Wpisy 2 563 913 – 2 564 012
4 lutego 2016 17:26 → 4 lutego 2016 18:57, 100 wpisów
w mini trafilem pare razy 3 nawet bym powiedzial ze lepiej mi szlo niz w multiku
Mocca wiem, czaje baze tylko chodzilo mi o to przeczekanie na czym mialoby polegac
krasnalek ...no dokładnie
PapaSmerf to jesteś z tych czujących akurat te gre..ja prędzej trafiałam w euromillions niż w mini ahahhaha
PapaSmerf to jesteś z tych czujących akurat te gre..ja prędzej trafiałam w euromillions niż w mini ahahhaha
PapaSmerf achaaa..no to zwyczajnie obstawiaj tylko jedna liczbe poczekaj z losowanie czy dw i wysylaj zestaw dopiero , który Ci się czuje czy czul..a tak tylko jeden numerek obstawiaj, tzw pewniaczka
krasnalek to jakby trafil, oplacaloby się
cała kwota była dzielona na 10 osób wtedy nie tracisz tyle kasy
Mocca a w sumie to gram dopiero od 8 stycznia bierzącego roku, wiec jakis progres jest ale i tak ciagle improwizuje
ostatnio w horoskopie byly moje szczesliwe liczby w jakiejs gazecie Przyjaciolka czy cos , byly 4 liczby i 3 trafilem w mini
PapaSmerf to gratuluje bo ja jeszcze nie wygrałam ile wydalam, brakuje mi cierpliwości by pozostawać w niezmienionych zestawach i np. 1/1 albo 2/2 ..ale to się zmieni musze oszczedzac teraz bo pieniazkow mniej i nie ma co ich dokarmiać jeśli się ze mna dzielic więcej nie chcą...no może 2/2 obstawie niekiedy i hmm 1 na 6 razow 5/5? nie wiem jeszcze
krasnalek ja nie mam z kim grac tylko ja mam tak nierzeczywiste marzenia hahahah
krasnalek ja nie mam z kim grac tylko ja mam tak nierzeczywiste marzenia hahahah
Mocca zamiast isc pic pod budą albo kurzyć faje to wole puscic lotka
ja to samo do rodziny cwierkam jak na mnie krzywo patrza...
nom i jesteśmy milionerami do wieczora
mi nie, stapam dość twardo, chciałabym wynagrodzić grzechy duszy, pomogłabym wielu osobm i na konto bym czesc dala...zeb roslo wlasnie ku celom pomocy innym z odsetek procentow i częściowo z kasy, zylabym wygodnie ale postarałabym się o prace odpowiednia dla mnie i pomogłabym bliskim( CZYLI JAK KAZDY PEWNIE) ...ale nie odbije mi..także jak się boicie podzielcie się ze mna..bo chciałabym dużo w zyciu jeszcze zdzialac -->głosujcie na mnie hahahahahahah
PapaSmerf.. zobaczysz i pewnie wiedzieć nie będziemy..a jak wygrasz wygraj potem systemami i dla Nas hahahahaha
Mocca a jednak zdam system na mini ale z 6 za 7,50
mam już liczby
mam już liczby
kurczę mam jakies swoje liczby wybrane z rana a gdyby tak je puscic
ale co 5 minet losowanie i t budzie trzeba siedziec i czekac na wyniki ?
krasnalek za Ciebie i Twoja wygranai oby nikt nie zapeszył
Hmm, Pan Pasko ostatnio odpisywał, że zastanowi się nad szwedzkim lotto ciekawe..czy robi mapeczki
na początku się zastanawiałam nad tymi mapkami czy o aby potrzebna rzecz..ale chwilami się przydają
podobne cos jak ta strona robilem na zaliczenie PHP na studiach
krasnalek ja bym na mini dziś wyslala takie 26,16,19,22,27,34/39 ciekawe
z tym ze wtedy tematem było system do klasyfikacji uczestnikow na prawo jazdy
PapaSmerf ja nigdzie nie mogę mapek od szwedzkiego znaleźć... dlatego pisałam do Pana Pasko a irlandzkie hmm, średnio łatwe ...no i koszt!! szwedzkie jest jak mini płatne a masz 7 liczb spośród 35 !! raz wygrałam 200 zeta i kilka razy mniejsze (mapki by pomogły...już chciałam sobie tworzyć w excelu ale Paskowe mi się podobają jakoś)
krasnalek i dlatego wygrasz...pamiętaj, że poza 10 systemowymi czuja mam na mini średniego co drugi dzień , a skoro ja nie wysyłam a Ty tak...to dziś wygrasz!!
Mocca jakbys miala cynk o tych mapkach to daj znać też chętnie rzuce okiem
krasnalek daj znac jak wygrasz 5 ...nie mam za złe jak napiszesz, ze nie wygrałaś ile wygrałaś tylko daj znać, że cokolwiek wygrałaś hahahaha
Mocca masz to jak w banku od razu po losowaniu ogłoszę na forum
PapaSmerf za to sa mapki od 49s ..euro, powerball(dziad który mi zablokowal wyslanie liczb jak się ludzie rzucili na strone z lotkiem by wyslac powerballa)
chciałabym szwedzkie a cynk hmmm, spoglądaj na mapki paskowe na dole masz odnośnik do zagramanicznych gier z mapkami
chciałabym szwedzkie a cynk hmmm, spoglądaj na mapki paskowe na dole masz odnośnik do zagramanicznych gier z mapkami
Aż zerknę, bo ostatnio nie patrzyłam może Pan Pasko się ścisnął i są ...
krasnalek, zawału dostaniesz, moja Babinka kupiła i wcina też
bylem juz na tych mapkach raz jakos przypadkowo wlazłem, no bede na pewno czujny a powiedz gdzie mozna zagrac w to lotto bo chyba nie w naszej budzie TS ?
WitamTak się rozpisałem na FB,że zapomniałem o pączkach . Smacznego
PappaSmerf różnie często się źle czuję i nie mogę pod kolekturą stać ..a zatem korzystam z seci
http://www.citizengo.org/pl/32162-list-otwarty?tc=fb&tcid=19552586
Taka Polonia ))? To dlaczego nie wraca do tego gniazda? Nie uważam,że ktoś obraża Polaków, choć przyznam jestem anty do tej sytuacji politycznej w PL. Nie podpiszę.