Wpisy 2 570 452 – 2 570 551
11 lutego 2016 13:17 → 11 lutego 2016 13:59, 100 wpisów
jakiś kęciarz z kęt wyciongnoł w mini 87 tys. grał na system 10 to chyba zbigniew był???////
ale majac juz jedna liczbe mozna przynajmniej grac progresja albo poprostu dodac ja do kazdego zakladu aby zwiekszyc wygrane
mini mini a nogi ma jak u świni
jakiego batona nielubi pedofil???
no wiesz?
pawełka z adwokatem
masterszef ,,, nawet nie wiem co to jest pedofil na pewno nie normalny
Czesc mam do was pytanie: W jakiej grze jest największa zansa na wygranie 1000zł?
ale gry takie jak lotto czy mini to tylko i wylacznie szczescie
angierski, można ale raczej przy niewielkich wygranych pokroju 4,8,12,20 zł
PapaSmerf no trzeba wybrac optymalny wariant prawdopodobienstwo * wygrana
angierski multi sporo wygranych ale mała wysokość na drugim miejscu dałbym mini
no wlasnie, a jednak prawie ze codziennie ktos trafią główną wygraną
keno, multi plus, multi, mini, ekstra pensja, kaskada, lotto plus, lotto
angierski w keno jeszcze nie gralem , boje sie ze mnie wciagnie za bardzo i wydoi z kasy
keno podobne do multi w dodatku co 5 minut, emocje jak na grzybach
e tam, fajne jest keno, tylko trzeba byc szybki blyskotliwy i miec dobre siedzenie
napisze program na komorke zeby na biezaco podpowiadal liczby, bez patrzenia w ekran
bo tam jest cos charakerystycznego w tej grze - ze zadne programy nie pomoga, ale mozna to obrocic na korzysc
w keno mozna szybciej wygrac, w multi wygrana moze przyjsc za 10 lat
EstyMy gdziekolwiek Jesteś i ktokolwiek Cię widział ja Serw pozdrawiam Cię serdecznie i pamiętam mój że uwielbiasz
no jasne ze mozesz, ale nie licz odrazu na wygrane bo po kazdej wygranej danego zestawu trzeba go zmienic
Zaraz cyrk zaraz kabaret
71,25,66na sucho
angierski ok, tylko najbardziej wkurzaja te dziadki i babki co sie kreca co chwile i skupic sie nie mozna na liczbach
PapaSmerfie w keno gra się jak w mm co prawda jak wejdziesz w mapki zobaczysz że częste są powtórki i ciągi także warto oddać na 15 losowań 7 np i przeważnie się zwróci a bywa że 1500pln się trafi
PapaSmerf wiem, a czasami jest kolejka i trafisz cos i nie wyslesz