Wpisy 2 570 152 – 2 570 251
11 lutego 2016 00:01 → 11 lutego 2016 06:57, 100 wpisów
i co wazne heterogenicznosc jest duza te same wzory na kazda ilosc liczb typowanych
Dobry wieczór
Gdzie się podziewa krzysio panie?
Gdzie się podziewa krzysio panie?
jakiś pafty opracowuje supr system super liczby , może będzie gitara
a parę lat temu 6, kolega z liceum trafił, nieźle się ustawił od tego czasu
taki zasiłek na pewno zasili ,, jeśli ktoś rozsądnie podejdzie do tego
mądry chłopak udało mu się, ma szczęście nie tylko do pieniędzy
witam państwatylko 2/5 w ex przekrencie 5 zł qurwa
GABRIEL recepta jest prosta grac swoje liczby wcześniej czy później przyniosą efekt
nic nie idzie wygrać wpłacasz dwie dyszki wyciongasz 5 zeta albo nic
i tak wkoło macieju
doktor2p Rozumiem czyli widzę to tak że właśnie mnie chowają a ja leże w trumnie trzymam radyjko i podają że właśnie padły moje w końcu cyferki
to podaj doktorze jakom recepture na dziś w postaci dobrych zdrowych liczb
i jakąś osłonke na te liczby coby byki tees nie zoobokowały
chyba zmienię doktora byłem u jednego kazał mi dla zdrowotności pić z rana i na wieczór lampkę koniaku Poszedłem do niego do kontroli zawiany a on na mnie że tylko lampkę kazał no góra dwie ....a nie przewidział że ja lubię się leczyć też prywatnie
ha hajeszcze się im nie przyglądałem ale tak na sucho 69,70,71
Panie doktorze trójki mnie nie kręcą a nad trójkącikami to od dawna się zastanawiam
Dobrze to ja jutro przyjdę do kontroli ile się należy za wizytę ?
nie no dsajcie jakom 5 multi na dziś bo już pół renty wczora poszło na buty i chlyb zostało 150 do końca miecha jak żyć panie prezydencie jak żyć
jakom prace jo na rencie
masterszef trzeba zerknąć w ustawy ponoć rencista może coś dorobić
i to jeszcze z najniższej ok.600 zł ociupanom do 330 zł mam siąść i płakać wygrać nie idziew
Panie doktorze niech Pan coś poradzi czy Pan nie widzi nagłego przypadku ?
nie litujcie sie, on udaje bide, żeby od was wyciagnąc liczby. "masterszef" potrafił napisać wziąć sie za robote nie potrafi???? Pewnie byscie sie zdziwili w jakim zawodzie pracy=uje