Wpisy 2 574 573 – 2 574 672
15 lutego 2016 18:35 → 15 lutego 2016 19:08, 100 wpisów
kupilem sobie jogurt z całą tablicą mendelejewa w sobie... mam nadzieje ze nic mi od tego nie urosnie wiecej niz mam
te 6 jest kuszące w sumie... ale u mnie mam 10 w zestawie...ech no już więcej dziś nie wysyłam, dzikuska poproszę przeciek jutro, pewniaczka jakiegoś jak będziesz, użyczysz i trafi to będę wdzieczna
do takich ludzi ktorzy oszukuja siebue i mowia nieprawde o sobie
oj Pappi... Ty to jesteś...jeszcze napisz, że złoty łańcuch na szyji w stylu latino litwino nosisz...
dzikuska dzieeeeki zatem!
latwo udawac kim sie nie jest, bo jakby powiedzieli prawde byliby umoczeni
angierski ,,, łapiesz tutaj wszystkie wpisy o co tutaj piszą co ?
bo ja mam już kogiel mogiel z większości wpisów
bo ja mam już kogiel mogiel z większości wpisów
normalnie z Was
no tak, smerfny HIT
Na pieńku..jakby się w rzeczywistości znali, to może i możnaby na pieńku..echh, miło popisać rozumiem, przy okazji typowania liczb..ale żeby zaraz żyć czatem i kłócić się o nie wiadomo co..czy nie lubić. W sumie można z kimś nie pisać- taka niekończąca się zaleta przestrzeni w sieci. Nieboraczki pociesze Was ja Was Wszystkich lubię
angierski, wszyscyśmy boty
anierskiemu chodzi o to ze ludzie na mp tworzą alternatywną rzeczywistosc
bot, jak nic
ręcznie, ręcznie...a nikt nie widzi..
ręcznie, ręcznie...a nikt nie widzi..
ręcznie to Ty bocie angierski co innego robisz
dzikuska nie to jest taki film ktory leci bez konca i ty w tym filmie grasz jak leci
anierski to troche zarozumiale pisac ze wszyscy kłamią, a ty jeden piszesz prawde
angierski, powiedziałabym , że we współczesnym
angierski, gdzie Cię rzucają błotem?
raczej nie, ja pamiętam atari, konsoli PS4 nie doświadczyłam jeszcze...a delikatną próbę obrazy w stosunku do ochoty wspólnego pożartowania potraktuję "delikatnie",.. bo inaczej to co Pan angierski pisał miałoby sens..ale w odniesieniu do angierskiego
jesli mnie zle odbierasz znaczy ze masz bardzo skrzywiony swiat
angierski hmm, myślę, że normalnie odbieram jak każdego człowieka, który czatuje..ja czatem nie żyje, męża nie poszukuję, a popisać sobie od tak, mogę z księciem i żebrakiem w każdym wieku(bez względu na płeć) jeśli jest kreatywnie i zabawnie.
angierski a no właśnie i tak myślę Cię dobrze odebrałam jak sam teraz pisałeś...dlatego postanowiłam i sama pożartować...acz się w pewnym momencie wystraszyłam, że czujesz się urażony żartami...jeśli nie to tylko się cieszyć
MoccaCaffe uwazasz ze wszystko tutaj jest na powaznie, oprocz kilku zartow z mojej strony?
angierski książę i żebrak to takie obcesowe określenie tego, że w sumie to dla mnie nie ma znaczenia kto, skąd, po co...byleby osoba była inteligentna a nie Ynteligentna
MoccaCaffe spoko ale porowywanie kogos do czegos powoduje ze ta osoba czuje sie jak to cos