Wpisy 2 574 545 – 2 574 644
15 lutego 2016 18:21 → 15 lutego 2016 18:58, 100 wpisów
jeżeli On już np. nie potrzebuje to może i tak...
dla większości, byłoby inaczej gdyby świat się na nich nie budował....
trzeba budować wspólnie, wzajemną przyjaźń do siebie, zrozumienie, wspólne cele, a nie oglądać się na innych (kochanków i kochanki, spódnice młodsze, sprytniejsze)jak coś w życiu nie gra, i z byle powodu,.. mimo np w wielu przypadkach wcześniejszych deklaracji, uciekać...może wtedy byłoby między ludźmi inaczej i ja sama oglądałabym więcej np. fajnych dziadków trzymających się za rączki jako wieloletnie małżeństwa czy pary...ot smutne..no ale dosyć...w mapki, liczby trzeba, zabawić się typowaniem...
dzikuska...ale lepszy niż tu kiedyś "przeciek" ? bo jak przecieki to takie wiesz pewniaki....
dzikuska ma przeciek ze zlewu, musi go zebrac i odlac do miski
jedz do gazety wyborczej i powiedz to dziennikarzom bedziesz slawna
Ja dam 10
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
47
79,80
52,53
25,26,27
26,27,28
55,56,57,58
10 , 45 , 49 , 47 , 36 ,53 , 18 , 59 , 52 , 65
47
79,80
52,53
25,26,27
26,27,28
55,56,57,58
10 , 45 , 49 , 47 , 36 ,53 , 18 , 59 , 52 , 65
dzikuska tutaj uwierz kariery nie zrobisz, nawet jakbys podawala 100% pewniaki
ponieważ typowałem w meczu
Pogoń-Korona 1X
więc Pogoń przegrywa już 0-2
Pogoń-Korona 1X
więc Pogoń przegrywa już 0-2
kupilem sobie jogurt z całą tablicą mendelejewa w sobie... mam nadzieje ze nic mi od tego nie urosnie wiecej niz mam
te 6 jest kuszące w sumie... ale u mnie mam 10 w zestawie...ech no już więcej dziś nie wysyłam, dzikuska poproszę przeciek jutro, pewniaczka jakiegoś jak będziesz, użyczysz i trafi to będę wdzieczna
do takich ludzi ktorzy oszukuja siebue i mowia nieprawde o sobie
oj Pappi... Ty to jesteś...jeszcze napisz, że złoty łańcuch na szyji w stylu latino litwino nosisz...
dzikuska dzieeeeki zatem!
latwo udawac kim sie nie jest, bo jakby powiedzieli prawde byliby umoczeni
angierski ,,, łapiesz tutaj wszystkie wpisy o co tutaj piszą co ?
bo ja mam już kogiel mogiel z większości wpisów
bo ja mam już kogiel mogiel z większości wpisów
normalnie z Was
no tak, smerfny HIT
Na pieńku..jakby się w rzeczywistości znali, to może i możnaby na pieńku..echh, miło popisać rozumiem, przy okazji typowania liczb..ale żeby zaraz żyć czatem i kłócić się o nie wiadomo co..czy nie lubić. W sumie można z kimś nie pisać- taka niekończąca się zaleta przestrzeni w sieci. Nieboraczki pociesze Was ja Was Wszystkich lubię
angierski, wszyscyśmy boty
anierskiemu chodzi o to ze ludzie na mp tworzą alternatywną rzeczywistosc
bot, jak nic
ręcznie, ręcznie...a nikt nie widzi..
ręcznie, ręcznie...a nikt nie widzi..
ręcznie to Ty bocie angierski co innego robisz
dzikuska nie to jest taki film ktory leci bez konca i ty w tym filmie grasz jak leci
anierski to troche zarozumiale pisac ze wszyscy kłamią, a ty jeden piszesz prawde
angierski, powiedziałabym , że we współczesnym
angierski, gdzie Cię rzucają błotem?