Wpisy 2 567 276 – 2 567 375
7 lutego 2016 20:26 → 7 lutego 2016 21:03, 100 wpisów
angierski a ja dalej myślę że żaden program mi nie pomoże jak moje szczęście poszło na urlop
oj tak i
krzysztof Pasko go zablokował dostałam taką wiadomość od samego guru
krasnalek
no to masz juz spokoj z nim
krasnalek moze to matematyka tylko ze nie trafiasz ostatnio nic - musi sie to zrekompensowac
angierski >> wiesz co to jest lotto i liczby prawdopodobieństwa ,,, to nie takie proste z tośkiem , rezyko istnieje ...
krasnalek chcialabys byc ciagle na plusie ale nie wiem czy sie tak da
u mnie tylko raz 7/10
regula jest taka ze 30 % bierzemy reszte na granie, ale wiadomo jak malo sie wygra to pozniej przegra
jestem ciekawa czy w tych typowaniach co podaje Emeryt na EP miał coś konkretnego choć raz
ja na EP typuję cały czas ten sam zestaw i jak na razie nic konkretnego nie padło
no tak z tym też się liczę ale może kiedyś choć satysfakcja będzie że się trafiło
rozklad normalny gausa - niektore kombinacje padaja czesciej kosztem drugich ktore wpadaja rzadziej albo wogole
krasnalka czytam ze u ciebie tez słabo ja w typowaniu wreszcie 5/5 i nie wysłane
krasnalek
niby mam kilka trafnych liczb tylko zawsze ich porozwalam po kuponach i jest d.........
ja zawsze po przerwie coś trafiam bo nic nie kombinuję tylko w ciemno kreślę i na zadne mapki nie patrzę
oj ciężko się przyzwyczaić ale lepsze to niż siedzenie w domu cały czas przeglądam ogłoszenia może co się lepszego trafi
ja teraz malo siedze nad liczbami wogole sie tym nie interesuje mam wiecej czasu
prawda jest taka ze mozg analizuje duzo wiecej informacji niz komputer, ale komputer sie nie myli
prawda jest taka ze mozg analizuje duzo wiecej informacji niz komputer, ale komputer sie nie myli ,, i się nie męczy