Wpisy 2 574 631 – 2 574 730
15 lutego 2016 18:53 → 15 lutego 2016 20:22, 100 wpisów
anierski to troche zarozumiale pisac ze wszyscy kłamią, a ty jeden piszesz prawde
angierski, powiedziałabym , że we współczesnym
angierski, gdzie Cię rzucają błotem?
raczej nie, ja pamiętam atari, konsoli PS4 nie doświadczyłam jeszcze...a delikatną próbę obrazy w stosunku do ochoty wspólnego pożartowania potraktuję "delikatnie",.. bo inaczej to co Pan angierski pisał miałoby sens..ale w odniesieniu do angierskiego
jesli mnie zle odbierasz znaczy ze masz bardzo skrzywiony swiat
angierski hmm, myślę, że normalnie odbieram jak każdego człowieka, który czatuje..ja czatem nie żyje, męża nie poszukuję, a popisać sobie od tak, mogę z księciem i żebrakiem w każdym wieku(bez względu na płeć) jeśli jest kreatywnie i zabawnie.
angierski a no właśnie i tak myślę Cię dobrze odebrałam jak sam teraz pisałeś...dlatego postanowiłam i sama pożartować...acz się w pewnym momencie wystraszyłam, że czujesz się urażony żartami...jeśli nie to tylko się cieszyć
MoccaCaffe uwazasz ze wszystko tutaj jest na powaznie, oprocz kilku zartow z mojej strony?
angierski książę i żebrak to takie obcesowe określenie tego, że w sumie to dla mnie nie ma znaczenia kto, skąd, po co...byleby osoba była inteligentna a nie Ynteligentna
MoccaCaffe spoko ale porowywanie kogos do czegos powoduje ze ta osoba czuje sie jak to cos
dzikuska ocena to jest naprosszy sposob podniesienia sobie wlasnej oceny
Czujesz sie tak jak chcesz sie czuc..np na mnie nie mają wpływu oceny innych...jesli Ty czujesz sie zebrakiem to brak Ci pewnosci siebie,,skoro maja wplyw to to ktos napisze o Tobie
angierski a gdzie tak napisałam? nie nadinterpretowuj mnie , bo takie staranie się złapania kogoś na czymś bez powodu jest bez sensu , niepotrzebne.
I nie masz tam porównania do siebie raczej ogólnikowe określenie, co widać...będzie biednie jeśli wszystko będziesz brać do siebie i się doszukiwać czegoś czego nie ma ..albo jakakolwiek inna osoba
lada chwila jak u wielu z okruszka uzbiera się jakaś okazja do "czatowej kłótni"
I nie masz tam porównania do siebie raczej ogólnikowe określenie, co widać...będzie biednie jeśli wszystko będziesz brać do siebie i się doszukiwać czegoś czego nie ma ..albo jakakolwiek inna osoba
lada chwila jak u wielu z okruszka uzbiera się jakaś okazja do "czatowej kłótni"
MoccaCaffe nie ja nie mam powodu do klotni, ja tylko mowie jak jest mariusz max kolonko
ahhahaha
dobrze, że jeszcze ktoś mówi ..jak jest
witam
MoccaCaffe powiem tylko jedno ludzie oceniaja innych przez pryzmat wlasnej samooceny tylko tyle chcialem pwoiediec
Hmm angierski ale tak ogólnie piszesz czy jakoś do Naszej rozmowy? Jak się czujesz urażony , a ciągle mam takie wrażenie to nie wiem czemu...zazwyczaj tak jest jak ktoś..mówie, doszuka się czegoś czego nie ma(bo w sumie to nie wiem dlaczego miałbys coś tak odebrać, żarty?)
Wydawało mi się, że przez cały ten czas jakoś tak bym powiedziała...teoretyzowaliśmy wszyscy i dzikuska też? rozmawiając sobie(ja np. tak lubie i zazwyczaj dużo pisuję bądź rozmawiam, bo drugi człowiek to ciekawa rzecz..dla obserwatora jak ja)..no acz się obawiałam, że może jesteś delikatniejszym rozmówca, teraz tym bardziej się zastanawiam czy aby Ty o sobie nie..
Wydawało mi się, że przez cały ten czas jakoś tak bym powiedziała...teoretyzowaliśmy wszyscy i dzikuska też? rozmawiając sobie(ja np. tak lubie i zazwyczaj dużo pisuję bądź rozmawiam, bo drugi człowiek to ciekawa rzecz..dla obserwatora jak ja)..no acz się obawiałam, że może jesteś delikatniejszym rozmówca, teraz tym bardziej się zastanawiam czy aby Ty o sobie nie..
papasmerf
MoccaCaffe nie wiem czy tu ciekawych ludzi mozna znalezc, bylem w roznych miejsach w INTERNECIE i lepszych ludzi spotykalem, poprostu widze tu sztuke udawania nic wiecej i oczywiscie to o czym pisze, rzucanie blota w innych przez okreslanie niekoniecznie prawdziwych stanow
dzis wpadlo 5/10,4/10,2x 4/8,6/10
MoccaCaffe ja jestem przerwazliwiony i delikatny na tego typu zachowania
dzieki
A to ja nie wiem, nie lubie ogólnie oceniania w sensie, zawsze potem miałam wyrzuty sumienia zatem sobie odpuszczam od tamtego dnia, nigdy nie wiadomo co za kim stoi ..jaka przykra sytuacja "czy cus".
Z drugiej strony angierski nie pomyśleć sobie całkowicie nic też nie idzie...tak jak Ty teraz albo w rozmowie z dzikuską...inaczej człowiek by w ogóle nie reagował na drugiego człowieka(to już daleki wywód ale nadal odnośnie..)
Z drugiej strony angierski nie pomyśleć sobie całkowicie nic też nie idzie...tak jak Ty teraz albo w rozmowie z dzikuską...inaczej człowiek by w ogóle nie reagował na drugiego człowieka(to już daleki wywód ale nadal odnośnie..)
Krzysztof_24
Mam spadek 12 milionów dolarów w Niemczech aja musze 260 tys im wpłacić za papiery
moccacaffe
A i w latarnię widziałem jak wyrżnęła ale dzielnie ratowała swojego ukochanego
smartfona przed upadkiem
smartfona przed upadkiem
moja eks sie dzis odezwala na fejsie i mowi ze przepieprzyla zycie beze mnie
dobre i to
dobre i to
Gracz z STSu dla ominięcia ew. płacenia 10% podatku od wygranych ponad 2280zł zagrał 400 takich samych kuponów:
https://twitter.com/MateuszJuroszek/status/699257581857062912
https://twitter.com/MateuszJuroszek/status/699257581857062912
ale megamocny za to wali jak z armaty i byloby 3 do 3 z algierskim juz
musicie zaczac dawac dobre pewniaki
lorey upset inni tez laurcia ok
bo jak nie bede mial kapuchy to nie bede mogl byc starym plejbojem
lorey upset inni tez laurcia ok
bo jak nie bede mial kapuchy to nie bede mogl byc starym plejbojem
Dzien singla dzis
1952r 100 Polek rodzilo 362 dzieci w 2010 100 Polek urodzilo 129 dzieci bez wojny Polska wyginie
22,27,60,34,36,54,69,58,61
22,27,60
34,27,60
34,36,60
34,54,60
34,69,60
54,69,60
58,61,60
22,27,60
34,27,60
34,36,60
34,54,60