Wpisy 2 568 822 – 2 568 921
9 lutego 2016 13:26 → 9 lutego 2016 13:58, 100 wpisów
ostatnio 5/5 wygralby same jedynki puszczając echh (czy tam z jedna poza)
dziś pewnie -6i -9 albo -5 i -6
dokładnie Panowie wypadną 1 i 2
dziś losujący ustanie i powie, ze maszyna ssac nie chce
jacek1981
gorzej jak on zacznie ssać
jacek1981
25,66,71 na sucho
zbigniew_q dobry zestaw
Torsan jak po wczorajszym losowaniu przeszlo ci
sony71
a torsan sobie pluł w brode te stałe?
71
to ja po miniprawie codziennie bym się nie podniosła a zwłaszcza po wczorajszych 7 tysiacach
MoccaCaffe mowisz o tych wygranych tyle wygralas moze cos pokazasz w ramach dowodu
PapaSmerf przecież pisze o stałych i braku wygranych z powodu niewysylania...co tak sobie przekręcasz? Już Ty nie dopowiadaj
torsan no ja w stałych tez nie...dlatego mimo, ze smutno, ze się nie wysyła(ile to kasy by się wydało) to eee..nic tam(choć nie przeczę , że miło byłoby)
Torsan kiedy kupujesz w mini 10zakladow 10losowan kieca moze cos ci da
PapaSmerf...akto by wysyłał stałe zapisane zakłady...? kiedy niektórzy mają i po 50 w multi na jeden dzień czy nawet w mini z mniejsza stawka, w stalych mini sa systemowe.... nie wiedziałabym który trzepać na co dzień hahahaaha
MoccaCaffe to jaki jest sens tych stalych zakladow, zeby wlasnie okazalo sie ze sie z nich cos trafiło i przezyc zawód ? nie wiem co gorsze wtedy zawod milosny czy swiadomosc typowania wygranej na sucho
Torsan to pus dzis kieca ci moze da
PapaSmerf... ale coś tam wstawie jak wygram...a zakłady możesz u mnie na profilu zobaczyć...jak poprzeglądasz ..i niech będzie jak coś wygram wstawię tylko 10/10 nie wiem kiedy wygram..no i w mini sporadycznie gram 5/5 jak wygram nie wstawie ale 4/5 czy 4/6 wstawie(jak na system uzbieram) i wstawie z multi albo nawet i mniejsze. Napisałam moje typy na dziś jak wygram wstawię Ci dowód hahahahha
PapaSmerf dla mnie sens jest inny, mam łatwość w razie chęci wysłania sprawdzenia co ostatnio chodziło i weszło.... mogę łatwiej wytypować to co chce wysłać unikając powtórek a i jakoś tak miło i motywująco niekiedy jest sobie zerknąć pomyśleć " trafiłabym" może dziś wyśle....
dusia
wujek74
wujek74
PapaSmerf nie sądzę , nie płacze realnie nad brakiem wygranej, dobrze, że jeszcze mi został element zabawy inaczej...płakałabym po myśle już naprawdę wydanej fortunie...(swoja droga zabawne..może lepiej odkładać w skarpete)
torsan będziesz w fartuszku nago biegał ?
witam wszystkich
wczoraj tylko 4/8 i 2
torsan
MoccaCaffe dobrze że, masz takie podejście..e tam w skarpetce myśle ze chociaż to życie marzeniami przez te parenascie minut za średnio 2,50 jest tego warte
dusia
PapSmerf..wielu ludzi ma wiele marzeń i celów za te 2,50... aż przerażające
dotam papaSmerf, moccaCaffe
wujek74 a tu 22 plus wypadnie hahaha
Krzysztof_24
MoccaCaffe chyba lepiej wydac te 2,50zł na szanse spelnienia marzen niz np 5zł na probe uszkodzenia watroby tanim winem z biedronki
PapaSmerf to prawda, nie pale i nie piję, na czekolade mało kiedy wydaję...zatem jest na lotka
2 minuty
torsan fortune zaoszczędzasz