Wpisy 2 568 808 – 2 568 907
9 lutego 2016 13:18 → 9 lutego 2016 13:55, 100 wpisów
Torsan
Moccacaffe
Moccacaffe
tytoniasz12
AlbinLotto
AlbinLotto
to teraz tylko wygrywamy?
już mogliby te nagrania puścić
cześć BEATA29
podałęm liczby na www
podałęm liczby na www
Torsan na 14 wyslales ?
MoccaCaffe
torsan a Ty jakie wysyłasz?
BEATA29
czyli skombinowany taki zestaw?
może jest w tym metoda
ostatnio 5/5 wygralby same jedynki puszczając echh (czy tam z jedna poza)
dziś pewnie -6i -9 albo -5 i -6
dokładnie Panowie wypadną 1 i 2
dziś losujący ustanie i powie, ze maszyna ssac nie chce
jacek1981
gorzej jak on zacznie ssać
jacek1981
25,66,71 na sucho
zbigniew_q dobry zestaw
Torsan jak po wczorajszym losowaniu przeszlo ci
sony71
a torsan sobie pluł w brode te stałe?
71
to ja po miniprawie codziennie bym się nie podniosła a zwłaszcza po wczorajszych 7 tysiacach
MoccaCaffe mowisz o tych wygranych tyle wygralas moze cos pokazasz w ramach dowodu
PapaSmerf przecież pisze o stałych i braku wygranych z powodu niewysylania...co tak sobie przekręcasz? Już Ty nie dopowiadaj
torsan no ja w stałych tez nie...dlatego mimo, ze smutno, ze się nie wysyła(ile to kasy by się wydało) to eee..nic tam(choć nie przeczę , że miło byłoby)
Torsan kiedy kupujesz w mini 10zakladow 10losowan kieca moze cos ci da
PapaSmerf...akto by wysyłał stałe zapisane zakłady...? kiedy niektórzy mają i po 50 w multi na jeden dzień czy nawet w mini z mniejsza stawka, w stalych mini sa systemowe.... nie wiedziałabym który trzepać na co dzień hahahaaha
MoccaCaffe to jaki jest sens tych stalych zakladow, zeby wlasnie okazalo sie ze sie z nich cos trafiło i przezyc zawód ? nie wiem co gorsze wtedy zawod milosny czy swiadomosc typowania wygranej na sucho
Torsan to pus dzis kieca ci moze da
PapaSmerf... ale coś tam wstawie jak wygram...a zakłady możesz u mnie na profilu zobaczyć...jak poprzeglądasz ..i niech będzie jak coś wygram wstawię tylko 10/10 nie wiem kiedy wygram..no i w mini sporadycznie gram 5/5 jak wygram nie wstawie ale 4/5 czy 4/6 wstawie(jak na system uzbieram) i wstawie z multi albo nawet i mniejsze. Napisałam moje typy na dziś jak wygram wstawię Ci dowód hahahahha
PapaSmerf dla mnie sens jest inny, mam łatwość w razie chęci wysłania sprawdzenia co ostatnio chodziło i weszło.... mogę łatwiej wytypować to co chce wysłać unikając powtórek a i jakoś tak miło i motywująco niekiedy jest sobie zerknąć pomyśleć " trafiłabym" może dziś wyśle....
dusia
wujek74
wujek74
PapaSmerf nie sądzę , nie płacze realnie nad brakiem wygranej, dobrze, że jeszcze mi został element zabawy inaczej...płakałabym po myśle już naprawdę wydanej fortunie...(swoja droga zabawne..może lepiej odkładać w skarpete)
torsan będziesz w fartuszku nago biegał ?
witam wszystkich
wczoraj tylko 4/8 i 2
torsan
MoccaCaffe dobrze że, masz takie podejście..e tam w skarpetce myśle ze chociaż to życie marzeniami przez te parenascie minut za średnio 2,50 jest tego warte
dusia
PapSmerf..wielu ludzi ma wiele marzeń i celów za te 2,50... aż przerażające
dotam papaSmerf, moccaCaffe