Wpisy 2 567 304 – 2 567 403
7 lutego 2016 20:35 → 7 lutego 2016 21:14, 100 wpisów
ja na EP typuję cały czas ten sam zestaw i jak na razie nic konkretnego nie padło
no tak z tym też się liczę ale może kiedyś choć satysfakcja będzie że się trafiło
rozklad normalny gausa - niektore kombinacje padaja czesciej kosztem drugich ktore wpadaja rzadziej albo wogole
krasnalka czytam ze u ciebie tez słabo ja w typowaniu wreszcie 5/5 i nie wysłane
krasnalek
niby mam kilka trafnych liczb tylko zawsze ich porozwalam po kuponach i jest d.........
ja zawsze po przerwie coś trafiam bo nic nie kombinuję tylko w ciemno kreślę i na zadne mapki nie patrzę
oj ciężko się przyzwyczaić ale lepsze to niż siedzenie w domu cały czas przeglądam ogłoszenia może co się lepszego trafi
ja teraz malo siedze nad liczbami wogole sie tym nie interesuje mam wiecej czasu
prawda jest taka ze mozg analizuje duzo wiecej informacji niz komputer, ale komputer sie nie myli
prawda jest taka ze mozg analizuje duzo wiecej informacji niz komputer, ale komputer sie nie myli ,, i się nie męczy
ja dziś se wytypowałam w keno na sucho
2,3,4,5,6,7,8,9 ale patrzę że mała bym zarobiła raczej wtopiła
2,3,4,5,6,7,8,9 ale patrzę że mała bym zarobiła raczej wtopiła
ts oddaj miliony i te nasze drobne
bom wsciekły
bom wsciekły
witam mp i elite elit
grypka mnie dopadła
lecze sie wit c + cebulka i miodzik
grypka mnie dopadła
lecze sie wit c + cebulka i miodzik
krasnalek Nimi grałem i :3/8 4/8 0/8 0/8 1/8 1/8 2/8 6 zł w plecy,dzisiaj mi nie dali
a ja dziś z 73,79i 17,39
zobaczymy
zobaczymy
73 i79 chciałam obstawić z podwojna stawka ale pewnie jeszcze nie padna, buuu
Witajcie Wszyscy
krasna brajan greg angierski dziki lewy
dzikuska gosia mercedes no i reszta mp
dzikuska gosia mercedes no i reszta mp
wasyl-piaskicholera,toć to świńska grypa,bo jak grzaniec ci nie pomógł to już po tobie,w łóżku 14 dni
capuczinko
krasnalek wasyl-piaski
Brjan
Brjan
MoccaCaffe czesc
brajan ja 3 dzien zdycham nawet %%% nie pomagają ino spie i spie
pewnie zapadnem w spiączkę zimowa
pewnie zapadnem w spiączkę zimowa
mercedes1313 wrzuc 4 bieg po wygrana
12 31 35 51 73 takie typy a co z tego bedzie juz za chwile sie dowiem
krasnalka jak wygrywam ,to dużo,mam kilkanaście zakładów,jak mi nie idzie 3 zakłady kontrolne,jak nie trafione,to odpuszczam i czekam 1 godzinę
MoccaCaffe chcialbym ale narazie to caly czas na wstecznym i ze strata (