Wpisy 2 562 773 – 2 562 872
3 lutego 2016 17:48 → 3 lutego 2016 20:12, 100 wpisów
to jest tylko to ze charytatywnie nie pracuje, bo niszcze zdrowie i oczy
krzysio kazałeś mi iść do pracy...dostałam umowe na 2 lata...gram na chybika i codzien się zwraca...bo dopiero wracam o tej porze...
krzysio gdzie? spać???
u mnie leje i wieje...
krasnalka poszłaś czy przyszłas? jak praca???
ilsa ..ja na podłoge twardo jak pies ..ty w łózku miekie i wygodnie
krzysio a czemu na podłodze???
widze ze jak ja przyszłaś to wszyscy pouciekali...
przyszłam
isla ..barbi nie które beducha i śmieciucha tu przyszła i robiom tyle rózne tematy ani walczyć TS ..ja czuje nic nie dobre interesy
krzysio kumam czacze...
lece się wykąpac...bo rano do robotki zajrze moze juterko bywajcie cieplutko!!!!
krasna ...chcesz tu rządzić ty zrób piep.rzuch krzysia i miałas zgłoś sie paczkiewicz usun mój konto ...jestem grzeczny jak Ryba
oj wieje aż ciężko się poruszać jak wracałam do domu to miałam wrażenie ze się cofam a nie idę do przodu
ciężko i łapki bolą i dupka bo nie przyzwyczajona siedzieć 8-9 godz w miejscu
FaRaL ..jak kiedy miałeś coś wygrane mini lotto 4/5 ..a czemu pan nie umiesz chwali i nie spootkoć u w domu lila
mam pytanie do znafcof, mozna jakos edytowac sobie nicka na inny ?
papa ...,,,ona nie myśli ..ty mozesz isc sam załatw paczkiewicz to sie uwierzysz
krasia byłam dzisia na echu serca serducho słabiutkie a silne migotania
kazał mi się jeszcze nacieszyć wnuczkiem jak się urodzi ,a potem chyba czeka mnie w kwietniu kardiologia w Zabrzu w klinice Religi nie wiem czy nie rozrusznik
dusia będzie bo musi być
a z rozrusznikiem da się żyć
oby stan zdrowia się polepszył
a z rozrusznikiem da się żyć
oby stan zdrowia się polepszył
ta astma która mam może być i od oskrzeli i od sercaale już nie zanudzam moją chorobą
jak ja rok temu kaszlalem pare miesiecy myslalem ze pluca wypluje na zielono
chyba mialem zapalenie oskrzeli a w tym roku nic
zdrow jak baltycka rybka
chyba mialem zapalenie oskrzeli a w tym roku nic
zdrow jak baltycka rybka
dusia ...wez to i załóz w gardle
https://pl.wikipedia.org/wiki/Rozrusznik_silnika_spalinowego#/media/File:Automobile_starter.JPG
--
https://pl.wikipedia.org/wiki/Rozrusznik_silnika_spalinowego#/media/File:Automobile_starter.JPG
--
witam
faral dusia stokrotka wizard