Wpisy 2 578 324 – 2 578 423
19 lutego 2016 18:42 → 19 lutego 2016 20:17, 100 wpisów
życie daje nam i tak popalić ,a zawiść do niczego dobrego nie prowadzi wręcz odwraca się przeciwko nam
HEY......
dusia masz racje co do zawisci i zycja tylko czasem czlowieka cos trafia jak widzi ze inni nic nie robia i maja dostaja a biedne dzieciaki nie maja ksiazek do nauki darmowego jedzenia w szkole czy tez jak dotrzec do szkoly itp juz nie ho do konca ze te od rowerow dostaja nie znosze darmozjadow ogolnie piszac odkad pis wygral cos ciagle w ich strone jeszcze bardziej i nie tylko w ich dzis senat zwiekszyl fundusz koscielny nic bym nie pial nie wkurzal sie gdyby to szlo na dzieci w szkolach szpitalach a nie dla kogos kto o zycju nie ma pojecja co to rodzina itp a dostaje za co?? na dodatek co laska niby ale od 100 np w gore rozne takie reki bo nie rece opadaja
dusia masz racje co do zawisci i zycja tylko czasem czlowieka cos trafia jak widzi ze inni nic nie robia i maja dostaja a biedne dzieciaki nie maja ksiazek do nauki darmowego jedzenia w szkole czy tez jak dotrzec do szkoly itp juz nie ho do konca ze te od rowerow dostaja nie znosze darmozjadow ogolnie piszac odkad pis wygral cos ciagle w ich strone jeszcze bardziej i nie tylko w ich dzis senat zwiekszyl fundusz koscielny nic bym nie pial nie wkurzal sie gdyby to szlo na dzieci w szkolach szpitalach a nie dla kogos kto o zycju nie ma pojecja co to rodzina itp a dostaje za co?? na dodatek co laska niby ale od 100 np w gore rozne takie reki bo nie rece opadaja
to moze na tyle po za liczbami bo mi jeszcze bana dadza lub mnie zaraz tutaj obroncy zjedza religia to zlo dobrze ze jest multi multi postaram sie nie wypowiadac na temat nie zwiazane z lottkiem choc z 2 strony gdyby nie tematy nie wygodne to by na czacie byly same liczby co za tym idzie malo wpisow szkoda gadac
Grajcie bo od 20 marca juz nie będzie Multi Multi
a jak juz cos piszesz to o fakty prosze bo to co piszesz przypomina twoja 6 w lottka
zbigniew oile jestes w mini puscilem sie z chybika czy wlasne na dzis lub pare losowan????
hej dziewcyny i chopaki...wolne 3 dni...
gram na chybika z braku czasu i nie dokładam...
islandorka
zbyniu jak mini?ileś zgarnął???
1238
islandorka wpis 2 577 502
dusia a co zrobić takie czasy...dziewczyny nawet na 5 potrafią przyjsc...
zbychu chybas ocipiał ja mam się tam cofac...gadaj...
dusia mamy taka szefową ze wsio saię robi w 5 minut...a ja dziś nie wyrobiłam na czas.. mimo ze poszłam godzine wczesniej...ręce opadają...
to do czasu pamiętaj nie masz 30 lat ,ja też chciałam zwojować cały świat i odbiło się na zdrowiu
hey senna islandorka dusia zbigniew brawa za 4/5 w mini chyba kolejny raz
objasnienia
zaraz scianam wlosy
3,4 cut hair
3 razy 4 =12 mi
28,2 imieniny romana wujka =56
zaraz scianam wlosy
3,4 cut hair
3 razy 4 =12 mi
28,2 imieniny romana wujka =56
dusia ja nie wojuję co zrobić tak pracują...
Ma wejść nowa gra i zastąpić Multi mam info z 1 reki
zbyniu masz znów 4/5???
w ciagu 2 tyg mialem 2 dni wolnego od pracy w nd dzis ost nocka a koles idzie jeszcze na 2 po ost pare h snu i 2 zmiana pewne jest ze bedzie tyral jak i ja 6 dni ten to ma zdrowie
wejdz na mój profil 1 zakład
zbychu 1100 z groszem? ja też chce...
dusia po to gram,ale na razie nie mam wyjscia wsie robimy po 10 h...
sprawdz moje stałe zestawy 1238zł islandorka wejdz i sprawdz
oj zbyniu ile chętnych nic ci nie zostanie...
islandorka jakie 1100
wiem mimo ze mam wydatki jak i on potrzeby jak kazdy powiedzialem nie a pytano sie mnie 800 zl na czysto kolega wezmie niech mu zdrowie dopisze
1238
ale jak do marca nie ogram multi to musze jechac na roboty do uk
bo mnie odstawicie na kase
bo mnie odstawicie na kase
zbyszek 5,14,24,30,38 ..................... 4/5 .......... 1 194 zł
zbyszek to do pracy nie idziesz? czy nie pracujesz???
islandorka a 3/5 widziałaś
zbyszek taka drobnica???
ide na wiadomości...bywajcie
3zmiana idę trafiłem wczoraj islandorka 1238 i 20 groszy w mini
megamocny jak ci idzie
dopiero wchodze do gry na powaznie
jak zawsze
bior sie od jutra
jak zawsze
bior sie od jutra
2 578 333. gryks76 2016-02-19 (19:19) SKANOW ewentu. niedaje JASNE
zbigniew oile jestes w mini puscilem sie z chybika czy wlasne na dzis lub pare losowan????
zbyniu to która wygrana i czy ciągle na chybika???
co wczorajszy kupon jest ważny do niedzieli może jeszcze co wpadnie
zchybika
ważne że od pażdziernika ciupie w mini ciągle i jak na razie jestem na plusie
Użytkownik 77777 dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
od poniedziałku gram 20 zakładów przez 50 losowań co dziennie zchybika za darmo za wczorajszą wygraną
od 22 02 2016 poniedziałek zaczynam grać przez 50 losowań liczby będą zapisane w stałych zestawach 20 zakładów co dziennie
senna a skąd ta pewnosc masz maszyne do podrozy w czasie czy jak
no bez kobiet byloby tragicznie to jasne jak slonce ale sa sytuacje gdzie kobiety sa nam nie potrzebne i na odwrot kobieta faceci sa nie potrzebni
ide zaraz kreslic zaryzykuje dzisiaj i zamiast trojki zrobie czworke a zamiast piatki szostke chinczycy sa przesadni i wszystko w pary lacza a ze to obecnie najstarsza cywilizacja na swiecie wiec moze cos w tym jest
Jaś wbiega do domu z wielkim pełnym worem.
-Jasiu, co ty tam masz?!
-Jabłka. odpowiada Jaś zadyszany.
-Skąd wziąłeś te jabłka?
- Od sąsiada.
-A czy sąsiad wie że je masz?
- Jasne przecież mnie gonił!
-Jasiu, co ty tam masz?!
-Jabłka. odpowiada Jaś zadyszany.
-Skąd wziąłeś te jabłka?
- Od sąsiada.
-A czy sąsiad wie że je masz?
- Jasne przecież mnie gonił!