie zdanie na ten temat trzeba mieć olbrzymią wiedzę ale
jedno tam rzucało się w oczy gostek który to wszystko opowiadał miał nastawienie
bardzo prorosyjskie i to już zapaliło u mnie czerwoną żaróweczkę.
Ja miałem iść do pracy , ale stwierdziłem że jeszcze się napracuję w życiu
mnie pomału sen nachodzi ,moze jeszcze zasnę jakąś drzemkę zrobię
witam
wczoraj porazka nawet w mini
bolek
Turysta jedzie samochodem przez Rosję, grzeje ile droga pozwala, nagle zatrzymuje go drogówka.
- No, nieładnie panie kierowco, nieładnie, dwukrotne przekroczenie prędkości, musicie napisać pisemne usprawiedliwienie....
- Ale jak to? To nie mandat?
- Nie, nie, usprawiedliwienie. Pisemne. Po rosyjsku.
- Ale ja nie znam rosyjskiego!
- No to się musicie nauczyć.
Gość włożył w prawo jazdy 20 $ i podał policjantowi. Policjant wziął, otworzył i mówi:
- I wy mówicie, że nie znacie rosyjskiego? A tu już pół usprawiedliwienia żeście napisali...
- No, nieładnie panie kierowco, nieładnie, dwukrotne przekroczenie prędkości, musicie napisać pisemne usprawiedliwienie....
- Ale jak to? To nie mandat?
- Nie, nie, usprawiedliwienie. Pisemne. Po rosyjsku.
- Ale ja nie znam rosyjskiego!
- No to się musicie nauczyć.
Gość włożył w prawo jazdy 20 $ i podał policjantowi. Policjant wziął, otworzył i mówi:
- I wy mówicie, że nie znacie rosyjskiego? A tu już pół usprawiedliwienia żeście napisali...
eh moze wpadnie cos dzisjaj
Krzysztof 24 Podobna sytuacja rzecz ma miejsce w rosjii niemiec grzeje swoim BMW by sprawdzić ile wyciągnie a dowiedział się że w rosjii jeszcze nie wymyślono radaru Nagle wyskakuje z krzaków Saszka zatrzymuje go i mówi za co będzie mandat Niemiec zdziwiony ...ale zaraz zaraz jak to ? przecież nie macie radaru Szaszka woła kolegę z krzaków i pyta go ...jak on jechał ? a Wańka pokazuje ...wzzzzzzz a jak powinien jechać ? ...pyr pyr pyr
Dobra to jak wygram to kupię sobie plik mandatów i będę sobie je wypisywał za byle co
Już wiem nawet za co będzie 1-szy mandat Wlepię go swojej lubej za to że w rosole kluski krzywe
gabriel
jakaś parka na 14?
bonus padl ale checa
9-10 niema a 10-10 jest to mi przypomina twój numerek kiedy główna wygrana padala a wygranych 2 3 stopnia niebylo tak bylo 3 razy tobyly jaja dopiero ustawka
Kto pamięta grę twuj szczęśliwy bumerek
Szczur uzasadnij
Bylem po odbiur 1258zl w mini to co mam wprofilu jeszcze dwa losowania
1250 zl tyle zainwestuje wminilotka przez 50 dni od poniedzialku co losowanie po 20zakladow czyli kupuje 20 zakladow na 10 losowan az 5 razy tak zrobie przez 50 dni liczby wiadomo zapisze wstalych zestawach
1250 zl tyle zainwestuje wminilotka przez 50 dni od poniedzialku co losowanie po 20zakladow czyli kupuje 20 zakladow na 10 losowan az 5 razy tak zrobie przez 50 dni liczby wiadomo zapisze wstalych zestawach
I to za darmo
Dotam
Od poniedzialku szaleje przez 50dni po 20 zakladow co losowanie sledzcie moj profil