Wpisy 2 563 815 – 2 563 914
4 lutego 2016 16:42 → 4 lutego 2016 17:27, 100 wpisów
grzes500 ?? co chcesz obczajać?
Hmm kiedyś bym napisała "no pomóżmy, trzeba sobie pomagać, czemu nie...a teraz sobie myślę...to jakies żarty? " grzes500 to LOTEK wiesz "szczęście i pech" nikt Ci niczego nie zagwarantuje... ile Nas tyle kombinacji i liczb i nikt pewnych nie ma ..także strzel co Ci się wydaje..najlepiej 2/2 albo 1/1, a może uzbierasz czasami coś (szczerze)
MoccaCaffe
"seven udowodnij ;P"
kuponów już nie mam - 20 minut po losowaniu już kasiorkę przytulałem
ale weszły mi moje 01,11,34, Twoja 52 i Roberta 15 i 56 co prawda porozrzucane ale ogólnie jestem zadowolony
"seven udowodnij ;P"
kuponów już nie mam - 20 minut po losowaniu już kasiorkę przytulałem
ale weszły mi moje 01,11,34, Twoja 52 i Roberta 15 i 56 co prawda porozrzucane ale ogólnie jestem zadowolony
seven to teraz Ty pomóż nowemu i Nam mi teraz liczb brakuje i myśle nad jakimiś...
koledzy pomozcie obczaic temat wczoraj weszło mi 5 z 10 i dlaczego tylko 4zl?
MoccaCaffe
mi wychodzi :02,06,10,12,29,40 no i moze 69 - jak to widzisz ??
mi wychodzi :02,06,10,12,29,40 no i moze 69 - jak to widzisz ??
pewnie przygnieciony tymi popaczkowymi walizami
12,29,40 może reszta dla mnie niewidoczna
grzes500 wejdź na strone lotto tam jest rozpiska ile placa... takie stawki ustalone...z góry
grześ mi w typowaniach na sucho wpada 8/10 i 9/10
a w realu dupsko
a w realu dupsko
seven ale jedna bądź 2 z nich nie wpadna ahhahahah...tylko jeśli już w ogole ktores to te
i 40 mozliwe
seven jakos nie widza mi się liczby na wieczor
Papi no wlasnie ...a ja tak na nia i 13 liczylm kiedyś hahahah
to potem i ja proszę hyhhy
bo mam naprawdę jakiś widokowy rozgardiasz i ni nie czuje z liczb, tzn czuje ale za dużo hahahaha
a tu bryknie 53
MoccaCaffe przykasiłem więc malutki systemik puszczę
z liczb 2,6,10,12,29,40,69 - zobaczymy czy coś się uda
z liczb 2,6,10,12,29,40,69 - zobaczymy czy coś się uda
69 może ale hmm pewnie będzie 79, 2 i 6 bym wywalila..(może ale raczej nie), może pasc 25,26
ja tam bym poatakowala jakiegoś "paczka"lezacego obok
20? NOŁ ..29 MOZLIWE takie fluidy...usmiechala się do mnie ale chyba nie..chociaż ..no kurcze na wieczor dziś ciężko wymyslic...chyba się zastanowię nad mini i duzym
grajcie system w mini prędzej wygracie
seven tylko znaczek Ci się zmienil przy nicku
PapaSmerf bierz
dziś coś w radju zaslychnelam audycje o nalogach i mówili glownie o hazardzistach..i wspominal specjalista sprawę mężczyzny z mazowsza, któremu zycie się posypalo..przez odwojna wygrana 6 w lotka ...przyczepila się mafia i kłopoty ze zdrowiem zaraz, rozpad rodziny etc...ciekawe... ktoś musi sypać z rękawa, kto wygrywa albo czatują na biednych wygranych
PapaSmerf..a skad , ja mam zajęte serduszko ze srednim odzewem... ale liczby możesz podciagac jak sa
krasnalek mini z 7 liczb bo 7 zl to jeszcze nie grzech ale przy 8... większe szanse ..zatem może lepiej nie grac przez jakiś czas i za iles tam lepszy system rzucic?? ja się zawsze karce bo z moich zestawow zawsze cos pada chyba tylko te 4 losowania przed zmiana kombinacji..mam gorsze a tak to zawsze ktorys wysypuje. Kiedys nawet zbigniew_q pytal czy wyslalam bo była 4 w mini, wyslalam ale glupia jedna liczbe odcedzilam i ECHH
http://www.flpolska.pl/
krasnalek dłużej pisałam ahahhaha
z 7 liczb strzel. musimy się ugadac i podzielić w razie czego ahahahha(zart) większy przesiew by był...gdybyśmy się tak wszyscy ugadywali to TS by z reklamówkami latal a nie na hawaje
z 7 liczb strzel. musimy się ugadac i podzielić w razie czego ahahahha(zart) większy przesiew by był...gdybyśmy się tak wszyscy ugadywali to TS by z reklamówkami latal a nie na hawaje
To jest jedna z firm która chce pracownika biurowego.
krasnalek no cos takiego..wiem bo wysylalam na stronie (w kolekturze jakos mi się nie sklada i zawsze mnie stresują gapie..poza tym kiedyś na mnie syczeli w kolejce jak odbierałam wygrana 150 , no żarty...przecież inni wygrywają i po 150 tysiecy)
krasnalek z maszyny ustawia jednemu graczowi...NA SWOJE!! zobacz ze jak wytypujesz to w przeciągu 4 losowan do 6 zawsze cos wpada..(jeśli jest się cierpliwym)
krasnalek 26 to już trochę boli przy stracie...(ale może być i szczęście)
krasna ..i no graj mini ..zobaczymy pózniej zostaniesz kiedy wielka porazka
Mocca jestem cierpliwa ale do czasu juz tyle czkam na stałe w mini a one zaczęły wpadać w dl+
ahhaha zauwazylas?? zawsze jakos te gry się wyrecza numerami!! tez tak miewam ahhahaha
krasnalek
16,21,25 w dl
a wcześniej w dl+ 16,17,18,21,25
to są stałe z mini
a wcześniej w dl+ 16,17,18,21,25
to są stałe z mini
Papi 3 sa ryzykowne, ktoras Ci układ popsuje(ale kto to zna czyjes szczęście)
krasnalek mam przeczucie, ze dziś padna 2 x 20stki i jakies trzy "nastolatki"od 10 do 20) albo od 1 do 10 ewentualnie duzy rozrzut? ALE MINI TO DLA MNIE ZAGADKA...taki ekstremalny chybil trafil skreslajac 5 liczb tylko hahaha
Myślę że to nie były dla mnie wygrane
ale na każdego przyjdzie czas
ale na każdego przyjdzie czas
krasnalek sluszna myśl, ja coraz częściej się zastanawiam nad odlozeniem odrobinki pieniazkow na system..tylko się boje takiego układu 1,2,3,4 hahahaha
Mocca kiedyś w pracy graliśmy na system w DL na 8-9 liczb i dupa z tego wyszła
ojeeej 8-9 to ładnie hyhyhyhy
ja ostatnio po dluuuugiej przerwie zagrałam w dl i bum 3/6 ahhaahaha i gdybym nie zmienila 7 z 8 to byłoby 4/6
PapaSmerf nie chciw się obstaw pewniaczka na przeczekaniu
krasnalek ale to wygrane ostatnie, duzo nie brakło to wiekszych wygranych ale dupa lepszy rydz niz nic
krasnalek...to po ile wyszlo?
Papi ??o co pytasz? ja krasnalka pytam po ile im wyszlo do zaplaty na glowe w takiej ilości osob...za system
Mocca trzeba mieć szczęście można zagrać na 12 i nic nie trafić
w mini trafilem pare razy 3 nawet bym powiedzial ze lepiej mi szlo niz w multiku