Wpisy 255 580 – 255 679
24 marca 2011 22:37 → 24 marca 2011 23:57, 100 wpisów
ucjekam dobranoc wszystkim i trafnych typów na 14stą
roznieście to TS...

roznieście to TS...
jakiś frajer sie napina
to gwałt
to gwałt
a teraz chodź koteczku do mnie zerwij sponie ach hehehe
to gwałt
to gwałt
a teraz chodź koteczku do mnie zerwij sponie ach hehehe
Pawełek link do piosenki http://www.youtube.com/watch?v=e-E8fvbrdKU
u mnie tradycyjnie z porannego losowania wieczorem
5/10..2/5...2/3..hosia
4/10..2/5..pewniak- zorta
4/10..2/5 ...greta
3/10..2/5...zortha
gratulki tym co skorzystali i wydłubali to co trzeba

Trzymajcie się cieplutko ...wrócę za jakiś czas... WYSOKICH WYGRANYCH

buziole 

5/10..2/5...2/3..hosia
4/10..2/5..pewniak- zorta
4/10..2/5 ...greta
3/10..2/5...zortha
gratulki tym co skorzystali i wydłubali to co trzeba

Trzymajcie się cieplutko ...wrócę za jakiś czas... WYSOKICH WYGRANYCH

buziole 

Totalizator chwyta się wszystkich metod żeby polepszyć sobie budżet, ale coś mi się wydaje, że to będzie kolejny niewypał. Totalizator sam sobie nogę już dawno podstawił i nie da się już tego powstrzymać
No i to by bylo na tyle. jeszcze spacerek z pieskiem i lulu.
3V-cie sie
3V-cie sie
Lotto w kasach Real
24 marca w kasach hipermarketu Real w podwarszawskich Markach ruszyła pilotażowa sprzedaż gier LOTTO.W związku z tym, w sieci sprzedaży pojawiły się nowe, odmienne od obecnie występujących kupony.
Informujemy, że wydrukowane w kasach Real kupony są pełnoprawnymi kuponami gier liczbowych Lotto i Mini Lotto. Kupony biorą udział w losowaniu, a na ich podstawie mogą być wypłacane wygrane, zgodniez obowiązującymi regulaminami gier liczbowych.
Przypominamy, że nie dokonuje się wypłat wygranych na podstawie kuponu, którego autentyczności nie można stwierdzić, kuponu niekompletnie wydrukowanego, kuponu przerwanego, kuponu na którym umieszczone zostało słowo âkopiaâ lub też kuponu nie posiadającego pełnych informacji słownych i liczbowych.
24 marca w kasach hipermarketu Real w podwarszawskich Markach ruszyła pilotażowa sprzedaż gier LOTTO.W związku z tym, w sieci sprzedaży pojawiły się nowe, odmienne od obecnie występujących kupony.
Informujemy, że wydrukowane w kasach Real kupony są pełnoprawnymi kuponami gier liczbowych Lotto i Mini Lotto. Kupony biorą udział w losowaniu, a na ich podstawie mogą być wypłacane wygrane, zgodniez obowiązującymi regulaminami gier liczbowych.
Przypominamy, że nie dokonuje się wypłat wygranych na podstawie kuponu, którego autentyczności nie można stwierdzić, kuponu niekompletnie wydrukowanego, kuponu przerwanego, kuponu na którym umieszczone zostało słowo âkopiaâ lub też kuponu nie posiadającego pełnych informacji słownych i liczbowych.
sluchajcie , trzeba isc na policje, bo Bella zniknela jak Beata
z Klanu
z Klanu
Dzisiaj niestety nie zagrałem. Od samego rana kradłem ze starszym bratem drewno z lasu. Pozbawiliśmy skarb państwa dwóch średnich sosen i dwóch brzózek, łącznie jakieś 6 ton drewna
Trzeba było kursować 8 razy starym lublinem w te i z powrotem. To był stresujący dzień, nie tak łatwo jednocześnie machać piłą spalinową i wytężać wzrok za świadkami. Zwiewać musieliśmy tylko raz - wystarszył nas odgłos jadącego traktora ale zdążyliśmy zamaskować ścięte pniaki na miejscu zbrodni (chyba)
A jeśli nie to trzeba będzie czatować z ***la
Trzeba było kursować 8 razy starym lublinem w te i z powrotem. To był stresujący dzień, nie tak łatwo jednocześnie machać piłą spalinową i wytężać wzrok za świadkami. Zwiewać musieliśmy tylko raz - wystarszył nas odgłos jadącego traktora ale zdążyliśmy zamaskować ścięte pniaki na miejscu zbrodni (chyba)
A jeśli nie to trzeba będzie czatować z ***la

Po ile? noooo... za darmo, tylko trzeba pilnować żeby nikt nie zauważył.
Pasko-jeśli zablokowałeś belle to poczytaj lepiej seks czat ktory sie tu odbywa dość często...
bella34 dostała chyba drugie ostrzeżenie. Sama pisała, że robi przerwę.
w zastepstwie Belli - dowcip
Rozmawia dwóch kumpli:
- Popatrz Staszek, wiosna przyszła, ptaki świergolą, dzień w końcu dłuższy, wszystko kwitnie i spod ziemi wychodzi! - mówi jeden.
- Przestań! Miesiąc temu teściową pochowałem...
Rozmawia dwóch kumpli:
- Popatrz Staszek, wiosna przyszła, ptaki świergolą, dzień w końcu dłuższy, wszystko kwitnie i spod ziemi wychodzi! - mówi jeden.
- Przestań! Miesiąc temu teściową pochowałem...
ZAUFAJ MI
BYŁ WIOSENNY CIEPŁY DZIEŃ
..........(JA MÓWIŁEM CIĄGLE NIE NIE) ....
łaciaciaciaciap laciaciaciap
laciaca...
zaufaj mi ja chce spełnić Twoje sny
hej hej

i jedziemy

BYŁ WIOSENNY CIEPŁY DZIEŃ
..........(JA MÓWIŁEM CIĄGLE NIE NIE) ....
łaciaciaciaciap laciaciaciap

laciaca...
zaufaj mi ja chce spełnić Twoje sny
hej hej

i jedziemy

szóstka 0 0.00
piątka 47 5 064.20
czwórka 2728 178.30
trójka 47091 20.00
piątka 47 5 064.20
czwórka 2728 178.30
trójka 47091 20.00